Köpek Kovucu Cihaz İş Yaparmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.bitenekadar.com/ultrasonik-kopeklerden-korunma-cihazi-led-fener--siren-16391-firsat-urun?catid=1-4-133-1

bu cihazlar gercekten köpekleri kovarmı.deneyen alan varmı hiç.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

arkadaş almıştı geçen 60 lira vermişti üzerine ciddi anlamda saldırmak isteyen 2 tane köpek olursa hatta saldırgan bir tanede köpek olsa iş görmüyor bu cihaz zira direk hayvanın üzerine ve yakından tutman gerekiyor he tutunca cidden manyaklaşıyor hayvan bi köpeğe tuttuk hayvan kendini kaybetti bi oraya bi buraya nereye kaçacağını şaşırmıştı ama bunda sirende var oda korkutur epeyce hayvanı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Köpek sağırsa s.çarsın. Bu cihaz varken öbür elinde deynek hep olsun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

hemen altta Cihazı tuttuğunuz köpeğin duyma güçlüğü olabileceğini unutmayınız  diyo... yaşlı köpeklere işlemiyor sanırım :)))

kesin etkili bir şey istersen yanına uzaga sıkabilen büyük biber gazlarından  al bu cihazlardan cok daha etkili bence, hemde genel savunma amaçlıda kullanılabilir

:) mutluyum, huzurluyum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bende mantar tabancası vardı, yaklaşınca sıkıyordum iki el allahlarını şaşırıyorlardı viy viy kaçıyorlar =D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Köpeklerin kulaklarının ne kadar iyi duyduğunu biliyorsundur. Depremi bile ilk önce onlar hisseder. O yüzden çıkardığı ses sayesinde kaçırma imkanın yüksek bence. Kullanmadım ama mantıken çalışması gerek. Ama denemek için gidip köpeğin üstüne yürüme :D Hem ne yapacaksın ki hergün köpek mi saldırıyor sana? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

bu android için köpek kovucu bi uygulama var tabi bu aletin ses frekansını tutturamaz.

ama telefondaki program ile okulun önünde süreli yatan bir köpek vardı, onu kaçırabiliyordum. ama diğer köpeklerde işlemiyordu.

bu alet bence iş yapar. ama her köpekte olmayabilir

memento mori.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bir ara çinden getirtip gittigidiyorda satıyordum benzerlerinden, açıkçası onlar hiçbir işe yaramıyordu.

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

bende mantar tabancası vardı, yaklaşınca sıkıyordum iki el allahlarını şaşırıyorlardı viy viy kaçıyorlar =D

bak bu güzeldi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

hocam daha önceden çalıştığım yere almıştım.Genç köpeklerde işliyor ama yaşı çok ilerlemiş köpekler fazla duymuyor.

Ürün ise bu :http://www.hepsiburada.com/liste/dazer-ii-kopeklerden-korunma-cihazi-kopek-kovucu-/productDetails.aspx?productId=spordz08&categoryId=22011128

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

bunun çıkarttığı sesi telefonunuza ses dosyasını atarak çıkartabılırsınız muhtemelen

...
Toplam Hit: 4470 Toplam Mesaj: 23