Komünistlik Vatan Hainliği Değildir.
-
Keşke herkes bizim gibi düşünse bu Türkiye şimdiki olduğu yerden daha ileri seviyede olurdu.
-
ertan bunu yazdı:
Nazım Hikmet vatan haini değildir.Gerçek vatan hainleri milliyetçi geçinen mafya babaları (Allahattin Çakıcı,Sedat Peker..) Bunlar en başta gelen faşist ülkücü insanlar.Hepsi birer mafya.Haraç,suç,fuhuş,kumar,insan katletme... hepsi bunlarda var.O şerefsizler bu kadar şeyi yaptığı halde vatan haini ilan edilmiyor Nazım şiir yazdı diye vatan haini öyle mi?? Adalet bunun neresinde koçum neresinde
1 Sedat Peker Faşişt Değildir2 Sen Ölmeyi Bayılmak mı Zannediyorsun
3 Sen kimsinde Bir inSan Hakkında Tanımadan Kesin Bir Yorum Yapabiliyorsun
4 Sedat Peker in iSmini Ağzına Alırken Destur Çek Şerefsiz ..
5 Medyadan Gördüklerin Gibi Mi Zannediyorsun Herşeyi
6 Adam Ol Adam Faşişt Dediqin inSan Bana Aklın Ermeyecek Kadar Yakın Bir inSan
7 Bilip Bilmeden Yorum Yapma Ölmeyide Bayılmak Sanma
8 Her gün Bizim Gibi Adamlar Yoksullara Yardım Ediyor ..
9 İhtiyaçlarını Gideriyor İlla Kendimizi İçimizdeki Güzellikleri Belli Etmek Zorundamıyız ..
10 Kendine Gel Haddini Aşan Şeyler Hakkında da Konuşma Bir Daha Aklını Alırım Senin..!
-
Konu amacından sapıyor galiba..
HİÇ KİMSE BURADA BİR DIGERİNE SEREFSİZ GIBI BIR YAFTAYI YAPISTIRAMAZ..
KIMSE KIMSEYE HICBIR KONU HAKKINDA GORUS AYRILIGI DOGMASINDAN DOLAYI KUFUR EDEMEZ..
FORUM HIC KIMSENIN BABASININ MALI DEGIL HIC KIMSE DILEDIGI GIBI KULLANAMAZ BURADAKI GENEL KURALLAR HERKES ICINDIR HERKES BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. UYMAYANLARIN PASA GONLU BILIR SONUCLARINIDA PESINEN KABUL ETMIS SAYILIR.
BU UYARI ILK VE SONDUR IKINCI BIR UYARI GELMEYECEK DIREKT KONUYU KILITLEYECEM.HABERINIZ OLA... -
RemotE bunu yazdı:
ertan bunu yazdı:
Nazım Hikmet vatan haini değildir.Gerçek vatan hainleri milliyetçi geçinen mafya babaları (Allahattin Çakıcı,Sedat Peker..) Bunlar en başta gelen faşist ülkücü insanlar.Hepsi birer mafya.Haraç,suç,fuhuş,kumar,insan katletme... hepsi bunlarda var.O şerefsizler bu kadar şeyi yaptığı halde vatan haini ilan edilmiyor Nazım şiir yazdı diye vatan haini öyle mi?? Adalet bunun neresinde koçum neresinde
1 Sedat Peker Faşişt Değildir2 Sen Ölmeyi Bayılmak mı Zannediyorsun
3 Sen kimsinde Bir inSan Hakkında Tanımadan Kesin Bir Yorum Yapabiliyorsun
4 Sedat Peker in iSmini Ağzına Alırken Destur Çek Şerefsiz ..
5 Medyadan Gördüklerin Gibi Mi Zannediyorsun Herşeyi
6 Adam Ol Adam Faşişt Dediqin inSan Bana Aklın Ermeyecek Kadar Yakın Bir inSan
7 Bilip Bilmeden Yorum Yapma Ölmeyide Bayılmak Sanma
8 Her gün Bizim Gibi Adamlar Yoksullara Yardım Ediyor ..
9 İhtiyaçlarını Gideriyor İlla Kendimizi İçimizdeki Güzellikleri Belli Etmek Zorundamıyız ..
