Köpek Kovucu Cihaz İş Yaparmı?
-
izzmarit bunu yazdı
Bir ara çinden getirtip gittigidiyorda satıyordum benzerlerinden, açıkçası onlar hiçbir işe yaramıyordu.
dürüst satıcı :)
-
glaurung bunu yazdı
bende mantar tabancası vardı, yaklaşınca sıkıyordum iki el allahlarını şaşırıyorlardı viy viy kaçıyorlar =D
viyy viyy :D sesli güldüm
-
glaurung bunu yazdı
bende mantar tabancası vardı, yaklaşınca sıkıyordum iki el allahlarını şaşırıyorlardı viy viy kaçıyorlar =D
Hocam bu mantar tabancaları ne kadar ses çıkarıyor? Torpilden falan fazla çıkarıyor mu ?
-
Bende var hocam köpeksavar. Bazı köpeklerde işe yaradığı doğru ama bazılarında hiç etki etmiyor, tamamen şans diyebilirim.
-
Kızılötesi zamanında telefona yüklemiştik. Sesi çaldığımızda çevremizdeki kedi köpek kaçışıyordu, çok zevkli oluyordu ama köpek kavgası sırasında açınca işe yaramamıştı.
-
köpek kovucu hikaye arkadaşlar hemde garantisi yok söylüyüm size önerim 5 TL verip işportacıdan alacağınız nato marka biber gazıdır ejderha olsa bunun karşısında fıss arkadaşlar

-
DevilRullz bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Hocam bu mantar tabancaları ne kadar ses çıkarıyor? Torpilden falan fazla çıkarıyor mu ?
büyüklüğüne bağlı, benimki baya büyüktü yani küçükken o kırmızı 1tl büyüklüğünde halka gibiydi, şimdi mavi renkli mermiler 2-3 kat daha büyük tabanca da daha büyük
-
bisikletle tura çıkanlar için yararlı
-
diyelim elinizde var bundan, bir köpek size saldırdı yaşını bilmiyosunuz haliyle. siz de bunu çıkarıp al ulan dediniz ama baktınız köpek ekimle sikim arası takılıyo hala saldırıyo. o zaman ne bok yiyosunuz onu söyleyinde bende yiyeyim?
mahallede boyum kadar kangal var da, hani itoğluit herkes dışında bi bana saldırıyo anlam verebilmiş değilim, beslediğimde olmuştur iti ama saldırıyo hoşşaf anlamadım ):
-
düz mantık modeliyle halledilebilir bi sorundur
kemer + köpek ilişkisi. hayvanseverler derneği bunun için ne der bilmiyorum ama
götüm sıkıştığı an yaptığım yapacağım ilk ve tek harakettir. :)