Korku Gerilim Filmleri
-
lan bu konuyu silinsin diye mi açtik herkes gördügü duydugu filmeri sürekli soylesin diye
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=21001
canim film bakmak istedi ordan gettim buldum konuyu iyice alistiniz ha silmeye pfffff -
hişşşşt graywolfu kızdırmayın,valla gelir hepisinizi şişler :))
-
glaa gray daha cocuk laa bebe o bebe neyse ben korkmuyorum o filimler tam komedi oluyor
-
tmm lan korktugumuzu mu dedik güzel defdim bi dusünim hiç bi filmden korkmadim ama onlarin seyretmesi iyi oluyo la testereden ayagini kesiyo fln iyi bunloar mcyargiç filmden anlamio komedeymis hastir lenn tmm bende guluyom arada ama komik olduundan deil bizim kafamizda terslik olduundan olabilir mesela nese uykum var nasil bisey yazdim tam bilmim
-
Dehşet Sokağını Öneririm güzel film : )))
ingilisce ismi : ) The AmityVille Horhor -
6. His Tartı Film Seviosan..
Robert De Niro nun Saklambaç filmi war çok kaliteli..
sonra şey war
Descent ben baya önce izledim ama yeni türkiyede vizyona girdi :D Cehennemden Gelenler diye :D
Onun gibi bi film daha war
Cave oda çok harika bir film :D Hepsi mağarada geçiyor..
Sonra Hight Tension :D
Stay Alive : )) PlayStation manyakları izlemesin konun playstation la ilgisi war bidaha oynuyamıyabilirsiniz :D
daha sonra izlediğim şey var..
SeeNoEvil : )) piskopat biri war adamın tipinden ürküyor zaten..
daha sonraa Cry_Wolf türkiyede @-katil diye çıktı ama ben hoşuma gitmedi..
el muerto var güzel bir film :D çok süper değil ama
venom var çok kaliteli bir film.. voodo büyüleriyle alakalı :D
en sonda Silent Hill var onun görüntüsü çok mükemmel olmadıgından anlıyamadım vazla karanlıkta geçtiğinden film :D çogu yeri anlıyamadım :D:D ama güzel gibiydi..
:D:D bu filmleri bulman zaten 1 yılını alır :D 1 yıldada izlersin:D
2 yıl bu topiğe kimse mesaj yazmasın :D:D -
daha Geçtiğimi hafta viyonda olan bir filim vardı HOTELS mutlaka ile korkudan kusacaksın önerebilirim sana : )))
-
"The Madhouse" isminde bir filmi izledim geçen hafta, fena değildi.
-
daha Geçtiğimi hafta viyonda olan bir filim vardı HOTELS mutlaka ile korkudan kusacaksın önerebilirim sana : )))
----------------
HOSTEL olmasin o sakin :D -
Mumya Evi
-
glaa gray daha cocuk laa bebe o bebe neyse ben korkmuyorum o filimler tam komedi oluyor
-----------------------------------
lan bebe demis simdi gördum sen kendine bak bisküvi çocugu
Toplam Hit: 3677 Toplam Mesaj: 30