Komsu Kizi 2004 Dvdrip MP4 [Türkçe]
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ama dikkatini çekerim genelde ya 3-5 kişiden dayak yemişimdir ya da arkamdan vurulmuşumdur, teketek te hiç kaybetmedim :D
-----------------------------
Keşke herkez senin gibi olsa, burada haksız bir şerefsizi dövüyorsun, sonra 20 kişi er yada geç bi anda yakalayıp seni dövüyor. Yada kavga ediyorsun bu sefer o şerefsiz seni dövüyor, sonra hıncını alamıyor bu sefer yine o 20 kişi ile gelip yine seni dövüyor. Sadece dövse yine iyi, mutlaka bi kaç yerinden bıçaklanırsın, üstündeki değerli eşyalar alınır, eğer varsa kız arkadasın yada kız kardeşine terbiyesizlikler...
Only Kaynarca...
-
Komşuyla alakalı yapılan yorumları okuyunca, garipsedim.
Değil komşu kızı, kendi mahallemizin kızını bile öz kardeşimiz gibi görürdük, şimdiler de ise tüy bitmemiş çocuklar, komşularının 'MAL' ından bahseder olmuş...
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Komşuyla alakalı yapılan yorumları okuyunca, garipsedim.
Değil komşu kızı, kendi mahallemizin kızını bile öz kardeşimiz gibi görürdük, şimdiler de ise tüy bitmemiş çocuklar, komşularının 'MAL' ından bahseder olmuş...
Kesinlikle haklısın. Acaba bu tarz yorumlarda bulunan gençlik, empati yapıyor mu ?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Komşuyla alakalı yapılan yorumları okuyunca, garipsedim.
Kesinlikle haklısın. Acaba bu tarz yorumlarda bulunan gençlik, empati yapıyor mu ?
-----------------------------Empati kurabilselerdi, bu eylemi hiç gerçekleştirmezlerdi belkide.
(........????????????..........?????????...............)