folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Köpeğime Araba Çarptı !

Köpeğime Araba Çarptı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:
    -----------------------------

Tüm yazılanları okumadım hocam , geçmiş olsun. Artık trafik sigortaları çarptığın hayvanın veteriner masraflarını da ödüyor , bu köpeğe çarptım diye direk veterinere gidebilirsin.

yok öyle bırsey bize yazı mazı gelmedi resmi igazetede geçen birşey söz konusu değil ne yazıkkı arkadaşım.

veteriner hekim masraflarını ödemiyor. Resmi gazetede kanun onaylandıgını bulursan göster bızde görelim.

sigortanın ıcerıgıne gore olabılır 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Ölümünü göremeyeceğin hiçbir şeyi çok fazla sevme,

niye?

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

Tüm yazılanları okumadım hocam , geçmiş olsun. Artık trafik sigortaları çarptığın hayvanın veteriner masraflarını da ödüyor , bu köpeğe çarptım diye direk veterinere gidebilirsin.

yok öyle bırsey bize yazı mazı gelmedi resmi igazetede geçen birşey söz konusu değil ne yazıkkı arkadaşım.

veteriner hekim masraflarını ödemiyor. Resmi gazetede kanun onaylandıgını bulursan göster bızde görelim.

sigortanın ıcerıgıne gore olabılır 

Hocam dediğin gibi belki de bizim trfik sigortası özel olarak karşılıyordur. Ama ben bunu 2 senedir falan biliyorum. Tam sağlıklı olmayabilir bendeki bilgi.

İndia İndia !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

en iyisi veterinere götürmek tabi ama köpeğine uyku ilacı ver , fazla hareket edemeyeceği bir yere kapat zaten canı yandığı için hareket edemeyecek . bacağını tahta ile destekle kımıldayamasın mümkünse. 

köpek canı var derler , iç kanaması fln olsa şimdiye kadar ölürdü zaten 

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:
    . üstüne hiç basamıyor, şişmişte biraz. adamı tekme tokat dövdüm siktir olup gitti. suç ondaydı dayağı haketti. Lafım köpeğe değil de, hayvandan daha hayvanlik yapmışsın. Beter ol amk..

adama adam gibi köpeği alıp veterinere götürelim, arabam yok dedim. adam sahip çıksaydın itine, işim var gücüm var bnm dedi. dayı bu virajda bu kadar hızlı gelinirmi dedim bide otobus durakları felan var tenha bi yerde değil. sanane lan al itini bas git dedi. sen olsan ne yapardın ?

heh bak böyle anlat onay vereyim kusura bakma o zman, ibne gerçentek sahip çıksaydın itine dediyse arabayı arkasına sokmalı onun..

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ucretsız muayene ederler hocam gıt veterınere durmunu aynen buraya yazdıgın gıbı anlat en azından muayene olur bır sekılde anlasırsınız sonradan odersın .

Muayene ıcın hıcbır veterınerın bu durumda ucret alacagını sanmıyorum

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Hayvana işkence ettirme dostum,senin yapacağın bir müdahale değil o,sen götür hayvanı veterinere gerekeni yapsın ,faturayı da bana yolla halledeyim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

arkadaslar köpeği babam muayene ettirmiş konuyu açtığım gün, bana haber vermemiş o sabah sadece. sorun kalmadı köpeğin arka ayağı çıkmış ve et ezikliği varmış. şuan iyi gibi :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

arkadaslar köpeği babam muayene ettirmiş konuyu açtığım gün, bana haber vermemiş o sabah sadece. sorun kalmadı köpeğin arka ayağı çıkmış ve et ezikliği varmış. şuan iyi gibi :)

olm o köpee bişey olsun varya seni yaşatmayız ha.!!

:D:D

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

abi veterinere götür sokak köpeği buldum yaralı de, iyileştirirsen sonrasında bakımını ben üstlenirim felan dersin.. hayrına yapar belki

.
Toplam Hit: 10540 Toplam Mesaj: 44