Köpeğime Araba Çarptı !
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar köpeği babam muayene ettirmiş konuyu açtığım gün, bana haber vermemiş o sabah sadece. sorun kalmadı köpeğin arka ayağı çıkmış ve et ezikliği varmış. şuan iyi gibi :)
-----------------------------olm o köpee bişey olsun varya seni yaşatmayız ha.!!
:D:D
-----------------------------söz bağ gittiğimde fotoğrafını çekip koycam :) yarın gidecez hatta :)
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar köpeği babam muayene ettirmiş konuyu açtığım gün, bana haber vermemiş o sabah sadece. sorun kalmadı köpeğin arka ayağı çıkmış ve et ezikliği varmış. şuan iyi gibi :)
-----------------------------olm o köpee bişey olsun varya seni yaşatmayız ha.!!
:D:D
-----------------------------söz bağ gittiğimde fotoğrafını çekip koycam :) yarın gidecez hatta :)
-----------------------------pamam :D
-
fotoğraf koyacam demiştim unuttum ama sonradan aklıma geldi, köpeğim iyileşti ama hala çok ufak bi aksaklık yaşıyo yürürken ve koşarken bi sorun yok ama depar attığında ara sıra sorun yaşıyor yine lakin durumu çok iyi :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Ölümünü göremeyeceğin hiçbir şeyi çok fazla sevme,
-----------------------------La Oğlum Amq Her Postunu İnci İnce Takip Ediyorum Banın Açılınca İnşşlh Sana Karşı attığım postları görürsün çok pis sinirlendim şimdi amq ne mal insan lan bu herkonuyu bok etmek zorundamısn sen ? amq sen kendini ilah filanmı sanıyosun her konuya atlayıp özlü bir söz yazıp tavan yapmaya çalışıyosun
vallaha mal la önde gideni bun bu robınsona çok ama çok kıl olduk kapışakkk
-
köpeğine karne çıkartır
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------La Oğlum Amq Her Postunu İnci İnce Takip Ediyorum Banın Açılınca İnşşlh Sana Karşı attığım postları görürsün çok pis sinirlendim şimdi amq ne mal insan lan bu herkonuyu bok etmek zorundamısn sen ? amq sen kendini ilah filanmı sanıyosun her konuya atlayıp özlü bir söz yazıp tavan yapmaya çalışıyosun
-----------------------------zaten özlü sözde bi yanlışlık var gibime geliyor :D
-
kangal kırmasına benziyor
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------zaten özlü sözde bi yanlışlık var gibime geliyor :D
-----------------------------Yazanda Yanlış Zaten Çok Pis Sinirlendim Robinson_Crusoe yi Dövcem Aga
-
silent, gerçekten saçın sırtına mı geliyo baba? (solda elinde tabak tutan)
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
silent, gerçekten saçın sırtına mı geliyo baba? (solda elinde tabak tutan)
-----------------------------hacı o atın kuyruğuna benziyo :D