Konyalılar Bi Bakabilirlermi(1 Gecelik Konaklama Lazım)
-
emniyet durağında özkaymak otel var. geceliği 50 tl idi yanlış hatırlmıyorsam. kız arkadaşının arkadaşı da varsa bizim ev de var :D
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
emniyet durağında özkaymak otel var. geceliği 50 tl idi yanlış hatırlmıyorsam. kız arkadaşının arkadaşı da varsa bizim ev de var :D
-----------------------------hahahahahahah :D
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş bosna demiş sen merkezdeki oteli diyorsun. Kartal çakallık yapma xD
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Dostum konyada kız arkadaşınla güvenilir bi yerde kalmak istiyosan paraya kıymalısın:)3ve 4 yıldızlı otellere bak onun dışında kimse ewlilik cüzdan olmadan size oda vermez.Versede kaldığına pişman olursun.Anlıyacağın öyle b.ktn bi memleket
edit: Konyalı değilm bu arada:)
-----------------------------ne alaka hoca kaç kere konyada kız arkadaşın ile kaldın ? ben konyalıyım memleketimde gayet temiz ve iyidir sen nerelisin onu merak ettim ?
bosna olması şartmı ? başka yer olmazmı arkadaşların dediği gibi bosna tarafında bir rixos var oda tuzlu... :)
dostum ayar çektik şahin otel orası nasıldır biliyormusun acaba? geceliği 80 ytl imiş.??? -
Görev Başarıyla Sonuçlandı arkadaşlar ilgilenen herkeze Teşekkürler...
-
manısa akhısardan murıt varmı acep subat 19 unda gelcem 10 gunluk kalcak yer lazım ?
-
Landet bunu yazdı:
-----------------------------manısa akhısardan murıt varmı acep subat 19 unda gelcem 10 gunluk kalcak yer lazım ?
burdan adminlere sesleniyorum bu konuyu değiştirelim herkez başka bi memlekete gidiceği zaman burdakilerle konuşşun maksat hem misafir olmak hemde gelen misafirlere yol göstermekSaygılar...