Korku Evi Burası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Silivriye gönderilmeden önce köşe yazısını paylaşmak istedim.Söylemlere dayalı güzel tespitler;

-----------------------------------------------------------------------------

Hah doğrusu buydu :D

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Söylemlere dayalı bir köşe yazısı olduğu için ben bunu buraya ekledim.Ama hala çıkıp birileri komplo teorisi diyor.Üstüne bide cahilsin diyende var.2+2'nin cevabını bilebilecek olan herkes bu ülketde fethullah gülen'in bir güç sahibi olduğunu bilir.Fethullah güzel bir güç sahibi değil diyen varsa yazsın! Her türlü tartışırım.

Ama yok iş akp, cemeat olunca herşey komplo teorisi.Muhalifler ergenekoncu, söylenenler karalama...

ülkemizde aşağı yukarı tüm cemaatleri son noktasına kadar araştırdım. bu adamlar dedim gayesi ne ?  bir kaç fanatikler dışındaki onlarda eridiler gittiler gerisinde bir sorun göremedim.

benim tav olduğum nokta , eşeğin altında buzağı aramak . cemaat güçlümü ? evet hemde çok güçlü.  sempatizanı oldukça fazla. ama güçlü olmasından herşeyde işlerine geldiği gibi leke sürmek istenmesini haksızlık olarak görüyorum . ülkeyi bölmek mi istiyor ?   birisinin malına ırzınamı göz dikmiş? 

ösym soruları nı bunlar çaldı , yok ülkeye şeriat getiriyor vs vsvs.  elle tutulan gözle görüleni getirsinler bizde bilelim ne halt olduklarını. ya vatan milletin menfaati için çalışıyorsa tüm gayesi buysa ? olamazmı? 

he din iman kalmasın . kendi özgürlük anlayışı içinde , eşek gibi sokak ortasında s...lim isteyenler de var. bunların ne halt olduklarını zaten biliyoruz .

yazdığın herşeyde haklı olduğunu varsayalım,   koyuyla belirttiğim "birisinin malına mı ırzına mı göz dikmiş?" lafı için bi dur derim hocam..

bizden olmayan kafirdir mantığıyla yürüyen, bizzat başbakanın ağzından "taraf olmayan bertaraf olur" lafıylada desteklenen bi mantığı var cemaatin..
    işsizlik oranları vs vs hede hödö fln bunları sunmuyorum sana.. sadece devlet memurlarından kimbilir ne kadar insan baskıyla zorla derken emekli oldu biliyo musun?
    bnm kimsenin dinini yaşamasına vs sözüm yok cemaat mi kuruyolar buyursun kursunlar ne istiyolarsa yapsınlar..  
    ama devlet kadrolarında nerede müdürlük nerede makam varsa, hepsini indirip, ebesinin nikahına tayin çıarttırıp vs zorla emekli ettiriyolarsa, bu insanların aldıkları maaşa göre kurdukları hayatlar bi anda tepe taklak oluyosa, ve bu makamlara nerde boş beleş ama sıkı cemaatçi adam yerleştiriliyosa, ve işinden ettirilen o kadar insan maddi sıkıntıya düşerken bunlar cemaatin s..nde bile olmuyosa hiç bana bilmem kaç ülkede bayrak sallandırılıyo, bilmem kaç ülkede istiklal marşı okunuyo gibi şeylerle gelmesinler. bir TC vatandaşı kendi ülke sınırları içinde sadece belirli bi kesimin üyesi/mensubu olmadığı için işinden gücünden veya ailesinden oluyosa, dıdısının dıdısındaki ülkelerde açılan "türk okulları" biz bağlamamalı arkadaş..

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Söylemlere dayalı bir köşe yazısı olduğu için ben bunu buraya ekledim.Ama hala çıkıp birileri komplo teorisi diyor.Üstüne bide cahilsin diyende var.2+2'nin cevabını bilebilecek olan herkes bu ülketde fethullah gülen'in bir güç sahibi olduğunu bilir.Fethullah güzel bir güç sahibi değil diyen varsa yazsın! Her türlü tartışırım.

Ama yok iş akp, cemeat olunca herşey komplo teorisi.Muhalifler ergenekoncu, söylenenler karalama...

