folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Korsan Oyun Oynamak İcin Hangi Konsol

Korsan Oyun Oynamak İcin Hangi Konsol

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

korsan oyun için xbox ı tercih edebilirsin daha ucuz oluyor çünkü ps3 e göre bana sorarsan korsan oyun oynanırmı oynanır ama benim gibi online olayları seven biriysen uzak dur derim. orjinal oyun gerçekten ayrı bir tad veriyor tabi şuda var oyunların pahalılığı benim gibi indirim kovala psn store da güzel indirimlerle güzel oyunlar aldım yada gittim paralel ticaretle gelen oyunlardan aldım hiç bir sorun olmuyor tak çalıştır tıkır tıkır ama yindede her oyun için en az 50-150tl çıkarman gerekiyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Ben çözemiyorum bu olayı ya. Düzgün bir gaming pc toplayıp joypadle oynamak varken niye konsol alıyorsunuz ki? Exclusive oyunlar eskisi kadar fazla da değil. Zaten 4-5 orjinal oyun + konsol parasına en sağlamından bi oyun bilgisayarı toplarsınız.

1300 liraya ps alsan oyunları al sat yaparsın en fazla masrafın 1500 olur, 1500 liraya o kadar sağlam pc toplanır mı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben de oyun icin bilgisayar kullanılması taraftarıyım ama bok yiyesice konsol lobisi, uncharted, the last of us gibi sanat eseri tadındaki oyunları pc platformuna cıkarmıyor.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

ben de oyun icin bilgisayar kullanılması taraftarıyım ama bok yiyesice konsol lobisi, uncharted, the last of us gibi sanat eseri tadındaki oyunları pc platformuna cıkarmıyor.

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

Korsan oyun oynamak hak yemek yerine girer gunahtir kardesim oynama 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

Ben çözemiyorum bu olayı ya. Düzgün bir gaming pc toplayıp joypadle oynamak varken niye konsol alıyorsunuz ki? Exclusive oyunlar eskisi kadar fazla da değil. Zaten 4-5 orjinal oyun + konsol parasına en sağlamından bi oyun bilgisayarı toplarsınız.

1300 liraya ps alsan oyunları al sat yaparsın en fazla masrafın 1500 olur, 1500 liraya o kadar sağlam pc toplanır mı?

amd fx 6300 işlemci

amd 7870 ekran kartı 

msi ve asusun orta sınıf bir anakartı.  

ripjaws 8gb cl9  ram  

1500 lira civarına kral bir makine. 

konsola çıkan bazı oyunlar gerçekten konsol almayı hakediyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

RGH lı bir xbox 360 her boku oynarsın hocam.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

Sorum var ekstra konu açmayayım buradan devam edeyim.

konsol almaya niyetlendik, 450 tl gibi bir bütçemiz var.

ps3 ya da o seviyede(xbox360) ne alsak?

değişik terimler öğrendim nedir bunlar iyisi hangisi JTAG RGH DOWNGRADE falan bilmiyorum hiç

ne almamız lazım bizim şimdi hangisini?

pes falan fark ediyor mu konsoldan konsola?

ben de sevgiden yanayım...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Yav şu konsol pahalıdır saçmalığından vazgeçin.

Orijinal PS3 vardı. Tüm oyunlar orjinaldi. Devamlı takas ediyorduk. Oynayıp verip başka oyun alıyoduk. 

Abimlerle deli gibi Blur oynadık bir zaman.Sonra sıkıldık, verdik başka oyun aldık. Yani oyunlardan sıkılıyorsun devamlı alıp veriyorsun. Deli gibi para da harcamıyorsun. 

Ha tabi bu saatten sonra PS3 oyunları ne durumda olur onu bilemiyorum ama PS4 alıp, takas etsen oyunları yine öyle deli gibi para harcamazsın. 

Orjinal al, güncellemelerin, online oyunların zevkine var hocam. 

SkynetX tarafından 19/Nis/15 19:17 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1991 Toplam Mesaj: 20