Korku Veya Bilim Kurgu Film Önerileriniz
-
Çok sağlam Korku veya Bilim Kurgu Film Önerilerinizi bekliyorum
-
testere serisi.. rec.. paranormal activity.. sevgililer günü katliamı.. tepenin gözleri.. teksas katliamı.. // bilim kurgu olarak bi tane diyem sana doom'u izlemediysen izle.. bu kadarı şimdilik işini görür :)..
-
boyfromsmyrna bunu yazdı:
-----------------------------
testere serisi.. rec.. paranormal activity.. sevgililer günü katliamı.. tepenin gözleri.. teksas katliamı.. // bilim kurgu olarak bi tane diyem sana doom'u izlemediysen izle.. bu kadarı şimdilik işini görür :)..
-----------------------------paranormal activiy izleme bırak korkmayi can sıkıntısından uyursun üstüne küfür edersin.
testere iyidir :)
-
Star Wars Allah'ın emri zaten ;P Star Trek de baya sağlam ama bazı aralar uzun olduğundan sıkabiliyor. The Time Machine var, 1960 yapımı. District 9 var, tam bilim kurgu olmasa bile çok sağlam film. Hani Iron Man, X-Men, Spiderman de izlenilebilir. Ha birde, Tron var 1982 yapımı, kesinlikle izlenmesi gereken değişik bir film.
-
Alfred Hitchcock serisi
-
bol kanlı bişey istiyosan inside var tavsiye ederım
soyle bisey;

-
Korku türünde paranormal activity ve paranormal enity 'i şiddetle önnerirm.. zaten filmden anlayan biriyesen bunlar çok hoşuna gidecektir..
-
Ashitaka bunu yazdı:
Star Wars Allah'ın emri zaten ;P Star Trek de baya sağlam ama bazı aralar uzun olduğundan sıkabiliyor. The Time Machine var, 1960 yapımı. District 9 var, tam bilim kurgu olmasa bile çok sağlam film. Hani Iron Man, X-Men, Spiderman de izlenilebilir. Ha birde, Tron var 1982 yapımı, kesinlikle izlenmesi gereken değişik bir film.
-----------------------------Star Wars var eğer daha önce tanışmamışsan. Ben de önerebilirim.
-
yahu yapmayın paranormal activity çok boktan bi film.gerçekçi ama boktan..rec 1'i izlemiştim ve ordaki hatuna aşırı sinir olmştum orda olsam direk öldürürdüm heralde onu çok sinir bozucu bi kadındı o :D tepenin gözleri.. teksas katliamı, testere serisi vb. izledim.
-
angels_demos bunu yazdı:
yahu yapmayın paranormal activity çok boktan bi film.gerçekçi ama boktan..rec 1'i izlemiştim ve ordaki hatuna aşırı sinir olmştum orda olsam direk öldürürdüm heralde onu çok sinir bozucu bi kadındı o :D tepenin gözleri.. teksas katliamı, testere serisi vb. izledim.
-----------------------------dediklerinin hepsini izledim... paranormal activity'i beğenmediysen birşey diyemicem.. gelmiş geçmiş en korkunç film olmaya aday... bu ünvanı almakta kolay değil...
ayrıca film demek sadece oyuncu, mekan ve harcanan bütce değildir.. paranormal activitiy'nin bin katı bütçeye sahip korku filmlerini de biliyorum ben.. paranormal'ın yaptığı gişenin tırnağı olamıyorlar...
-
CyberAngel bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------dediklerinin hepsini izledim... paranormal activity'i beğenmediysen birşey diyemicem.. gelmiş geçmiş en korkunç film olmaya aday... bu ünvanı almakta kolay değil...
ayrıca film demek sadece oyuncu, mekan ve harcanan bütce değildir.. paranormal activitiy'nin bin katı bütçeye sahip korku filmlerini de biliyorum ben.. paranormal'ın yaptığı gişenin tırnağı olamıyorlar...
-----------------------------bak şöyle diyim.hayatım boyunca korku filmi izledim, kitaplarını okudum vb. takip ettim.korku kültürünü yeterince tanıyan biriyim.ve bu film gerçekten kötüydü.tamam gerçekli olası bişey.ayrıca en iyi korku filmi gibi bi olayı da yok.o kadar kült film varken kaliteli yapımlar varken 15.000 dolara mal olan bu filmi bu kadar abartmalarını anlamıyorum.aşırı şişirilmiş bir film olarak görüyorum.en önemli öge olan hayal gücü yok filmde bikere.basit.