Korku Evi Burası
-
Silivriye gönderilmeden önce köşe yazısını paylaşmak istedim.Söylemlere dayalı güzel tespitler;
-----------------------------------------------------------------------------
Bekir Coşkun
2 Nisan 2011
AKP, CHP, MHP, siyasetin üç büyük partisi…
Birinci parti:
Referandumu kazanınca Genel Başkan ve Başbakan Hocaefendi’ye seslendi, destek ve ilgisi için teşekkür etti…
İkinci parti:
Genel Başkanı erotik bir kasetle bir anda gidince Hocaefendi’ye seslendi, ilgisi olmadığı için teşekkür etti…
Üçüncü parti:
Devlet Bahçeli, daha dün oturup Hocaefendi’ye mektup yazdı, “Türkiye’nin geleceği bakımından” daha açık tavır koymasını rica etti, teşekkür etti…
*
Sonra diyorsunuz ki:
“İmamın bu kadar gücü var mı?..”
*
Üç büyük siyasi liderin ağzından…
Referandumdan aşk kasetine kadar…
Ve “Türkiye’nin geleceği” bakımından…
Böyle her şeyi kontrol edebilen, her şeye uzanan, her şeyin içinde olan, devlet dahil bir başka güç var mı memlekette?..
Yok…
*
Yargı ondan soruluyor…
Polis ondan soruluyor…
İstihbarat ondan soruluyor…
Eğitim ondan soruluyor…
Mülkiye ondan soruluyor…
Sağlık ondan soruluyor…
Medya ondan soruluyor…
Kaset ondan soruluyor…
Referandum ondan soruluyor…
Yetmedi, koca MHP Genel Başkanı oturup mektup yazıyor, “kararlı ve net tavır koymasını” istiyor “Türkiye’nin geleceği” bakımından…
*
Niçin gelip Çankaya’ya oturmuyor?..
Oldu, olacak…
“Memleketin geleceği” açısından…
*
Çünkü…
Çünkü gücü gizliliğinde…
Gizli…
Esrarengiz…
Gözükmez…
Kapılar açılıp kapanıyor, giren-çıkan gözükmüyor…
Varlıklar yer değiştiriyor, el fark edilmiyor…
Talimatlar veriliyor; kelimesiz…
Orada, ama kimse yok…
Tıkırtılar geliyor…
Ayak sesleri var…
Ama cisim değil…
*
Korku evi burası…
Bu yüzden siz de korkuyorsunuz, devleti yönetenler de…
Ve liderler teşekkür ediyorlar…
Daha fazla korkmamak bakımından… -

-

-
"nihai hedefe ulaşana kadar, yani sonuca ulaşıncaya kadar, her yöntem, her yol mübahtır. bunun içerisine yalan söylemek de, insanları aldatmak da girer” f.g. din ile çelişiyor ama kullanmasını bilince böyle bir güç doğuyor işte..
-
Daha iyisini becerebiliyorsan yap veya başbakanlığa yazı yaz olmadı cumhurbaşkanına yaz olmadı sokakta protesto yap ;)
-
kendi insanıyla iç hesaplaşması olan bir memleket sanırım dünyada olmadı. bir dahada olmayacak. ülkemiz bu konuda ne güzel bir örnek değilmi maşallah. bizde ergenekon var., kürt var, alevi var, partiler var , cemaatler var var babam var sonuçta maşallahımız var.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Silivriye gönderilmeden önce köşe yazısını paylaşmak istedim.Söylemlere dayalı güzel tespitler;
-----------------------------------------------------------------------------
Bekir Coşkun
2 Nisan 2011
AKP, CHP, MHP, siyasetin üç büyük partisi…
Birinci parti:
Referandumu kazanınca Genel Başkan ve Başbakan Hocaefendi’ye seslendi, destek ve ilgisi için teşekkür etti…
İkinci parti:
Genel Başkanı erotik bir kasetle bir anda gidince Hocaefendi’ye seslendi, ilgisi olmadığı için teşekkür etti…
Üçüncü parti:
Devlet Bahçeli, daha dün oturup Hocaefendi’ye mektup yazdı, “Türkiye’nin geleceği bakımından” daha açık tavır koymasını rica etti, teşekkür etti…
*
Sonra diyorsunuz ki:
“İmamın bu kadar gücü var mı?..”
