Köpekleer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

Gharzvog bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

emreslmn bunu yazdı:

Pro Plan Somonlu ve Eukanuba Kuzu Etli benim itin en sevdiği mamalar. 5 aylığa kadar mamayla besledim sonra barf geçtim. Yani çiğ et. Arada yoğurt ve yumurtayla destekliyorum . Haftada 1 balık veriyorum. Kasaplardan 1 liraya 1 kilo çorbalık tavuk alabilirsin. Günde en fazla 1-2 kilo arasında yer. Benim 9 aylık 1 kilo civarında yiyor. Barfa geçersen arada havuç,brokoli gibi sebzelerde vermeye çalış. Kilosu ve boyutu açısından fikir edinmek istiyorsan resim ekledim. 44-48 kilo arasında şu anda 9 aylık.

çok güzelmiş,sağlam..

2 gün sonra, konu unutulduktan sonra, sırf çok güzelmiş demek için mi post atıyorsun? yoksa uplamak için mi

yapmayan adammı var bunu?

açtığım herhangi bir konu aşağı düşünce ve o konuda bana yardımcı olan herhangi bir kimse varsa şayet, ona özel mesaj atarak teşekkürlerimi sunuyorum sırf konu up olupta görüntü kirliliği oluşturmasın diye. burda yaptığım kişiler çıkar belki. eğer uplıyacaksam up diye yazarım hocam. neden kıvırıyoruz ? böylesi daha çok dikkat çekiyor.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

emreslmn bunu yazdı:

Pro Plan Somonlu ve Eukanuba Kuzu Etli benim itin en sevdiği mamalar. 5 aylığa kadar mamayla besledim sonra barf geçtim. Yani çiğ et. Arada yoğurt ve yumurtayla destekliyorum . Haftada 1 balık veriyorum. Kasaplardan 1 liraya 1 kilo çorbalık tavuk alabilirsin. Günde en fazla 1-2 kilo arasında yer. Benim 9 aylık 1 kilo civarında yiyor. Barfa geçersen arada havuç,brokoli gibi sebzelerde vermeye çalış. Kilosu ve boyutu açısından fikir edinmek istiyorsan resim ekledim. 44-48 kilo arasında şu anda 9 aylık.

çok güzelmiş,sağlam..

2 gün sonra, konu unutulduktan sonra, sırf çok güzelmiş demek için mi post atıyorsun? yoksa uplamak için mi

uplamak için hacı sorun mu var?

up yazacağıma yorum yazmadığım bi yoruma cevap atarım hacı bi sorun mu var :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Keşke bütün köpekler geberse. Müslüman olmasam yapacağım ilk işlerdendir köpekleri acı çektirmeden(!) öldürmek.

Konuyla ilgili yorumum;

Hocam sitede güzel bilgiler var fakat yazılar çok uzun ve bitişik. İnsanın okuyası gelmiyor. Daha çok paragraf yapmalısın. Göze daha çok hitap etmeli.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

wking ne garezın var hacı kopeklere :) nie olduruyoun valla bızım mahallede 1 tane av kopegı var benım kopegı ısırıyo gıbıydı canı acıdı bı cıyakladı kopegı tekmeledım sonra gittim sahıbının a.qm sırf kopegımı cavlattı dıe sımdı ne  o it ne o itin sahibi yanıma yaklamasıyo sneın ne garezın var kopeklere hacı ?

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

başlığı görüverince bi durum var felan zannettim. :P

xxx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:

wking ne garezın var hacı kopeklere :) nie olduruyoun valla bızım mahallede 1 tane av kopegı var benım kopegı ısırıyo gıbıydı canı acıdı bı cıyakladı kopegı tekmeledım sonra gittim sahıbının a.qm sırf kopegımı cavlattı dıe sımdı ne  o it ne o itin sahibi yanıma yaklamasıyo sneın ne garezın var kopeklere hacı ?

http://www.haberler.com/baskent-te-sokak-kopekleri-yuruyus-yapan-adami-3491245-haberi/

Toplam Hit: 4644 Toplam Mesaj: 37