Köpekleer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

maaşşaaah tosun gibi :D olmus bu daırsı bızımkıne 

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Site güzel.Eksik olan köpek cinsleri tanıtımları.Resimli ve anlatımlı köpekleri tanıtabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:
    -----------------------------

ya hazır konu varken sorayım arkadaslar bende boxer cınsı bı kopek var 4 aylık bı ıbne mamasını yemıyo delırecem ya :s 30 tl para verdık mama aldık yemıyo ama azıcık bı et ve hayvanın gozu acılıyo ac bırakın demeyıon 2 gun falan denedım yıyo sonra gene yememeye baslıyo bılgısı olan varmı ?

Süt verme ishal yapar. Et suyu ile karıştırıp verebilirsin mamayı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Süt verecekseniz yarı yarıya sulandırıp verin. Boylece ıshal olmasını engellersınız

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

köpek türleride yakında eklencek hocam önce bu ilgi çekici konuları bi yazıyım da

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

hocam site iyimiş bende aynı temayı kullanıyorum acaba şu alttaki 1 2 3 4 tuşlarını falan hangi eklenti ile yaptın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

ucenmi bunu yazdı:

hocam site iyimiş bende aynı temayı kullanıyorum acaba şu alttaki 1 2 3 4 tuşlarını falan hangi eklenti ile yaptın

OB Page Numbers hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

Pro Plan Somonlu ve Eukanuba Kuzu Etli benim itin en sevdiği mamalar. 5 aylığa kadar mamayla besledim sonra barf geçtim. Yani çiğ et. Arada yoğurt ve yumurtayla destekliyorum . Haftada 1 balık veriyorum. Kasaplardan 1 liraya 1 kilo çorbalık tavuk alabilirsin. Günde en fazla 1-2 kilo arasında yer. Benim 9 aylık 1 kilo civarında yiyor. Barfa geçersen arada havuç,brokoli gibi sebzelerde vermeye çalış. Kilosu ve boyutu açısından fikir edinmek istiyorsan resim ekledim. 44-48 kilo arasında şu anda 9 aylık.

çok güzelmiş,sağlam..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

emreslmn bunu yazdı:

Pro Plan Somonlu ve Eukanuba Kuzu Etli benim itin en sevdiği mamalar. 5 aylığa kadar mamayla besledim sonra barf geçtim. Yani çiğ et. Arada yoğurt ve yumurtayla destekliyorum . Haftada 1 balık veriyorum. Kasaplardan 1 liraya 1 kilo çorbalık tavuk alabilirsin. Günde en fazla 1-2 kilo arasında yer. Benim 9 aylık 1 kilo civarında yiyor. Barfa geçersen arada havuç,brokoli gibi sebzelerde vermeye çalış. Kilosu ve boyutu açısından fikir edinmek istiyorsan resim ekledim. 44-48 kilo arasında şu anda 9 aylık.

çok güzelmiş,sağlam..

2 gün sonra, konu unutulduktan sonra, sırf çok güzelmiş demek için mi post atıyorsun? yoksa uplamak için mi

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

emreslmn bunu yazdı:

çok güzelmiş,sağlam..

2 gün sonra, konu unutulduktan sonra, sırf çok güzelmiş demek için mi post atıyorsun? yoksa uplamak için mi

yapmayan adammı var bunu?

Toplam Hit: 4649 Toplam Mesaj: 37