folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Komunizmin Kanlı Tarihi ( Lenin-Stalin Ve Çin ) Açlıktan Ölen Milyonlarca İnsan

Komunizmin Kanlı Tarihi ( Lenin-Stalin Ve Çin ) Açlıktan Ölen Milyonlarca İnsan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Devrimler kanlı olur, bu böyle biline. Paylaşım yapılmış neticede. İslam'ın faydaları veya zararları, faşizmin zararları veya yararları almış başını gidiyor. Unutulan tek birşey var; Kapitalizmin, farklı renkte poşetlere aynı dondurmayı koyup bizi tek tipleştirdiği, şoven duygularınızla yükselen bir takım değerlerinizle sizleri faşizm timsali yaptığı, verdiği afyonla kaderci anlayışa ittiğini sakın unutmayın.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hatırla sevgili dizisini izleyen herkes devrimci oluo akoim :| bugn che nerede doğdu sorusuna apı$ıp kapılan devrimci ipneler bile var :| baş harfi gayvader89 ve gaytesto :|

olm esata birşey deme o herif bilir ona sormadım ben proya sordum tabi bilemedi artık komi geçinenlerde böle oldu adam avatara resmini koymuş nereli bilmiyor küba diyor enterasan ve garip eskiden komileri kitap okudukları için düşüncelerini bir şekilde konuşup empoze edebildikleri için takdir ederdim ama işte empoze edilenler böyle mal olarak kalmaya başladı 

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Konu İslam değil; ama sayfalar dolusu mesajı okuduktan sonra şu şahsî yorum listemi aktarmadan bu başlıktan vazgeçmeye gönlüm elvermiyor.

1- İran Şia mezhebine bağlıdır. İslam'ı yorumlayışı farklıdır. Ehl-i Beyt itikadına bağlı olup 12 İmam gibi Ehl-i Sünnet itikadından farklı inanışları ve anlayışları vardır. O yüzdendir ki İran'ın her yaptığını tüm İslam alemine yorumlamak yanlıştır.

2- Bir toplum da açlıktan ölen insanlar varsa bunun faturasını o dönemin ideolojisine kesmek son derece cahilce bir davranıştır.

3- Atatürk peygamber değildir. Dinî inanışınız yoksa dahi Atatürk nihayetinde insandır ve insan her halükarda hata yapabilir. Atatürk zekâsı ve birikimi gereği az hata yapmış ve kendi döneminde fevkalade bir başarı elde etmiştir. Bu konuyu burada tartışmıyorum; çünkü bana "dinî tabularını yık" diyenler kendi ulusalcı tabularını yıkmadıkları sürece bende kendi tabularımı yıkıp da böyle bir riske giremem.

4- Bir toplum da açlıktan ölenlerin faturası bir ideolojiye tam anlamıyla kesilemeyeceği gibi; dinî bir yönetimi benimsemiş ve uygulamış bir devletin de yaptıkları "koskoca" bir dine fatura edilemez. Hz. Muhammed (s.a.v.)'in kurduğu İslam Devlet'inden sonra ki İslamî devletler şüphesiz - az ya da çok miktarı önemli değil - hatalara düşmüşlerdir. Bunun faturası da İslam'ın bozukluğu ya da çarpıklığı değil, onu kendi menfaatleri doğrultusunda yorumlayanlara kesilmelidir.

Daha fazla yazmak isterdim fakat kimsenin okumayacağını, okusa da kale almıyacağını bildiğim için fazla yorulmak istemiyourm :)

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

Konu İslam değil; ama sayfalar dolusu mesajı okuduktan sonra şu şahsî yorum listemi aktarmadan bu başlıktan vazgeçmeye gönlüm elvermiyor.

1- İran Şia mezhebine bağlıdır. İslam'ı yorumlayışı farklıdır. Ehl-i Beyt itikadına bağlı olup 12 İmam gibi Ehl-i Sünnet itikadından farklı inanışları ve anlayışları vardır. O yüzdendir ki İran'ın her yaptığını tüm İslam alemine yorumlamak yanlıştır.

2- Bir toplum da açlıktan ölen insanlar varsa bunun faturasını o dönemin ideolojisine kesmek son derece cahilce bir davranıştır.

3- Atatürk peygamber değildir. Dinî inanışınız yoksa Atatürk insandır ve insan her halükarda hata yapabilir. Atatürk zekâsı ve birikimi gereği az hata yapmış ve kendi döneminde fevkalade bir başarı elde etmiştir. Bu konuyu burada tartışmıyorum; çünkü bana "dinî tabularını yık" diyenler kendi ulusalcı tabularını yıkmadıkları sürece bende kendi tabularımı yıkıp da böyle bir riske giremem.

