Köpek Almayı Düşünüyorum Yardım
-
@DrKill yapma hocam kangallar herboka havlıyorlar :D
Dogo al dıyen arkadaslar bır av kopegını nasıl koyun surusunun ıcıne salacaklar merak edıyorum. Yavruluktan alırsanız koyunlara bırsey yapmaz ama coban kopeklıgıde yapamaz.
1000 tl'ye yada parayla kangal alacaksanız gıdın sampıyon anne babalarınkını alın şov köpeği yaparsınız.
Hocam gidiyosun sana en yakın barınağa Akbaş yada Kangal yavrusu alıyorsun bedavaya. Bunlar bızım kopeklerımız. 1 ay once soylemıs olsaydın 5 aylık bırtane vardı . Oda olmadı sahıbınden.com ve petarkadasa gırıyorsun. Oda olmadı verıyorsun hangı sehırdeysen 50 lıra parası sıvasa gıdıyosun. Koylerden bırıne gecıyosun.
Selamun aleykum dıyosun anlatıyosun kahvecıye derdını 100 lıraya alıyosun taş gibi yavruları hatta denk gelırse bedavayada alırsın.
Sakın gıdıpde 300 500 lıra verme coban kopeklerıne. Şov köpeği satın almıyorsun. Ayrıca kangal veya akbaş dısında coban kopeklıgı ustlenebılecek bır dıger ırk ıse rottur. (Tarıhınden hatırladıgım kadarıyla zaten baslangıcta coban kopegıydıler )
Bu arada secerelı sampıyon dogosu olan arkadas kopegın adını alabılırmıyım? 1 Ay sonra yavrusu olacak 1 cıft dogo bılıyorum acaba onlarmı merak ettım. TBT'de dogosu olan 3 kısı oldu sanırım :) Istdaysanız bulusmalarda getırırız :)
-
kedi köpek alacaksan hipokondriyak dan başkasına sormana gerek yo.
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------@DrKill yapma hocam kangallar herboka havlıyorlar :D
Dogo al dıyen arkadaslar bır av kopegını nasıl koyun surusunun ıcıne salacaklar merak edıyorum. Yavruluktan alırsanız koyunlara bırsey yapmaz ama coban kopeklıgıde yapamaz.
1000 tl'ye yada parayla kangal alacaksanız gıdın sampıyon anne babalarınkını alın şov köpeği yaparsınız.
Hocam gidiyosun sana en yakın barınağa Akbaş yada Kangal yavrusu alıyorsun bedavaya. Bunlar bızım kopeklerımız. 1 ay once soylemıs olsaydın 5 aylık bırtane vardı . Oda olmadı sahıbınden.com ve petarkadasa gırıyorsun. Oda olmadı verıyorsun hangı sehırdeysen 50 lıra parası sıvasa gıdıyosun. Koylerden bırıne gecıyosun.
Selamun aleykum dıyosun anlatıyosun kahvecıye derdını 100 lıraya alıyosun taş gibi yavruları hatta denk gelırse bedavayada alırsın.
Sakın gıdıpde 300 500 lıra verme coban kopeklerıne. Şov köpeği satın almıyorsun. Ayrıca kangal veya akbaş dısında coban kopeklıgı ustlenebılecek bır dıger ırk ıse rottur. (Tarıhınden hatırladıgım kadarıyla zaten baslangıcta coban kopegıydıler )
Bu arada secerelı sampıyon dogosu olan arkadas kopegın adını alabılırmıyım? 1 Ay sonra yavrusu olacak 1 cıft dogo bılıyorum acaba onlarmı merak ettım. TBT'de dogosu olan 3 kısı oldu sanırım :) Istdaysanız bulusmalarda getırırız :)
-----------------------------hocam http://www.petarkadas.com/enji adlı kullanıcıdan bilgilere ulaşabilirsin. enji benim profilim değil öncelikle onu söylemek isterim.
Guerrero Indio Del Smyrna AZURE kızımız sayfada yazmıyor ama geçen ay izmirde yapılan yarışmada 2. lik ve excellent aldı. Azurenin babası LEON (Cacique Ross Shadow), annesi HERTHA (Cazador de Varna), baba adayı oğlumuz KAVI (Aurora Blanco). Malesef izmirdeyiz istanbuldaki yarışmalara gelebilirsek tanışmak isterim. -
Tamam tamam hocam :) Kawiden bahsediyordum :) Dogoforum.net'e uyemısınız?
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Tamam tamam hocam :) Kawiden bahsediyordum :) Dogoforum.net'e uyemısınız?
-----------------------------
hocam suan isyerindeyim aksam pmden konusalim :) saygilar... -
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------bu hayvandan alıp besleyecem evlendikten sonra düşünüyorum,ezik olduguna bakma çok güzel bi köpektir
-----------------------------midem bulandı la :(
-
-
presa canario
cane corsa
danua ( tam yazılışını bilmiyorum ama köy işleri için iyibir köpek )
doberman :D
ama çoban köpeği olarak danua kullanıyorlardı biryerde acayip akıllıydı yaklaştırmıyordu insanı yanına hayvanların felan acayip akıllı ve ürkütücüydü
-
SALDIRAY bunu yazdı:
-----------------------------ByLoading bunu yazdı:
-----------------------------Dogo al diycem ama fazla gelebilir ihtiyaclarin icin avada gitceksen bilemem ama en dogru tercih kesinlikle Kangal senin icin koyun var işin icinde sürü var kangal al başın agrimaz
-----------------------------bencede kangal, dogo dedene bağa koyunlara fazla masraflı gelebilir. ama dogo diyorsan ve yavru istiyorsan bahar aynına doğru src li şampiyon baba ve 2. anneden yavrumuz olucak inş irtibata geçersen yardımcı olabilirim. ama gerçekten masraflıdır dogo.
-----------------------------Ne kadar dır hocam ?