folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Komunizmin Kanlı Tarihi ( Lenin-Stalin Ve Çin ) Açlıktan Ölen Milyonlarca İnsan

Komunizmin Kanlı Tarihi ( Lenin-Stalin Ve Çin ) Açlıktan Ölen Milyonlarca İnsan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    tuncaxxz bunu yazdı:

ne komünizm ne faşizm tek yol kemalizm!  üstüne lafı olan?

kemalizm Türkiye Cumhuriyetinin resmi ideolojisidir...buna saygım sonsuz...

Atatürk şuan var olmamızı sağlayan bir önder ve Devrimcidir bunada yürekden inanıyorum...

ama

sanırım bu forumda ideoojisini açıkca dile getirmekden çekinen mürid yoktur...

hocam dediklerinde çok haklısın..atatürk kendi zamanında yapabildiğinin en iyisini yapmıstır..sonrasına bakarsak kim atatürkçü..hangi ilkesini sağlam bıraktılar..

ayrıca şu terminolojiyi düzeltelim komünizm deil sosyalizmdir..sosyalizm daha zaferine tam olarak ulasamadı..komünizm deil yani..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Komunizmin kanli tarihi !

Evet komunizm tarihinde kanli bir yan vardir.Kaldi ki butun devrimler butun ihtilallerde kan dokulur..."Iktidar namlunun ucundadir" sozunu unutmamak gerekir.Demokrasi sistemin isine yaradigi surece demokrasidir.Eger demokrasi diye birileri sizin sisteminize vurmaya calisiyorsa o noktada demokrasi biter...Simdi komunizm bilmeyen adam , kapitalizmi ve onun simarik cocugu emperyalizmi bilmeyen adam , komunizmin kanli tarihi diye izler sayar sover :) ...Nowalgin cok guzel aciklamis milyonlarca insan afrikada komunizm yuzunden oluyor degil mi ? ...Kapitalizmin gunumuz insanligini ne duruma getirdigi duruma bir bakin...Cin tam olarak komunist bir rejime sahip olmasada Cin'in geldigi konuma bir bakin...cin de insanlar acliktan olmez, cinde bir insanla karsilastiginda cebine bakmaz,bazi safsatalarla cinde sincan-uygur bolgesinde Turkle iskence goruyor,olduruluyor zimbirtilarinin asilsizligini gidip orayi gorerekte ogrenebilirsiniz...sinca-uygur cin'in en buyuk sanayi bolgelerinden birisidir...Evet otoriteye karsi gelen herkes,sadece Turkler degil ama herkes siddetli sekilde cezalandiriliyor...Ama bu komunizmin kanli tarihi degildir...2.dunya savasinda sovyetlerde insanlarin acliktan kirilmasinin nedeni komunizm degil...Ama bir yerlerde birileri sisteme baskaldirdiysa kan dokulur,devlet yonetiminden anlamayan adama bu kotu birsey gibi gelir ama sen devleti korumak zorundasin,yasatmak zorundasin ve iktidarini korumak icin namlunun ucunu dogrultmak zorundasin....Ama afrikada olen insanlar emperyalizmin urunudur , ulkemizde parasizliktan cocugunu tedavi ettiremeyen aileler emperyalizmin urunudur,cani bir yiyecek istedigi zaman cebindekine bakip alamayan insanlar emperyalizmin urunudur,parasizliktan ustune kiyafet alamayip aylarca ayni t-shirt ayni kazak,ayni ayakkabi ayni pantolın giyip universitede,dershanede,okulda "lan ustundekiler uniforma oldu artik sana" diye dalga gecilen insanlar emperyalizmin urunudur , sokakta amacsizca gezen sacini basini ne sekle sokacagini sasirmis,akli fikri bacak arasinda olan beyinsizler emperyalizmin urunudur,oss,oks,css,dss gibi sinavlara girecekleri gun evlerinde ayna karsisinda suslenmeye odaklanan ogrenciler emperyalizmin urunudur,bu ogrenciler suslerine odaklandiklari kadar sinava odaklansalar sinavi kazanirlar...yani hacilar birakin komunizmi birakin fasizmi carti curtu...yasadiginiz ulkede size gore komunizm tehdidi yok ! siz kendi tehditlerinizden kurtulun,siz yasadiginiz ulkeyi daha guzel nasil yasanabilir hale getirebilir,daha faydali nasil olabiliriz onu dusun ! Unutmayin bir zamanlar bu ulkede ,butun kotu gidisatin, sorumlusu olarak Sovyetler birligi gosterildi...sovyetler dusman,sovyetler fesat vs vs vs ...amerika her zaman dost gosterildi...cocuklara tekerlemeler ogretildi "bir iki ucler yasasin Turkler,dort bes alti polonya batti,alti yedi sekiz....on onbir onki ingiltere tilki...onuc ondort onbes amerika kardes...." gibi tvlerde lux amerikan hayati insanlar dizi olark sunuldu,film olarak sunuldu...iste bakin amerika boyle vs insanlarin aklina girildi...gun geldi devran dondu ulkede butun kotu gidisatin sahibi(!) sovyetler yikildi...aradan yillar gecti ulkedeki kotu gidisat bir turlu durmadi...birilerinin kafasinda ampuller yandi..."ulan hani bizim kotu gidisatimizin nedeni sovyetlerdi?,sovyetler yikild hala kotu gidiyor" ...hatta dahada kotu gitti , amerika asyaya adim atti...sovyetler gibi bir guc yikilinca amerika artik istedigi gibi elini kolunu sallaya sallaya asyada kan aglatti...ama o birileri vardiya hani...o birileri hala "amerika dusman" "emperyalizm dusman" diyemediler....onlar icin hep komunizm dusman ve komunizminkanli tarihi vardi...

