Köpekleer
-
maaşşaaah tosun gibi :D olmus bu daırsı bızımkıne
-
Site güzel.Eksik olan köpek cinsleri tanıtımları.Resimli ve anlatımlı köpekleri tanıtabilirsin.
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------ya hazır konu varken sorayım arkadaslar bende boxer cınsı bı kopek var 4 aylık bı ıbne mamasını yemıyo delırecem ya :s 30 tl para verdık mama aldık yemıyo ama azıcık bı et ve hayvanın gozu acılıyo ac bırakın demeyıon 2 gun falan denedım yıyo sonra gene yememeye baslıyo bılgısı olan varmı ?
-----------------------------Süt verme ishal yapar. Et suyu ile karıştırıp verebilirsin mamayı.
-
Süt verecekseniz yarı yarıya sulandırıp verin. Boylece ıshal olmasını engellersınız
-
köpek türleride yakında eklencek hocam önce bu ilgi çekici konuları bi yazıyım da
-
hocam site iyimiş bende aynı temayı kullanıyorum acaba şu alttaki 1 2 3 4 tuşlarını falan hangi eklenti ile yaptın
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------hocam site iyimiş bende aynı temayı kullanıyorum acaba şu alttaki 1 2 3 4 tuşlarını falan hangi eklenti ile yaptın
-----------------------------OB Page Numbers hocam -
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Pro Plan Somonlu ve Eukanuba Kuzu Etli benim itin en sevdiği mamalar. 5 aylığa kadar mamayla besledim sonra barf geçtim. Yani çiğ et. Arada yoğurt ve yumurtayla destekliyorum . Haftada 1 balık veriyorum. Kasaplardan 1 liraya 1 kilo çorbalık tavuk alabilirsin. Günde en fazla 1-2 kilo arasında yer. Benim 9 aylık 1 kilo civarında yiyor. Barfa geçersen arada havuç,brokoli gibi sebzelerde vermeye çalış. Kilosu ve boyutu açısından fikir edinmek istiyorsan resim ekledim. 44-48 kilo arasında şu anda 9 aylık.

-----------------------------çok güzelmiş,sağlam..
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Pro Plan Somonlu ve Eukanuba Kuzu Etli benim itin en sevdiği mamalar. 5 aylığa kadar mamayla besledim sonra barf geçtim. Yani çiğ et. Arada yoğurt ve yumurtayla destekliyorum . Haftada 1 balık veriyorum. Kasaplardan 1 liraya 1 kilo çorbalık tavuk alabilirsin. Günde en fazla 1-2 kilo arasında yer. Benim 9 aylık 1 kilo civarında yiyor. Barfa geçersen arada havuç,brokoli gibi sebzelerde vermeye çalış. Kilosu ve boyutu açısından fikir edinmek istiyorsan resim ekledim. 44-48 kilo arasında şu anda 9 aylık.
-----------------------------2 gün sonra, konu unutulduktan sonra, sırf çok güzelmiş demek için mi post atıyorsun? yoksa uplamak için mi
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------2 gün sonra, konu unutulduktan sonra, sırf çok güzelmiş demek için mi post atıyorsun? yoksa uplamak için mi
-----------------------------yapmayan adammı var bunu?