4- Bir toplum da açlıktan ölenlerin faturası bir ideolojiye tam anlamıyla kesilemeyeceği gibi; dinî bir yönetimi benimsemiş ve uygulamış bir devletin de yaptıkları "koskoca" bir dine fatura edilemez. Hz. Muhammed (s.a.v.)'in kurduğu İslam Devlet'inden sonra ki İslamî devletler şüphesiz - az ya da çok miktarı önemli değil - hatalara düşmüşlerdir. Bunun sebebi de İslam'ın bozukluğu ya da çarpıklığı değil, onu kendi menfaatleri doğrultusunda yorumlayanlarındır.

Daha fazla yazmak isterdim fakat kimsenin okumayacağını, okusa da kale almıyacağını bildiğim için fazla yorulmak istemiyourm :)

hoca ayıpsın sn yazıcanda kale mi almıyacaz..kaç sayfa olmus konu sn toparlamıssın saol..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    kürdo güzel açıklamış. Böyle bir kitap mevcut ve bunun üstüne konuşulması gerekirken birsii ağzılara sakız olmuş "şeriat" lafını anlamını bilip bilmeden kullanıyor ve doğal olarak ertan arkadaşımız da ne olduğunu anlatmak için savunma durumuna düşüyor. Laiklik ilkesini koruyalım derken İslam'a çamur atılıyor, bu yanlıştır. kominizm bir ideolojidir, ancak başka bir ideolojiyle karşılaştırabilinir. Konunun şeriatla ilgisini çıkaran arkadaşın maksadı anlamak da mükün değildir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Hatırla sevgili dizisini izleyen herkes devrimci oluo akoim :| bugn che nerede doğdu sorusuna apı$ıp kapılan devrimci ipneler bile var :| baş harfi gayvader89 ve gaytesto :|

olm esata birşey deme o herif bilir ona sormadım ben proya sordum tabi bilemedi artık komi geçinenlerde böle oldu adam avatara resmini koymuş nereli bilmiyor küba diyor enterasan ve garip eskiden komileri kitap okudukları için düşüncelerini bir şekilde konuşup empoze edebildikleri için takdir ederdim ama işte empoze edilenler böyle mal olarak kalmaya başladı 

lan bana sormaya tenezzül bile edemezsiniz size anasını babasının dogdugu yerleri bile söleriim...burda nickimi veripde karalama yoksa devrimci kişiliğimden çıkıp boksör kişiliğime bürünürüm :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    Qin bunu yazdı:

bukadar islam alimi senin vardığın kısmın farkına varamamış hocam demekki tebrik ederim: ) kuranı kerim gercek manada türkceye cevrilirse kitaplara sığmaz hocam tam manada türkceye cevrilmesi gercekden cok gücdür cok dikkatli okursan yanıldığını fark edersin

----------------------

Paylaşım yapılmış, bunu proveke etmeyelim. Sen sağ, ben soL :). Herkesin inancı kendinedir, doğrusu ve yanlışı ile.

bugünde chaoser'la bunu konuşduk abi...çok yerinde söyledin bende her toplulukda söyleyip dile getiriyorum ama kimse anlamıyor...Allahdan forumda anlayışlı arkadaşlar var :/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaZenci
    beyaZenci's avatar
    Erkek

devrim demek yenilik demekse ben devrimciyim,

yok hayır lenin ve stalin se

gülerim ben bu işe :))))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beyaZenci bunu yazdı:

devrim demek yenilik demekse ben devrimciyim,

yok hayır lenin ve stalin se

gülerim ben bu işe :))))

senin dediğin revizyonizm kurucusu bernstein...

revizyonizmin amacı marksizmi yenileyip düzenlemekdir...

bilim sosyalizm pek sıcak bakmaz revizyonistlere....

................................

devrim lenin ve stalin diye sınırlayamazsın ve gülmenede gerek yok kardeş...

devrim çeşitlidir.

şeriatçılarda vardır devrimci...

ülkücüler vardır...

milliyetçiler vardır devrimci...

komunistler vardır devrimci...

ama kendini devrimci olarak göstermeye çalışan terörist pisliklerde vardır...onlar devrimci değil o.ç olarak geçer :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

:) şeriatın ve faşizmin kanlı tarihini 3 parta sığdıra bilirseniz verin...

Eğer cumhuriyetin kanlı tarihi diye birşey bulursanız onuda yayınlayın sanıyorum 2-3 mb bişey tutar..

eee millet başka söze gerek kalmışmıdır 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
Toplam Hit: 10573 Toplam Mesaj: 87