Bu arada Mao ulkesinde 35 -40 yildir ilkokuldan baslatarak devrim tarihi kitaplarinda "Mustafa Kemal Ataturk" u anlatir...Turklerin devrimcisi diye bahseder...yetisen cocuklara "taniyin bu buyuk devrimciyi " der...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Antik Türkçede bir deyim vardır

İlan kendi egrisin bilez, tive bounun egri tir.

Günümüz Türkçesiyle

Yılan kendi eğrisini bilmez deve boynun eğri der!

Sosyalist olmayan ülkelerdeki kıtlık ve katliamları nereye koyuyorsunuz, cebinize mi?

Bunları söyerken sosalizm adına yapılan yanlışları svunmuyorum  yanlış anlamayın ama akılsızlık her yerde akılsızlıktır

Sizin kansız ideolojinize de bir bakalım, Irak, Vietnam, Ruanda, Sudan vs. vs.

Her ay Tuzla Tersanelerine onlarca işçi ölüyor. Ne için?  siz önce Tuzladaki katliamı bir inceleyin de ondan sonra

Patron üç beş kuruş daha fazla kazansın, nasılsa kapitalizmade sömürü düzeninde en ucuz şey insan hayatıdıır öldükten sonra hesabını  soran olmaz ... Devletin zaten umurunda değil onların devleti ...

Sudaki balık gibisiniz kapitalizmin kanlı tarihini de bir anlatın Peta Bytelar yeter mi, Kapitlizmin amerikada afrikada asyada çinde avrupadaki kanlı şafağını görmekten acizsiniz

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    satanizzm faşizm komunizm anarşizm herpsini izledim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

ertan bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

:) şeriatın ve faşizmin kanlı tarihini 3 parta sığdıra bilirseniz verin...

Eğer cumhuriyetin kanlı tarihi diye birşey bulursanız onuda yayınlayın sanıyorum 2-3 mb bişey tutar..

şeriatın kanlı tarihini de sen bul hoca, bakalım neymiş.. zaten piyasada islamı karalayan o kadar çarpıtılmış kitap var ki onlar yetiyor insanların kafalarını bulandırmaya... islamın kelime anlamı barış ve en azından sen burdan kendine birşeyler çıkarabilirsin.. kelime anlamı barış olan birşeyde neden kanlı bir tarih olsun? objektiflik

ertana katılıyorum ...

eğer islama kan damlatan varsa , zaten onlar islamiyeti anlamamıştır.

usta islam demiyorum şeriat.Yani dini kullanmak.Ben klanlı tarihini göstereyuim mi?

Saçı göründü diye kadın taşlamak, koca seçememek, istediği şeyi giyememek, kocaya karşı gelmek durumlarında taşlanarak öldürmek, koılun kesilmesi vs.. vs..

YEni gördüm yeterince açık sanıyorum.Burda dini tartışmıyorum şeriatı tartışıyorum.Kuran ne akdar güzel olursa olsun bunu yönetim biçimi yapmak kesinlikle vahşiliğe dönüştürmektir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=66554

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
Toplam Hit: 9807 Toplam Mesaj: 87