Kore Tavsiye Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Akşama film çıktı teşekkürler :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

spoiler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Önemli değil arkadaşlar ne demek :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

sen nabıyosun amk spoiler verdiğinin farkında değilmisin izlemeyen vardır.

Kutikula tarafından 23/Oca/15 15:56 tarihinde düzenlenmiştir

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

izlemeler açılmıyor tıs tıs. çok bekliyorum

en heyecanlı yerindede donuyorlar. yokmu güzel indirme linki falan.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Tekrar rahatsız ediyorum :D

Demek istediğim saç stili tam olarak bu ;

Üstler uzun şekilde kalmış , yan taraflar 3 arka ense tarafı 4 üste doğruda sanırım hafif seyrek yapmış.

Tam olarak ben bunu berbere nasıl izah edeceğim :) bizim burda ki berberler pek anlamıyor traştan :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

izah etmeyeceksin resmi götürüp işte bundan istiyorum diyeceksin

akıllıysa biraz yapar çıkar

acemiyse benzerini yapar beceremez birkaç hafta küfreder başka berberde şansını denersin. :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

acemiyse benzerini yapar beceremez birkaç hafta küfreder başka berberde şansını denersin. :)

İşte o sıkıntı bu resmi götürsemde o beynindekini yapacak ama ben hem resim hemde tarif edebilirsem çok güzel olacak :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snncr
    snncr's avatar
    Banlanmış Üye
    Dişi

Geçmişte bizleri etkilemeyi başaran bu filmler, yeni dönemde de damga vuracak gibi görünüyorlar. Genellikle romantik komedi türleri ile karşımıza gelen, sıcak oyunculukların ve özgün senaryoların işlendiği yapımlar ile her geçen yıl hayran kitlelerini arttırmaya devam ediyorlar.

Bu listede en iyi ve yeni kore filmleri yer alıyor göz atmanızı tavsiye ederim: https://paratic.com/kore-filmleri/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

İşte o sıkıntı, bu resmi götürsem de o beynindekini yapacak, ama ben hem resim hem de târif edebilirsem çok güzel olacak :)

Ula @RoarK ^^D`.

hâlâ lâzım mı tam adı bilmiyorum ama; " İz'siz , (arkası, yada ensesi) Geniş Amerikan ". 

He, genç yaşlı farketmiyor, anlattığını anlamadıkları oluyor çoğunlukla. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4306 Toplam Mesaj: 21