folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köpeğin Hangi Aşıları Olduğunu Anlamak?

Köpeğin Hangi Aşıları Olduğunu Anlamak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    veteriner yokmu götür incelesin işi ne sanki

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    kuduz bı kere yapılıyor kopege 3 doz fılan ben gormedım hocam, En az 3 karma Puppy dp yaptırman lazım bunlar sart sonra kuduz yaptıracaksın Lyme ve mantar ekstra ası Pıyasada zaten mantar asısı yoktu ben yapmyrum bugune dek de problem yasamdm telden gırıyorum ewe gıdınce duzenler atarm msj

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kuduz bı kere yapılıyor kopege 3 doz fılan ben gormedım hocam, En az 3 karma Puppy dp yaptırman lazım bunlar sart sonra kuduz yaptıracaksın Lyme ve mantar ekstra ası Pıyasada zaten mantar asısı yoktu ben yapmyrum bugune dek de problem yasamdm telden gırıyorum ewe gıdınce duzenler atarm msj

mantar aşısı dev ırklarda bacaklarda falan çıkan şeyler için mi? onu sonradan yok edebilir miyiz hocam? benimki dahil gördüğüm tüm rott larda aynı şey var.

aLman bunu yazdı:

çok teşekkür ederim hocam bilgiler için. veteriner kazığı yememek için barınaklarda filan aşı vuruluyormu ?

yok hocam barınaklar sokak köpekleri dışındaki köpeklerle ilgilenmiyorlar.veteriner kazığına gelince dolaş hocam.burda bir yere gittim 35 dedi başka yere gittim o da 20 dedi.sonuçta karneye yaptığı ilacın üstünde ki şeyi yapıştırmak zorunda :) bir yamuk olacağını sanmıyorum.

ama işte hastalanırsa vs.. diye iyi bir veti her şekilde araştırıp, kartvizitini cüzdanında bulundur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

BArınaklarda ası vurmazlar beledıyelerın bazılarında ası hızmetlerı var

Ama kuduz asısı ucretsız yaparlar

Hangı sehırdesın sen hocam ?

Bi kere kazık dıyorsunda yaptırdıgın asılar sayesınde kopegın hastaolmaktan korkuyor .

Ası cok dersın 30 lıraya

Hastalanır bı kanlı ıshal olur 200 300 lıra masraf cıkar onuda dusun .

İzmirde fılansen uygun yerlere yonlendırırım.

Betonda yatmak tan oluyor o dız eklemının geldıgı yerde olmakta problem degıl mantar degıl o .

Asınma ıle ılgılı kemıgın korumak ıcın derı degısıme ugramakta.

Mantar olsada tedavısı mumkun .

Önce dıger asılarını hallet hocam mantarın acelesı yok

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

haci köpek besleyen birisi olarak eger karnesi yoksa asilara devam et aylık olarak gerekli asilarini yaptirman yeterli olur icin rahat olsun

Toplam Hit: 2941 Toplam Mesaj: 16