10 Kendine Gel Haddini Aşan Şeyler Hakkında da Konuşma Bir Daha Aklını Alırım Senin..!
+1
-
TugrulBaba bunu yazdı:
Konu amacından sapıyor galiba..
HİÇ KİMSE BURADA BİR DIGERİNE SEREFSİZ GIBI BIR YAFTAYI YAPISTIRAMAZ..
KIMSE KIMSEYE HICBIR KONU HAKKINDA GORUS AYRILIGI DOGMASINDAN DOLAYI KUFUR EDEMEZ..
FORUM HIC KIMSENIN BABASININ MALI DEGIL HIC KIMSE DILEDIGI GIBI KULLANAMAZ BURADAKI GENEL KURALLAR HERKES ICINDIR HERKES BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. UYMAYANLARIN PASA GONLU BILIR SONUCLARINIDA PESINEN KABUL ETMIS SAYILIR.
BU UYARI ILK VE SONDUR IKINCI BIR UYARI GELMEYECEK DIREKT KONUYU KILITLEYECEM.HABERINIZ OLA...
Tahribat Özgürdür iSteyen iStediqi Küfür Ediyor ana avrat sövüyor bişey olmuyorda Ben Bi Şerefsiz Dedim diyemi Oluyor Sonucu neyse Katlanalım hiÇ Fark etmez.... O Adam Faşişt Dediyse Pekere O Resmen benide Faşişt ilan etti Hiçbir Şey bilmeden kardeşimdir yinede sesimi fazla çıkarmadım çıkartmıyorumda dişimi Sıkıyorum .. Bir inSanı Adam Gibi Tanımadan Kimsenin Yorum Yapmaya Hakkı Yoktur Olamazda Bende Burda VarSam Olmayacak... iStiyorsan şimdi iSter Forumu Kitle ne Yaparsan Yap Umrumda Değil .... -
MungaBunga bunu yazdı:
Marksistliktir. Komünistlik ki bu tam manasıyla şerefsizliktir.
Ama şimdiki komünizm değişime uğramış.
Kuranın ilk ayeti OKU'dur....Marx'ı okudunmu da şerefsizlik olduğuna karar verdin...
-
A.q Kim Diyor Kominizm Eşitliktir Diye Kim sokmuş sizin beyninize bunları Komizm in Faşiştlikden hiçbir Farkı yoktur ..
Aslen Sol Sosyolist Bir inSanım ama Asla Komist olmak iStemem Olamamda
Komist SadeCe 1 kişiye Denmez Bir Halkı Kaplar Komizm ismi Kominist Nedir Açıklayın bana şunu
+ Kominizm de de Eşitlik Vardır Ama Adam Okumuştur Doktor Olmuştur Yok Aynı maaşı alıcak yok aynı Yemeqi yiyeCek A.k Beyninizi Yıkıyorlar Sizin Ne kadar Kominist Varsa Hepsi Salak Ne Kadar Faşişt Varsada Hepsi Mal Sağcıdır Milliyetcidir Yada Sol Görüşlüdür sosyolist Dir Atatürk ü Sever Ha işte O adam benim canımı Yesin o kişilere Sonsuz Saygım Vardır..
Beyinlerinizi Yıkatmayın Kominist Olunmaz Olamaz Kimse Kominst Toplum olur SadeCe
+ Yok Kominizm Herkesin Eşitliqini iStiyor Kim demişlan bunu Che Guavera yı Savunursunuz Ama O Adamın Yolundan Gitmezsiniz Hep SaptırırSınız Konuları Gidin lan Bi Hayatını Okuyun Che nin Gidin Kaynaklar Araştırın Asıl Kominst Neymiş Kominizm NeymiŞ ..
