Konyalılar Bi Bakabilirlermi(1 Gecelik Konaklama Lazım)
-
ARKADAŞLAR KONYADA BOSNA MAHALLESİ CİVARINDA 1 GECELİK KONAKLAMAYA OTEL, HOTEL, MOTEL, PANSİYON KISACASI BİR YATAK GEREKLİ; ANCAK KIZ ARKADAŞIMLA KALABİLİCEĞİM Bİ YER LAZIM
YOL GÖSTERECEK ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER...
-
hiç konyalı yokmu arkadaşlar aranızda ya :(
-
Dostum konyada kız arkadaşınla güvenilir bi yerde kalmak istiyosan paraya kıymalısın:)3ve 4 yıldızlı otellere bak onun dışında kimse ewlilik cüzdan olmadan size oda vermez.Versede kaldığına pişman olursun.Anlıyacağın öyle b.ktn bi memleket
edit: Konyalı değilm bu arada:)
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Dostum konyada kız arkadaşınla güvenilir bi yerde kalmak istiyosan paraya kıymalısın:)3ve 4 yıldızlı otellere bak onun dışında kimse ewlilik cüzdan olmadan size oda vermez.Versede kaldığına pişman olursun.Anlıyacağın öyle b.ktn bi memleket
-----------------------------edit diyorum başka bişi demiyorum :)
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Dostum konyada kız arkadaşınla güvenilir bi yerde kalmak istiyosan paraya kıymalısın:)3ve 4 yıldızlı otellere bak onun dışında kimse ewlilik cüzdan olmadan size oda vermez.Versede kaldığına pişman olursun.Anlıyacağın öyle b.ktn bi memleket
-----------------------------edit diyorum başka bişi demiyorum :)
-----------------------------1-2-3-4-5 .. galiba aynı espriyi bi 9-10 kere daha yapacaksın.
İyi ki bir güldüler he.
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------
ya üstad olmaz olurmu ya o kadar bi şehir olamaz herhalde ya kız arkadaşımla kalabiliceğim ucuz bi yer olması lazım ya -
ya arkadaşlar benim derdim ne siz dalga geçiyorsunuz :(
-
bosnada rixos otel var.beş yıldızlı.fakat fiyatı hakkında hiç bi fikrim yok.sanırsam bi tek otel orası var.
-
obie bunu yazdı:
bosnada rixos otel var.beş yıldızlı.fakat fiyatı hakkında hiç bi fikrim yok.sanırsam bi tek otel orası var.
ben sana söyliyim mi ?gecelik 140 euro
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka hoca kaç kere konyada kız arkadaşın ile kaldın ? ben konyalıyım memleketimde gayet temiz ve iyidir sen nerelisin onu merak ettim ?
bosna olması şartmı ? başka yer olmazmı arkadaşların dediği gibi bosna tarafında bir rixos var oda tuzlu... :)
-
Bildiğim kadarıyla bosnada konaklayacağın tek yer rixos otel olarak. Arkadaşların dediği gibi konyada kız arkadaşınla kalabileceğin pek bi yer yok muhafazakar bi şehir.