Korsan İndirenin Adsl‘İ İptal Edilecek. Daha Neler!
-
korsanpartisi.org oyları mutlaka artacaktır.:D
-
bende 3-5 albüm çektim mis valla oh epica rocka cem adrian hayko :D mis valla kimse bindiği dalı kesmez daha doğrusu kesemez...
-
Etsinler bida açtırırım. :D
-
hıhı çokta fifi.
-
çıkaracak başka yasa bulamamışlar mı ?
-
Şimdilik bu çok zor ancak direk adsl numaranıza takip kararı çıkacak da adamlar sizin trafiğinizi izleyecek de!! Ama ileride bu mümkün olacak detayları söylemeyeyim ama bir altı ay kadar sonra yasadışı ne yaparsanız değil adslinizin iptali kendinizi hapiste bile bulabilirsiniz!! Dikkatli olun derim size!!
-
ersankuneri bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdilik bu çok zor ancak direk adsl numaranıza takip kararı çıkacak da adamlar sizin trafiğinizi izleyecek de!! Ama ileride bu mümkün olacak detayları söylemeyeyim ama bir altı ay kadar sonra yasadışı ne yaparsanız değil adslinizin iptali kendinizi hapiste bile bulabilirsiniz!! Dikkatli olun derim size!!
-----------------------------
Sor hocam sor zeki mürende bizi görecekmiymiş.. -
bence yaparlar ve uygularlar, nasıl ki sigara yasağını ss uyguluyorlar ve millet sineye çekmeye haklı nedenler(!) aramaya başladı ...
yasak koymak ve uygulamak bir maliyettir , eğer yasağı koymamanın getirdiği maliyet uygulamanın maliyetinden (uygulamamaktan ötürü elde edilemeyen kazançtan) fazlaysa kimse bununla uğraşmaz ama bu kadar yaygara yaptıklarına göre demek minarenin kılıfını da hazırlamışlar. belki internet kullanıcıları azalacak ama sanatçılardan, müzik şirketlerinden aldıkları vergi/harç ile bunu telafi edebileceklerini düşünüyorlar ki muhtemelen sıradan kullanıcı internetten mp3 indiremeyince gidip albüm/film almanın yolunu arayacak
ses çıkaracak okadar çok şey varken kimse internetten film müzik indiremiyorum noldu fikrine ses çıkarıp eylem yapmaz yani şimdiden geçmiş olsun
-
sanırsam anladığım kadarıyla bu olayı sadece TTnet mi yapıcak yoksa tüm adsl servis sağlayıcılarımı eğer sadece TTnet yaparsa çok kişi kaybeder. Superonline,biri veya smile adsl'e çok müşteri kaçırırlar yani
-
Boş haber böyle birşeyin olacağına kesinlikle inanmıyorum. Özellikle mp3 konusunda kendi sitesinden albüm paylaşan sanatçılar var adam alıyor reklamını çıkartıyor masrafını demek ki.