Korsan İndirenin Adsl‘İ İptal Edilecek. Daha Neler!
-
ttnet elındeki abonenın 3te 2sini kaybetmeyı goze alamaz. cıkmaz o yasa. cıkarmak yürek ıster.
-
Önce kaçak elektrigi engellesinler.Sonra mp3 e bakarız !
-
Şimdi şöyLede akLıma takıLan bir durum var.
ULusaL kanaLLarda yayınLanan müzikLeride internetten indirmek yasaL değiL oLarak biLiyorum. Bu da çok saçma. Tamam hiç yayınLanmayan şarkıLarı internetten indirme suç oLabiLir buna birşey demiyorum. Fakat kLibi yapıLmış, bir sürü ücretsiz kanaLda bunLar yayınLanıyorsa, bu yayınLarı ben kayıt aLtına aLabiLir üzerinde istediğim format dönüşümünü yapabiLirim. Bunuda engeLLemeyi düşünüyorLar. YanLış mıyım?
-
Ayda minimum 90 gb download 60 gb upload yapıyorum. Bana bişey olmazsa size hiç olmaz :D
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Ayda minimum 90 gb download 60 gb upload yapıyorum. Bana bişey olmazsa size hiç olmaz :D
-----------------------------
al bendende o kadar :) -
gercegi yansıtmıyor
-
2 ay önce arkadaşı aradılar ttnet ten delii gibi dowloand yapıyordu. Aradılar neden bukadar çok dowloand yapıyorsunuz diye oda kızdı kapattırdır ttneti. valla şu indirme olmasa internetten hiç birhaz almıyorum artık böle bi yasa çıkars BENDE İPTAL EDERİM ..
-
ayda ortalama 100 gb down yapıyorum benide ve hepsi korsan ozaman beni idam edicekler.
-
İndirenlerilerin hatlarını kapatıcaklar,biz yayıncıları ne yapacaklar?
-
Hodri meydan,