Köprü Ve Otoyol Özelleştirilmesi
-
''zarar ediyordu özelleştirdik'' ziktümün ampulü
-
pompaci bunu yazdı
Anlamadigim, kimle konussam, AQ partiden nefret ediyor, tayyibe ana avrat kufrediyor. peki hangi kim bunlara oy veriyor?
-
sniperscope bunu yazdıpompaci bunu yazdı
Anlamadigim, kimle konussam, AQ partiden nefret ediyor, tayyibe ana avrat kufrediyor. peki hangi kim bunlara oy veriyor?
hocam yazmıycam diyorum ama
kaygusuz tarafından 18/Ara/12 18:17 tarihinde düzenlenmiştir
halkımızı cemaatlere hocalara evlere davet edip akşamları Allah korkusuyla yatırıp sabahta rte korkusuyla kaldırtıyorlar. bilmiyorum biz büyüyeceğiz tabiki rte de ölecek insan olduğu için ama bizden sonraki nesilin böyle şeyleri görmesini istemiyorum o yüzden çevremizi karanlıktan uykudan uyandırmamız gerektiğini düşünüyorum.
bu konuda son yorumum: yakında hükümetin özelleştirdiklerini yaptığı yanlışları eleştirmek suç ilan edilecek millet hapse tıkılacak sonra buna demokrasi özgürlük diye yasa çıkartıcaklar ve yandaşlarıda buna alkış tutacaklar. kalbi taş kesilmiş müslüman olmaktansa öleyim daha iyidir saygılarımla -
HolyOne bunu yazdı
Teoride okadar kazanacak.
Pratikte ise zam yapacak tabiki o karı 2 hatta 3 katına çıkaracak, her ay sadece 1 kuruş zam koysa 25 senede %50 arttırmış olur yıllık geliri =)
-
kaygusuz bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
umarım biride senin evini ocağını özelleştirir.
çünkü senin gibilerinin düşüncesi bana dokunmayan yılan bin yaşasındır.
bu gemi sadece senin değil
bu dünya benim param çok gücüm çok asarım keserim diyenlerin değildir
yesinler ekonominizi devletin parası yok diye bedelliyide çıkardılar devletin parası yok diye her bişeyi sattılar o zaman sen bana sakın dünyanın şu sırasında ekonomisindeyiz demeyeceksin daha önceki konularda olduğu gibi. devletin parası bittiği için özelleştiriliyor diyeceksin ki bende senin adam olduğunu gerçekçi olduğunu söyleyeceğim laga luga yapıp boş boş yalan şeyler yazmayacaksın. gelecek senin değildir çocuklarımızındır onlara rahat bir dünya huzurlu bir dünya bırakmak istiyorsak hayatımızı kurtarmak ve istikbalimizi kurtarmak onların daha rahat bi hayat yaşaması için uğraşmalıyız elimizdeki altın ı satarak değil çalışarak kazanarak bunu yapabilirizSizin gibilerin düşünceside bana dokunan yılanın amq'dır o zaman.
Devlete yük olan bi kurum,niye uğraşılsın,60 kişilik iş 600 kişiye yaptırılsın? Sanırım sende devlete kapağı atmayı düşündüğünden böyle diyor olabilirsin.
-
AKP ile liberale doğru. Ulaşım da en az sağlık, gıda sektörü gibi temel ve de korunması gereken bir sektördür. Sağlık sektörünü nasıl ki komple özelin eline vermiyorsanız bunu da veremezsiniz arkadaş! Dur veremez dedim de mi yakında hastaneler de özelleşir. Yani bütün amacı kar olmuş bunların hiç kamu yararı ibaresini düşünen yok. Halk ekmek fabrikasının da bir amacı var ama bu amaç kar değildir kamu yararıdır. Yani karıştırmamak lazım zarar türlerini.