ülkemizde aşağı yukarı tüm cemaatleri son noktasına kadar araştırdım. bu adamlar dedim gayesi ne ?  bir kaç fanatikler dışındaki onlarda eridiler gittiler gerisinde bir sorun göremedim.

benim tav olduğum nokta , eşeğin altında buzağı aramak . cemaat güçlümü ? evet hemde çok güçlü.  sempatizanı oldukça fazla. ama güçlü olmasından herşeyde işlerine geldiği gibi leke sürmek istenmesini haksızlık olarak görüyorum . ülkeyi bölmek mi istiyor ?   birisinin malına ırzınamı göz dikmiş? 

ösym soruları nı bunlar çaldı , yok ülkeye şeriat getiriyor vs vsvs.  elle tutulan gözle görüleni getirsinler bizde bilelim ne halt olduklarını. ya vatan milletin menfaati için çalışıyorsa tüm gayesi buysa ? olamazmı? 

he din iman kalmasın . kendi özgürlük anlayışı içinde , eşek gibi sokak ortasında s...lim isteyenler de var. bunların ne halt olduklarını zaten biliyoruz .

boş konuşuyorsun. Git bidaha araştır. Herşey gayet somut. Fakat sen at gözlüğü takmışsın. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

zigana bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

boş konuşuyorsun. Git bidaha araştır. Herşey gayet somut. Fakat sen at gözlüğü takmışsın. 

sendeki gözlük neyse onu takalım bakalım +18 mi görüyorsun ortalığı :)   birşey biliyorsan konuş. bilmiyorsan yorum bari yapma .

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

bekir coşkun un yazılarını takip ederim genelde.bu yazısında kişisel düşüncesini paylaşmış.şunu kesinlikle kabul edelim cemaatlerin Türkiye üzerinde büyük etkisi var,hatta siyasi iktidarın belirlenmesinde büyük güce sahip.

f.g i savunan arkadaşlara bi kaç şey sölicem

f.g nin gizli bi konuşmasında "gerekirse hakim kiralayacaksınız savcı kiralayacakasınız","zamanı gelmeden harekete geçmeyeceksiniz,zamanından önce yapılan her şey erken atılmış bir adım sayılır,vakti gelmeden çiçek bile açmaz" sözlerini bilmiyorlarmı? eğer biliyorlarsa bu sözleri ne ile bağdaştırıyorlar.hoca efendi(!) nin savcı hakim kiralamakla ne işi olur,zamanı geldiğinde atılacak adımlar neler? ben ön yargılı yaklaşmıyorum.bana bu soruların cevabını verip ikna etsinler.

pkk Türkiyenin önemli bi düşmanıdır,bunu herkes kabul eder.ama en büyük düşman,düşman olduğunu belli etmeyendir.ben ülkeye verilecek en büyük ve kalıcı yaranın bahsı geçen şahıs ve destekleyenleri tarafından verildiğini ve dahada verileceğini düşünüyorum.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

sınav sorularını ben mi çaldım amk. 

kul hakkı yiyen cemaatten ne fayda gelir millete?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

bu adama tapanların gerzek olduğu kadar..

nefret edenelrde en az onlar kadarda gerzektir.

yazdığı gibi bütün siyasiler bu adama bişileri bağlıyosa vardır illaki bi nedeni.

cemate girmeden görmeden cemati karalayanlarada ayrı bi ayar oluyom.kendi hallerinde takılıyolar işte.sokakta karıya kıza tecavüz etseler, gasp  hırsızlık vs , kadınlar bölümüde köprü altı faişelik yaosa daha mı iyi olurdu?

bu arada şu yazarlada neymiş amk öyle tutuklanmadan önce kimse adını bilmiyodu. hapse bi gonderildiler ilah oldular.

son olarak ahmet şık gururumuzdur XDxdXD

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

bu adama tapanların gerzek olduğu kadar..

nefret edenelrde en az onlar kadarda gerzektir.

yazdığı gibi bütün siyasiler bu adama bişileri bağlıyosa vardır illaki bi nedeni.

cemate girmeden görmeden cemati karalayanlarada ayrı bi ayar oluyom.kendi hallerinde takılıyolar işte.sokakta karıya kıza tecavüz etseler, gasp  hırsızlık vs , kadınlar bölümüde köprü altı faişelik yaosa daha mı iyi olurdu?

bu arada şu yazarlada neymiş amk öyle tutuklanmadan önce kimse adını bilmiyodu. hapse bi gonderildiler ilah oldular.

son olarak ahmet şık gururumuzdur XDxdXD

cemaatten olmayan herkes hırsız gaspçı,tecavüzcü,fahişe değildir,tıpkı cemaatteki herkesn olduğu gibi.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
Toplam Hit: 4277 Toplam Mesaj: 29