Kontrolu Kaybedilen Cin Uydusu Tiangonk'un 24 Saat İcinde Dusmesi Bekleniyor
-
dhmm bunu yazdı
Olasi dusme noktalari ise New York, Barcelona, Pekin, Chicago, Istanbul, Roma veya Toronto oldugu soyleniyor.
pekin nereee toronto nereee istanbul nere !? dünyanın her yerine düşebilir demenin lacivert versiyonunu tercih etmişler.
-
do_som bunu yazdıserdar61 bunu yazdı
Demiri para ediyor mu
radyasyon içeriyor diyorlar
Adana'ya düşerse yarım saate kırıntısını bulamazlar, radyasyonuyla beraber okuturlar
-
frq23 bunu yazdıdo_som bunu yazdıserdar61 bunu yazdı
Demiri para ediyor mu
radyasyon içeriyor diyorlar
Adana'ya düşerse yarım saate kırıntısını bulamazlar, radyasyonuyla beraber okuturlar
:D bici bici bile yaparlar ondan
-
Kontrolü kaybedeceğini bilselerdi göndermezlerdi evet bu kesin ancak bu bizi ilginlendirmez sonuç olarak kontrolü kaybetti ve düşecek. Türkiye bu hususta tazminat gibi bir hak talep edebilir mi. şayet Türkiye'de düşerse. Merakımdan soruyorum
-
Umarım Pendik/Kurtköy'e düşer de çine BTC karşılığı satarım..
-
ankara balaya düşerse :D çinliler düşünsün
-
Amk ne güzel dışarı çıkacaktım o gün. Bendeki bu şansla gelir benim üstüme düşer. Sakat bırakır. Öldürmez bile. Neyse bir hafta daha evde durayım
-
Easx bunu yazdı
Amk ne güzel dışarı çıkacaktım o gün. Bendeki bu şansla gelir benim üstüme düşer. Sakat bırakır. Öldürmez bile. Neyse bir hafta daha evde durayım
apartmana düşer hocam.
kendini düşünmüyorsan apartman sakinlerini düşün. o minnak çocukların hiçbir suçu yok, senin yüzünden heba olmasınlar..
-
muaythaist bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Olasi dusme noktalari ise New York, Barcelona, Pekin, Chicago, Istanbul, Roma veya Toronto oldugu soyleniyor.
pekin nereee toronto nereee istanbul nere !? dünyanın her yerine düşebilir demenin lacivert versiyonunu tercih etmişler.
Aynen öyle. Ana akım medyada tek haber görmedim. Biri sallamış yine anlaşılan.
-
Terminatör filminden aklımda kalmıştı, bu elektronik devrelerde Altın mı kullanılıyordu ? 1 Nisan hayatımın dönüm noktası olmazsa, bir 1 Nisan şakası olabilir.