Kore Tavsiye Film
-
Akşama film çıktı teşekkürler :)
-
Tnrsk bunu yazdı
spoiler
-
Önemli değil arkadaşlar ne demek :)
-
Tnrsk bunu yazdı
sen nabıyosun amk spoiler verdiğinin farkında değilmisin izlemeyen vardır.
Kutikula tarafından 23/Oca/15 15:56 tarihinde düzenlenmiştir -
izlemeler açılmıyor tıs tıs. çok bekliyorum
en heyecanlı yerindede donuyorlar. yokmu güzel indirme linki falan.
-
Tekrar rahatsız ediyorum :D
Demek istediğim saç stili tam olarak bu ;
Üstler uzun şekilde kalmış , yan taraflar 3 arka ense tarafı 4 üste doğruda sanırım hafif seyrek yapmış.Tam olarak ben bunu berbere nasıl izah edeceğim :) bizim burda ki berberler pek anlamıyor traştan :)
-
izah etmeyeceksin resmi götürüp işte bundan istiyorum diyeceksin
akıllıysa biraz yapar çıkar
acemiyse benzerini yapar beceremez birkaç hafta küfreder başka berberde şansını denersin. :)
-
futurist bunu yazdı
acemiyse benzerini yapar beceremez birkaç hafta küfreder başka berberde şansını denersin. :)
İşte o sıkıntı bu resmi götürsemde o beynindekini yapacak ama ben hem resim hemde tarif edebilirsem çok güzel olacak :)
-
Geçmişte bizleri etkilemeyi başaran bu filmler, yeni dönemde de damga vuracak gibi görünüyorlar. Genellikle romantik komedi türleri ile karşımıza gelen, sıcak oyunculukların ve özgün senaryoların işlendiği yapımlar ile her geçen yıl hayran kitlelerini arttırmaya devam ediyorlar.
Bu listede en iyi ve yeni kore filmleri yer alıyor göz atmanızı tavsiye ederim: https://paratic.com/kore-filmleri/
-
Roark bunu yazdıfuturist bunu yazdı
İşte o sıkıntı, bu resmi götürsem de o beynindekini yapacak, ama ben hem resim hem de târif edebilirsem çok güzel olacak :)
Ula @RoarK ^^D`.
hâlâ lâzım mı tam adı bilmiyorum ama; " İz'siz , (arkası, yada ensesi) Geniş Amerikan ".
He, genç yaşlı farketmiyor, anlattığını anlamadıkları oluyor çoğunlukla.