Kendi Ülkesini Kurtaran Adamı Mustafa kemaL i Sevmeyen Zaten bu ülkeden Değildir Bölücüdür Hepsi
Sol Görüşlüyüm bende Nasyonel Sosyolist bir inSanım bunuda Belki Hiç Duymayanlarınız Vardır Nasyonel Sosyolist i bile bilmeyenleriniz Vardır Sonra Kominizm Yok Eşitlik Getirir Dersiniz ..
Allah Muhafaza ki Kominist bir rejim Çıkmasın başınıza Dua edin de Koministlerin Çoğuda inanmaz o ayrı bi konu inanmamanızada Saygım Var Ama Kominizm Nedir Kominist Nedir Solcu Nedir Che Hayatı Boyunca Nasıl Bir Hayat Yaşamış Neler Çekmiş yaa Şaşırttınız beni Ellerim titriyor sinirden Kim Yıkıyor Sizin Beyinlerinizi Genç Beyinlerinizi Kim Yıkıyor Anlamıyorum ..
Akıllanın Arkadaşlar Kardeşlerim Abilerim Akıllanın Aklınızı Kurtarın Komünizm deki Eşitlik Sizin Bildiqiniz Gibi Değil Öğrenin Biraz Okuyun Eski Kitabları Okuyun .. Bilgiler Alın Kulakdan Duyma Laflarla Gelipde Ahkam Kesmeyin BİRŞEY Biliyormuşsunuz Gibi..!
-

YAŞASIN KOMÜNİZM
eheheheheh -
antiki sen konunun ebesini belledin, belediye de senin ebeni bellesin emi ?
-
remote konuyu kişiselleştirmeni kınıyorum. Zannettiğin gibide bir tek sana uyari gelmedi. Yaran varmıs gocunuyon.
Evet konu sulanmıs konuyu kılıtlıyourm.
remote sen ne kadar mıllıyetcıysen ben bes fazlasıyım. Ama adalet herekese. Ben bu forumda en eskılerden bırıyım benı eskıden berı tanıyanlara sor bakalım kıme bugune kadar bır tane kufurum olmus? Bıtım kadar haz etmedıgım acızmendıye bıle ben kufur etmedım. Tabı sen acızmendıyı tanımıyon buyuk olasılıkla.En sert mızaclı userlardan bırısıyım. buna ragmen kafamı bozan olursa kralını tanımam gıbı polemıklere gırmem bıle. Sen kalkmıs onca ınsan ıcınde onca o tur kelımelerı kullanan vatandas ıcınde bana soyle dıyemessın bana boyle dıyemessın dıon. Bugune kadar pek mudahale etmıyordum bundan sonra herkesın tepesınde olacam.
herkese ogretecem forum kulturunu bırbırıne saygıyı. Ortada alıp veremedıgınız bırsey yok netıcede. Sıktır boktan bır mevzu ıcın bu kadar ınsanın bırbırını kırması forum ıcın ıyı degıl.
KİLİTLEME SEBEBİ: Konuda istenmeyen davranışların tespit edilmesi, Yasaklanmış bir dalda (SİYASET) konu başlıgı acılmıs olması (aslında en basta kılıtlenmesı gerekıyordu ama musamaha gosterıldı kıymet bılmıyor hala sıyaset gıbı bır baslıga hazır olmadıgınız tezımı kuvvetlendırıyorsunuz), uyarıldıgı halde uyarıların dıkkate alınmadıgı bır ortam gelısmesınden oturu; forumdakı genel kardeslık ve dostluk baglarını zedeleyecegı dusuncesıyle tamamen kendı ınısıyatıfımı kullanarak konuyu kılıtlıyorum. (Kilitlediğim sebebi bile yazdım bundan daha demokratik bir yaklasım oldugunu zannetmıyorum. Acık kalması ıcın hıcbır sebep yok, uyarı verdıgımdeki iyi niyetimi suistimal etmenizde cabası hadi buyrun tartısın )