Korku Gerilim Filmleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    GrayWolf alemsin:D cube serileri çok hoş bide telefon klubesi vardı o da güzel...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bide halka.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Aaa evet lam telefon külübesi gibi bişe vardı çok güzel filmdi sonra kebelek etkisi de çok güzel'di. Gerilim korku fln. deil her şeyi yazacam buraya hah görürsünüz siz :P Scary movie'deki iğrenç esprileri çok sewerim nedense :D. Sonra italian job. eee sonraaa fast&furious ve 2fast 2furious ee sonraa matraks üçlemesi.İtalian job gibi bi filim daha vardı siz bildiniz aha işte o :P. Bourne identity ve bourne supremacy onlar da güzel soraa dünyalar savaşı da güzel. Shaolin soccer vardı o da güzeldi başka aklıma gelirse zırvalıcam =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    kozanaybar da uçtu:d

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    lan kozalak korku filmi istiyorlar. aksiyon deyil :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Kötü Ruh benim için tam bir komediydi abi yaa :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Zombi filmlerini seviyorsan George A.Romero'nun Yaşayan Ölüler serisi var,onun haricinde oyunculuk olarak da kaliteli olan Jack Nicholson'un oynadığı 'THe Shinnig'i önerebilirim,bir de The Evil Dead(Şeytanın ölüsü),Alfred Hitchcockun yönettiği Psycho ( Sapık )
    son üçü eski filmlerdir,ama kalitelidirler.

Stephen Kingden Rose Red Konağı da güzeldir,The Exorcist serisi de aynı şekilde.
    Omen serisini de öneririm,arka arkaya çekildi,kilşe gibi duryor ama oyunculuk ve müzikler çok sağlam.

Amerikan klişesinden sıkıldım dersen eğer Japon ve Çin korku filmlerinden Akasya,Karanlık Sular,Halka 1 ve 2,Marebito,
    A Tale of Two Sisters-İki Ölü Kızkardeş( Karanlık Sırlar olarak da Bulunabiliyor )Into the Miror,The Eye ( Göz)1 ve 2 filmleri iyidir.

Bir de bizimkilerin çektiği Dabbe var.

: )

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ne bulunmaz filmler ya bi amityville indirebildim iyidi :d
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Resident Evil a.qqq

dont think twice its all right