Komünist Atatürkçüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Say arkadaşım bekliyorum ağlayacak birşey göstersene bana??

Özentiymiş çıkıntılık diyorsun nerdne öğrendiysen başka birşey kullanamadın evt bakalım başlayalım şimdi

-Özenti site açmakla akıllılığı karıştırdın

Devam edim mi?Sadece burdan ne kadar dengesiz kavramları birbirine karıştıran kafasız çalışmayan akıllı ve siteyi bağlayacak bir beyne yani amip beynine (pardon amiplerde beyin yoktu eh zaten aranızdaki benzerlikte burda) sahipsin.

Sen akıllıymışsın neden özenti site açmadığın için afferim.Atatürk ede akıllı diyorsun naptı kendi sitesini mi kodladı tövbe tövbe.Yerin dibine batırmaya çalışıyorsun ama bir halt yapamadın ortada koyu yazı yazmakla olmaz bu işler canım.

-Kes kopyala sitelr hea?Birşeyler uğraşıyoruz sen yürümeye başladın diye kalkıp aa özentiye bak millette görüp yürümeye başladı özenti mi diyorsun?Oturup uğraşıyoruz neden bir icraatimiz olsun diye.

Sana mantıksız gelebilir eh dedim ya amip konuşsun mantıklı gelcek iş sanırım yok denecek kadar az.

-İnsanın kişiliği değişmez kardeşim.
    EĞER BİRAZCIK BİLGİN GÖRGÜN PİSİKOLOJİ BİLGİN olsa idi insanın beyninin %90 nının 2 yaşına kadar geliştiğini bilirdin.Öğretmenlere dnaış bakalım pedagoji eğitimi alanlara.

Tabi pardon beyni olan adamın gelişir.Senin bileceğini pek tahmin edemem.

-Saçma sapan konuşuyorum hea?Haklısın ne kadar özenti site o kadar akılsız sen çok güzel konuşuyorsun nerdne öğrendin bu mantık kurmayı?

--- bakın bir kesit --------
    diyarbakıra üniversite kurulsa böle olmazdı" "cart olmazdı curt olmazdı" bunlar saçma sapan şeyler...salak salak konuşan tek tip burada sensin
    --------
    diyecek laf bitti dimi cart olmazdı nerelere saldırıyorsun ama boşuna.

Merak ediyorum ajdar sizin akraba mı?Oda böyle saçmalıyordu da..

--

Gelelim ordu şu bu meselesine;

bir insan bir şeyi eleştirir şimdi eleştirme ne diyeceksin doğal biraz mantık lazım bilmek için eleştiri

:Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulupgöstermek amacıyla inceleme işi:

şimdi nedir bu diyeceksin yani bir insan orduyu eleştiriyorsa sadece övmez, sadece kötü yanlarınıda göstermez

Bilmiyorum eleştirmeyi kavraya bilecek misin ama tdk dan alınmış bir açıklamadır.Yok çıkıntılık yaptın dersin  birşey dersin ondan...

Diyarbakırla ankaryı kıyaslayacak adam değilim.BEYİN OLAN BİR İNSAN okuduğumdna şu sonucu çıkartır zamanında diyarbakıra üniverste yapın demiş Atatürk fakat kalkıp ankaraya yapmışlar

Ama maalesef biraz gelişmiş amip olduğun için bundan ankara ile Diyarbakırı kıyaslamayı çıkarttın

HA HA HA HA HA velet, koçum, yavrum gibi sözlerlede zebileceğini sanıyorsun değil mi?

Bak bakalım nasıl cevap veriyorum kim komik oluyor

Pardon ya ben özenti site yapmışım ben akılsızım..Ama olsun sen site yapmadın sen akıllısın dimi

İşte senin gibi adamlar yüzünden ülkede icraat olmuyor devam et bu beyinsizlik yolunda...En azından amip bölünebilme yeteneğine sahip allah kimseyi yaratıpta yeteneksiz, icraatsiz ve beyinsiz bırakmasın

AMİİİNNNN

ibosoft yazdı

--------

Lan Antiboksidan sen Türkiyenin Elit ama bi o kadarda öküz kesiminden misin ki Diyarbakıra üniversite olmazmış yok ordakiler insan değil tabi senin gibi embesiller için Atatürkü nie karıştırıyon kendi embesil görüşlerine saklanma olm saklanma kendi fikirlerini Atatürkün arkasından söyleme....

---------

bunun üstüne de hiç birşey demiyicem.

Ne kadar özenti site= o kadar akılsız
    Diyarbakır yerine Ankaraya üniverste kuruldu = Ankara-Diyarbakır kıyaslaması

Bu denklemi yapacak kişiyede 1 kelime yazmak zamanı eritmektir Değil mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Yazdıklarımı bir daha oku ibosoft adlı insan müsfettesi.İnönü yıllarından bahsediyorum günümüzden değil.Başkentle diyarbakırı kıyaslama.o dönemde kıyaslıyorsan sen ve bunu savunanlar çok ama çok büyük mallardır.
    Bir tuttuğunuz şeylere bakın ya : ) ondan sonraelit melit a gibi saçma span sözlerle aklın sıra beni onları insan gibi görmeyen biri olarak gösteriyosun sanırım?
    Yazdıklarımı bi daha oku, ve senin için zor olacağından eminim ama anlamaya çalış ne kadar öküz olsan da anlayabileceğin bir seviyede yazdım.
    zumsuk;
    haha ezik :) kişiliğinle ilgili yorum yaparken bazı şeyler arasında bağlantı kurdum,anlayamadın demek :) bravo tebrik ederim amip deyip müthiş bir hakaret ettin bana şak şak şak :D herkesin taşşak konusu olmana rağmen hala ne yüzle konuşabiliyosun anlamıyorum :D haha ii geceler çiçeğem :D
    not:merak etme senden fazla site yaptım hem de freehostlara ,10-15 üyeliği olan herm esajını admininin yazdığı siteler değil ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

evet haklısın amip dedim

kusura bakma çok site açtım ya ondandır ya.Yada ankarayla diyarbakırı kıyaslıyormuşum ya

:) bak gördün mü cevap verebileceğin sadece şak şak demekle sınırlı kaldı neden ? çünkü başka iş yapamıyorsun saçmalıyorsun bunu söylediğimde gücüne gidiyor..

Daha ne anlatayım be ibosoft bile diğeceğini dedi saçma sapan denklemler kuran birine şu mesja bile boş zamandır..

not:merak etme senden fazla site yaptım hem de freehostlara ,10-15 üyeliği olan herm esajını admininin yazdığı siteler değil ;)

canım kardeşim :) bende zamanında 500 üyeleri gören siteler yaptım.Merak etme yani.Peşinde koşacak kadar zamanım yoktu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    ohh ohh bi yemege ciktik konuyu ucurmusunuz gene dunya size guzel :D

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 13288 Toplam Mesaj: 45