Konya Buluşması Bitti ( Nisan 2007 )
-
gelen arkadaslara teşekkür ediyorum( tugrulbaba , filozof,badmad,buzul) diğer geleceğim diyen arkadaşlara geldikleri için bi teşekkürü hak ettiler.ayrıca fotograf neyimde çekinmedik makinamız yoktu.emlak işleri konusuldu derin mevzular oldu.bu kadar.
-
amk nasıl resim olmaz :(
-
olmuyor işte olmayınca. :)
-
Sağlık sorunlarım nedeniyle gelemedim, ödeşmiş olduk ama geçen sefer de siz bizi ektiydiniz tugrulbabayla :)
-
hadi siz gezdiniz eglendiniz de bizle paylasmayinca fotolarla pek bisey anlayamiyoruz neyse bir dahakine teçhizatli gidersiniz artik
-
Bence fotoğrafsız da olur, hatta fotoğraf çekilmemesi bence olaya daha bi samimilik katmış. Nitekim Tugrulbaba biraderi , amcaoğulları ve ben olduğumda foto çekmemiştik gayet de güzel geçtiydi :)
-
bi daha sefer t-shirtlerle gidicez inş geçen sene açık söylemek gerekiyorsa biz yapcaktık herkes istemişti sorcerer ben yapıcam diyince herkes ona rağbet gösterdi bizde çekildik ama konya tayfasına özel yapıcaz isteyen söyler yaparız.
-
Aslında olsa olur o kadar var burda baskıcı arkaya da bi etlekmek koyduk mu dadından yinmez, o değil de bugün nereye gittiniz nereleri gezdiniz? Kule-Nenehatun mu yine?
-
yok sadece kule :D diğerleri gelse etliekmek yemeye fln giderdik ayrıca hava kötü konyada fazla numara olmazdı.
-
Keşke ben dediğimde yapsaydık şu Konya'nın kavrulduğu zamanlar o zaman güzel olurdu bugün hava zaten rüzgar bi yerden soğuk bi yerden, çıkamadınız nenehatuna :D
-
bari bir iki vesikalik koysaniz merak ediyo insanlar :)
aslinda gelmek lazimdi dun binseydim bugun orda aksamda geri donerdim. gelip birde etli pide yerdim
Toplam Hit: 2333 Toplam Mesaj: 17