Köpek Almayı Düşünüyorum Yardım
-
Hocam kardeşim bağa bir tane eğlenmek için oynamak için falan golden alıcak bende.
Husky düşünüyorum sahibinden.com dan bedava husky buldum golden de buldum ordan ya husky yada şu Arka sokaklardaki garip kont gibi falan düşünyorum bağda,ormanda yaşarlar mı ?
-
Kont dediğim K9 beyler ne kadar dır k 9 lar yavru ?
Bide alıcağım bütün köpekleri yavru düşünüyorum.
-
hocam dogo fiyatlari 1000 tl civarndadr. Border colie mukemmel bi secim olur kalitelsini bulabilirseniz :) yalniz sunu unutmayin dogo o koyunlara bakicilik cobanlik yapamaz. Akbas, kangal, border, rot gbi kopeklere bakin. Yakin koruma acisindan rottu tercih etmelisiniz
k9 diye bir cins yoktur hocam . K9 egitim programıdır. Bahsettiğiniz hayvan alman coban kopegidir ve bagda bahcede bakabilirsiniz ancak bu kopegi ne amacla kullanacaginiza gore degisir -
KÖPEK ALMAYI DÜŞÜNENLER VAR İSE KONULARIMA BAKSINLAR :) EN KRAL ROTWEİLLER VE BÜTÜN SAFKAN IRKLAR SATILIR TBT İNDİRİMİ İLE...
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------SALDIRAY bunu yazdı:
-----------------------------ByLoading bunu yazdı:
-----------------------------Dogo al diycem ama fazla gelebilir ihtiyaclarin icin avada gitceksen bilemem ama en dogru tercih kesinlikle Kangal senin icin koyun var işin icinde sürü var kangal al başın agrimaz
-----------------------------bencede kangal, dogo dedene bağa koyunlara fazla masraflı gelebilir. ama dogo diyorsan ve yavru istiyorsan bahar aynına doğru src li şampiyon baba ve 2. anneden yavrumuz olucak inş irtibata geçersen yardımcı olabilirim. ama gerçekten masraflıdır dogo.
-----------------------------Ne kadar dır hocam ?
-----------------------------valla direk yavrular doğmadan rakam vermek güç ama ortalama 1.750 civarı düşünüyoruz...