folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Konya Buluşması Bitti ( Nisan 2007 )

Konya Buluşması Bitti ( Nisan 2007 )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

A.k Gelecem Diyen Adamların Hiçbiri Gelmedi Hepsi Sudan Sepeblerden Dolayı Gelmiyor Herif Ya Kıçım Agrıyor Ya Başım Agrıyor Diyor A.k Ben Bile Hasta Oldugum Halde Geldim Üstelik Birde O Havada Sikerim Bundan Sonra Kimseden Konya Buluşması Lafını Duymak İstemiyorum Ya Delikanlı Gibi Gelcem Diyin Yada Gelmicem Diyin

To Be Or Not To Be
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

valla ben buçuklu konuşmama reğmen (işimde olmasına reğmen) çocukları yalnız bırakmayım dedim geldim. Neyse sorun yok insan hali gelmeyen arkadaşlara kızmam darılmam.

Murat abi geleydin olurdu yahu. Bi etlekmeğimizi yerdin. Sonra seni sıdıkayla gezdirirdim :)  

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sidika ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    skoda pikap. Beyaz:) 98 model :D

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ben glemedim iş yerinde çalışmaktaydım ve hastane koşuşturması vardı badmad e söylemiştim daha önce zaten pazarlarımız yok bu aralar belki atma lan hıyar diceniz ama koşuşturmaca var yine bu aralar inşallah bidahaki sefere banada uyan bir zamana denk getirirsiniz :) yada getiririz. tüm müridlerden özür dilerim ayrıca

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Gelenlere Thank you Gelmeyenlere FUCK YOU

EKİLDİKKKKK :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2375 Toplam Mesaj: 17