folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Korsan Oyun Oynamak İcin Hangi Konsol

Korsan Oyun Oynamak İcin Hangi Konsol

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    selam dostlar korsan oyun oynamak icin hangi konsol daha iyidir ? ps4 de oynanirmi ps3 mu alsam bu amac icin daha once konsolum olmadigi icin ps3de alsam bana keyif verir oynamadigim bir suru oyun var. Tavsiyeniz nedir xbox in son cikaninda netten iso cekip oynatamazmiyim sikintisiz yoksa pc mi topliyayi napayim bilemedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Korsani filan bilmem de, ps3 almak gibi bi hataya dusme hocam sakin. Ben yaptim kopek gibi pismanim. Oyunlar kesilmeye basladi artik, yeni nesile cikartiyo pezevenkler.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Korsani filan bilmem de, ps3 almak gibi bi hataya dusme hocam sakin. Ben yaptim kopek gibi pismanim. Oyunlar kesilmeye basladi artik, yeni nesile cikartiyo pezevenkler.

Öyle hocam ps5 cıkar  4 unutulur :D  

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

zibillah tane oyun var olanlar neyine yetmiyor :)

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

korsan istiyorsan ps3 al hocam ps4 için çip çıkmadı henüz xbox oneda da korsan oynayamıyorsun diye biliyorum. -- xbox360 istersen kırdırabilirsin hocam.

Bende bir soru sormak istiyorum mesela dubaiden ps4 getirtsem herhangi bir sıkıntı çıkarmı? dil ile alakalı bir problem çıkar mı?

Lazmania61 tarafından 30/Ara/14 21:49 tarihinde düzenlenmiştir

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

zibillah tane oyun var olanlar neyine yetmiyor :)

Hocam oyun bolda, gta5'i bitirdim her neyse ps4 icin bi cikartti adamlar goruntu kalitesine bi baktim aklim durdu. Utancima cd takip online oynayamiyorum :)

Ama yavas yavas yeni nesile cikartiyolar artik oyunları. Last of us 2 cikacakmis mesela gelmicek ps3'e. Ac cikti ayri oyunla geldi falan fistan.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Askerde konsolu napacan hocam gelince alırsın bitane .d

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Ben çözemiyorum bu olayı ya. Düzgün bir gaming pc toplayıp joypadle oynamak varken niye konsol alıyorsunuz ki? Exclusive oyunlar eskisi kadar fazla da değil. Zaten 4-5 orjinal oyun + konsol parasına en sağlamından bi oyun bilgisayarı toplarsınız.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Askerde konsolu napacan hocam gelince alırsın bitane .d

:-):-):-) Gelince alicam zaten arastiriyom iyi para birikiyo burda XD

en iyisi pc toplamak sanirim oyun kirilmazsada gunluk islerde takilirim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

kırılmış ps3 alacaksın. online oyunların tadına varamayacaksın, oyunlar için gelen patchleri düzeltmeleri geliştirmeleri oynayamayacaksın.. İğrenç bir deneyim bence.

Pc topla daha fazlasına sahip ol. Alırsın bir tane microsoft xbox controller her oyunu tanır konsol gibi takılırsın. Korsan da oynarsın, patch de yaparsın, mod da yaparsın, online da oynarsın. Mis.

pesimistzombie tarafından 30/Ara/14 22:16 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zasox
    zasox's avatar
    Erkek

konsollarda kırma mantığı var diye biliyorum. arkdaş x box aldı hi korsna oyun oynayamıyo çarşıya götürdük kırılıcak dedi 100 mü 150 bi para istdiler çipmi ne takıyolarmış herhalde.

Toplam Hit: 1992 Toplam Mesaj: 20