Korku Veya Bilim Kurgu Film Önerileriniz
-
testere korku falan değil paranormal aktivity de ama paranormal piskolojik gercek tarafından bakarsan tırsarsın harbi musallata korku diyolar dene bence
-
hoca bilim kurgu tarzında film değilde sana bir dizi önerebilirim doktor who. bilim kurguya merakın varsa eğer her gece bir sezon biter rahatlıkla :D
korku/gerilim türünde 1408,garez 1- garez 2 sakın izleme. 3ü daha bende izlemedim bu gece düşünüyorum.
farklı tür olarak sana şiddetle tavsiye ettiğim bir kaç film var. kan ve aksiyon istiyorsan eğer. "Yenilmez 3" ve "Kan ve Kemik" Kan ve Kemiği şiddetle tavsiye ediyorum. stargazer den almıştım bende o sana daha iyi reklamını yapar kesin izlersin :D söz sende star ;)
-
http://www.tahribat.com/Forum-Korku-Filmi-Muptelalarinin-Dikkatine-108579/
-
-
korkunç bir film serilerini de yabana atmamak lazım
-
Davetsiz'i tavsiye ederim. Senaryosu güzel ve şaşırtıcı. Ayrıca gerçek korku filmi konseptine uyuyor.
Testere korku filmi değil. İğrençlik filmi. Kol bacak kopmasından korkan yoktur sanırım. Sadece iğrenç.
Paranormal Activity, popüler kültürün ne kadar boktan çalışmaları ne kadar öne çıkartabileceğinin kanıtı. Hala bunu film yerine koyup tavsiye edenler var :S -
en iyi korku ve bilim kurgu,aynanin karsina gecip 1 saat 30 dakika boyunca kendini izlemektir.
emin ol cok korkacak ve bi okadarda bilimsel bir ortam olusacaktir.
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bilim kurgu tarzında film değilde sana bir dizi önerebilirim doktor who. bilim kurguya merakın varsa eğer her gece bir sezon biter rahatlıkla :D
korku/gerilim türünde 1408,garez 1- garez 2 sakın izleme. 3ü daha bende izlemedim bu gece düşünüyorum.
farklı tür olarak sana şiddetle tavsiye ettiğim bir kaç film var. kan ve aksiyon istiyorsan eğer. "Yenilmez 3" ve "Kan ve Kemik" Kan ve Kemiği şiddetle tavsiye ediyorum. stargazer den almıştım bende o sana daha iyi reklamını yapar kesin izlersin :D söz sende star ;)
-----------------------------geç olsada cevap vereyim :D
bir zencinin kaslı olduğunu görmüşsündür ama aynı anda 6-7 adamın eline verdiğini görmemişsindir.Ayrıca filmde çokça pussy,madıfakın,bitch çokça geçmekte :D
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
Splice'in düzgün dvdrip'i varmıdır..şu an sinemada zaten :D
-----------------------------Splice.2010.R5.V2.Line.Xvid-CLASSiFiED
11 numara haci :D
-
EVENT HORIZON