Kontrolu Kaybedilen Cin Uydusu Tiangonk'un 24 Saat İcinde Dusmesi Bekleniyor
-
muaythaist bunu yazdıEasx bunu yazdı
Amk ne güzel dışarı çıkacaktım o gün. Bendeki bu şansla gelir benim üstüme düşer. Sakat bırakır. Öldürmez bile. Neyse bir hafta daha evde durayım
apartmana düşer hocam.
kendini düşünmüyorsan apartman sakinlerini düşün. o minnak çocukların hiçbir suçu yok, senin yüzünden heba olmasınlar..
Hocam apartmana düşmez. Mümkün değil. Düşecek olsa bile gider tam benim balkona 45 derecelik bir noktaya aynı açıyla düşer sekip içeri girer. Cidden korkmaya başladım. Karabükte sığınak filan yoktur şimdi. Bakkal bulamıyoruz
-
Ev kira çok tinlamam da arabaya kasko yaptırayım bari gelip bulmasını beni. uydu düşmesi kasko kapsamı dışinda mı?
-
zeybekustasi bunu yazdımuaythaist bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Olasi dusme noktalari ise New York, Barcelona, Pekin, Chicago, Istanbul, Roma veya Toronto oldugu soyleniyor.
pekin nereee toronto nereee istanbul nere !? dünyanın her yerine düşebilir demenin lacivert versiyonunu tercih etmişler.
Aynen öyle. Ana akım medyada tek haber görmedim. Biri sallamış yine anlaşılan.
sallama degil suralara dusme ihtimali var
ama tabi dusmesine cok az kaldi icin basi bolgeler ihtimal disi kalmis olabilir.
-
Düştü mü ?
-
Ulan gökten para yağsa kafamıza uydu düşer. Onu da devlet el koyar gene aç sefil kalırız ortada.
-
pzt düşmeyecek miydi? radyoda öyle dedi sanki. ( trt )
çekirdeğimi aldım bekliyorum...
-
Tam da 1 Nisan da düşecekmiş. Şaka gibi yauw..
-
Şimdi bende şansta yoktu ha.. :(
-
http://www.n2yo.com/?s=37820
-
Çinliler 1 Nisan sakasi yapiyor olmasın