Köpeğim Sihirbazlık Numaralarını Anlıyor
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------köpek, teknoloji, sihirbazlık :S
1- hocam konu yanlış yerde :)
2- Burası teknoloji forumuymuş bunlar gereksiz konularmış :)
-----------------------------
haklı sanki:) -
Bizimkinin topunu ağzından alıp arkamıza götürüp göremeyeceği şekilde çantaya/cebe falan atardık, oyun oynamaması gereken zamanlarda. Farkederdi deli olurdu etrafımızda döne döne topunu arardı çantaya kadar burnunu sokardı (: alman kurdu..
ağzından alıp oynayacağımız zamanı da saklayacağımız zamanı da tahmin ederdi, saklayacağımız zaman topu kendiliğinden bırakıp küsmeye başlamıştı son zamanlarda, gidip duvar kenarına yatıp patilerini kafasına kapatıp yüzünü duvara dönerdi. Oyun saati diye bir şey olmamasına, bizim bile oyun oynatmayacağımız zamanı önceden bilmememize rağmen.
-
Ben bilimsel olarak incelenebilecek bir konu olarak dusunmustum ondan buraya actim.
simdi degisik kopeklerle deneyecem bunu
-
Sasirilacak bi durum yok kopegin ilgisini cekmistir.mendil veya dikkatini ceken cismin nerede oldigunu gormedigi icin aramistir bugune dek egitime aldigim onlarca kopekte odul mamalari ile boyle durumlar ile karsilastim Dikkatini ceken cismin kaybolmasi sonucu aramistir Egitimle vs ile en ufak alakasi yoktur olayin. Hayvan sihirbazlik gosterilerinden de anlamaz :)
-
ben de başlığı görünce sihirbazlık gösterisinin hilesini anlıyo sandım. o zaman bi olayı olurdu
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------ben de başlığı görünce sihirbazlık gösterisinin hilesini anlıyo sandım. o zaman bi olayı olurdu
bendede aynı etkiyi yaptı başlık :)
-
Nick Köpek Uyumu :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------ben de başlığı görünce sihirbazlık gösterisinin hilesini anlıyo sandım. o zaman bi olayı olurdu
bendede aynı etkiyi yaptı başlık :)
-----------------------------ben sonrasında numara da yapmak için eğitilir diye ummadım desem yalan olur
-
bu arada benım kız dasponge kolasına çökerken : D
-
Vay amk bizim comar bi sikten anlamıyo , çiftleşme zamanı geldi sikinin peşinde koşuyor durduramıyoruz.