folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Köprü Ve Otoyol Özelleştirilmesi

Köprü Ve Otoyol Özelleştirilmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

''zarar ediyordu özelleştirdik'' ziktümün ampulü

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pompaci bunu yazdı

Anlamadigim, kimle konussam, AQ partiden nefret ediyor, tayyibe ana avrat kufrediyor. peki hangi kim bunlara oy veriyor?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    pompaci bunu yazdı

Anlamadigim, kimle konussam, AQ partiden nefret ediyor, tayyibe ana avrat kufrediyor. peki hangi kim bunlara oy veriyor?

hocam yazmıycam diyorum ama

halkımızı cemaatlere hocalara evlere davet edip akşamları Allah korkusuyla yatırıp sabahta rte korkusuyla kaldırtıyorlar.  bilmiyorum biz büyüyeceğiz tabiki rte de ölecek insan olduğu için ama bizden sonraki nesilin böyle şeyleri görmesini istemiyorum o yüzden çevremizi karanlıktan uykudan uyandırmamız gerektiğini düşünüyorum.

bu konuda son yorumum: yakında hükümetin özelleştirdiklerini yaptığı yanlışları eleştirmek suç ilan edilecek millet hapse tıkılacak sonra buna demokrasi özgürlük diye yasa çıkartıcaklar ve yandaşlarıda buna alkış tutacaklar. kalbi taş kesilmiş müslüman olmaktansa öleyim daha iyidir saygılarımla

kaygusuz tarafından 18/Ara/12 18:17 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Teoride okadar kazanacak.

Pratikte ise zam yapacak tabiki  o karı 2 hatta 3 katına çıkaracak, her ay sadece 1  kuruş zam koysa 25 senede %50 arttırmış olur yıllık geliri =)

http://www.youtube.com/watch?v=QdShPnRG8Mo :))))

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

umarım biride senin evini ocağını özelleştirir.
    çünkü senin gibilerinin düşüncesi bana dokunmayan yılan bin yaşasındır.
    bu gemi sadece senin değil
    bu dünya benim param çok gücüm çok asarım keserim diyenlerin değildir
    yesinler ekonominizi devletin parası yok diye bedelliyide çıkardılar devletin parası yok diye her bişeyi sattılar o zaman sen bana sakın dünyanın şu sırasında ekonomisindeyiz demeyeceksin daha önceki konularda olduğu gibi. devletin parası bittiği için özelleştiriliyor diyeceksin ki bende senin adam olduğunu gerçekçi olduğunu söyleyeceğim laga luga yapıp boş boş yalan şeyler yazmayacaksın. gelecek senin değildir çocuklarımızındır onlara rahat bir dünya huzurlu bir dünya bırakmak istiyorsak hayatımızı kurtarmak ve istikbalimizi kurtarmak onların daha rahat bi hayat yaşaması için uğraşmalıyız elimizdeki altın ı satarak değil çalışarak kazanarak bunu yapabiliriz

Sizin gibilerin düşünceside bana dokunan yılanın amq'dır o zaman.

Devlete yük olan bi kurum,niye uğraşılsın,60 kişilik iş 600 kişiye yaptırılsın? Sanırım sende devlete kapağı atmayı düşündüğünden böyle diyor olabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

AKP ile liberale doğru. Ulaşım da en az sağlık, gıda sektörü gibi temel ve de korunması gereken bir sektördür. Sağlık sektörünü nasıl ki komple özelin eline vermiyorsanız bunu da veremezsiniz arkadaş! Dur veremez dedim de mi yakında hastaneler de özelleşir. Yani bütün amacı kar olmuş bunların hiç kamu yararı ibaresini düşünen yok. Halk ekmek fabrikasının da bir amacı var ama bu amaç kar değildir kamu yararıdır. Yani karıştırmamak lazım zarar türlerini.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 3916 Toplam Mesaj: 27