*
Üç büyük siyasi liderin ağzından…
Referandumdan aşk kasetine kadar…
Ve “Türkiye’nin geleceği” bakımından…
Böyle her şeyi kontrol edebilen, her şeye uzanan, her şeyin içinde olan, devlet dahil bir başka güç var mı memlekette?..
Yok…
*
Yargı ondan soruluyor…
Polis ondan soruluyor…
İstihbarat ondan soruluyor…
Eğitim ondan soruluyor…
Mülkiye ondan soruluyor…
Sağlık ondan soruluyor…
Medya ondan soruluyor…
Kaset ondan soruluyor…
Referandum ondan soruluyor…
Yetmedi, koca MHP Genel Başkanı oturup mektup yazıyor, “kararlı ve net tavır koymasını” istiyor “Türkiye’nin geleceği” bakımından…
*
Niçin gelip Çankaya’ya oturmuyor?..
Oldu, olacak…
“Memleketin geleceği” açısından…
*
Çünkü…
Çünkü gücü gizliliğinde…
Gizli…
Esrarengiz…
Gözükmez…
Kapılar açılıp kapanıyor, giren-çıkan gözükmüyor…
Varlıklar yer değiştiriyor, el fark edilmiyor…
Talimatlar veriliyor; kelimesiz…
Orada, ama kimse yok…
Tıkırtılar geliyor…
Ayak sesleri var…
Ama cisim değil…
*
Korku evi burası…
Bu yüzden siz de korkuyorsunuz, devleti yönetenler de…
Ve liderler teşekkür ediyorlar…
Daha fazla korkmamak bakımından…
-----------------------------bu kadar tırsma senin gibi cahil birine kendisinden başka kimsenin zararı dokunmaz.
-
Güzel yazı ama biraz abartı olmasına rağmen beğendim
-
Fethullah Gülen...
Yaşam tarzı, yaptıkları, düşünce yapısı ve ilişkileri incelenmesi gereken bir insan..
Adamın gücü amerikadan diyip cıkıyoruz.. Ama bu gücün tam olarak nerden geldiğini bulmalıyız yoksa bi gün gelip üstümüze çökcek bunun gibiler..
-
mortyr bunu yazdı:
Fethullah Gülen...
Yaşam tarzı, yaptıkları, düşünce yapısı ve ilişkileri incelenmesi gereken bir insan..
Adamın gücü amerikadan diyip cıkıyoruz.. Ama bu gücün tam olarak nerden geldiğini bulmalıyız yoksa bi gün gelip üstümüze çökcek bunun gibiler..
biz millet olarak birazda komplo teorilerini seviyoruz.bir fıkra ;
ingiliz ,fransız ve türk yarışa sokmuşlar . 5 dk içinde ütülenecek bir pantolon ve becerilmesi gereken bir kadın
5 dk sonunda ;
ingiliz , jilet gibi pantolon . kadında bir şey yok.
fransız , kadın perişan pantolona dokunulmamış
türk , pantolon jilet gibi , kadında darmadağın
sormuşlar türke, nasıl oldu bu iş ?
- verdim eline ütüyü geçtim arkasına hallettim . bizde çalışanı si.....ler demiş :)
dış ülkede 120 okulda Türk bayrağını dalgalandırıp,istiklal marşı okuttuğu için sevmeyiz . |
-
zigana bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
Fethullah Gülen...
biz millet olarak birazda komplo teorilerini seviyoruz.bir fıkra ;
ingiliz ,fransız ve türk yarışa sokmuşlar . 5 dk içinde ütülenecek bir pantolon ve becerilmesi gereken bir kadın
5 dk sonunda ;
ingiliz , jilet gibi pantolon . kadında bir şey yok.
fransız , kadın perişan pantolona dokunulmamış
türk , pantolon jilet gibi , kadında darmadağın
sormuşlar türke, nasıl oldu bu iş ?
- verdim eline ütüyü geçtim arkasına hallettim . bizde çalışanı si.....ler demiş :)
dış ülkede 120 okulda Türk bayrağını dalgalandırıp,istiklal marşı okuttuğu için sevmeyiz . |
120 okulda öğretilenler ne peki ?