Köpeğim Sihirbazlık Numaralarını Anlıyor
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------bende sürekli çelme takardım yavruyken köpeğime şimdi namussuz arkadan gelip çelme takıyo :D düşüncede sanki dalga gecermiş gibi havlıyo :D
-----------------------------
hacı dağ komandosu o köpek değil -
benim köpegimde anlıyor. özellikle ona ait bişi kayboldugu zaman daha fazla dikkatini çekiyor ve bulana kadar en son gördügü yerleri çevresini falan kokluyor.
zaten kökeni av köpegine dayandıgından bana pek olağanüstü bişi gibi gelmedi :D
-
video isterük
-
HolyDog =I
-
1 kaç numara daha yapsan dile gelecek hayvan
-
Herkes kopek hakkinda yorum yapmis ama seyhim sen numarayi becerememis olmayasin ? Not:Umarim Turkiye en kisa zamanda Ab ye girer :)
-
aranızdaki bağdan kaynaklanıyor olsa gerek seni dikkatlice izliyor acaip sezgili hayvanlar köpek deyip geçmemeli ve aşırı derecede öğrenmeye açık bir cins ilgisini sana yogunlastırıp nesnelerı unutmadan takıp etmeyı basarmıs hocam ne güzel biraz üstüne gidersen show tvde görürmüyz senide acunun programda :))
-
seyh sebn çok yetenek sizsinizi izliyorsun galiba hadi itiraf et izledikten sonra hemen gittin köpeğe eğitim vermeye değilmi :):)
senin o alman kurdu max gibi olmaz boşa uğraşma -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Eline bi kemik alıp uzak bir yere attığında onu gidip alıp gelmiyor mu bu köpekler?
Bunuda öyle bir şey sanmış olabilir. Bi an yanılmış köpekcik :)
-----------------------------yok valla her köpekte olmuyo o :) bizim şerefsiz bişi atarsan koşuyo onu alıyo ve kaçıyo :D geri alman için 2 saat kovalayıp yere yatırıp ağzından alman lazım :)
-
Hocam Yeteneksizsiniz midir nedir Acunun programi ona katilsana :)