Korsana EVET? Ama Nereye Kadar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    Korsana EVET? Ama nereye kadar?

bnce sonsuza kadar:D

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Hımmm valla görece doğru fikirler ama, Ben seviyom korsan. ucuzda olsa ille korsan diyom arkiler ne edem alışmış kudurmuştan beterdir diye dedikleri doğru bence. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Osiris başlığı Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap başlığında açtığım için yazılıma bile çok yer vermedim.

Oyunlar hakkında da Bilgisayar Oyunları bölümünde tartışın ama bence oyun oynamayın, böylesi çok daha iyi olur sizin için ;)

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    TBT yeniden başladığına göre bunu da hatırlatmak gerek...
    Kulağınıza küpe olsun :)

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Şu bilgisayar oyunlarının fiyatı falan uçukta bence kitaplar başta olmak üzere müzik ve filmler korsan alınmamalı.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Korsan olmasa bill gates nasıl zengin olurdu ki ?

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    ben sonuna kadar korsanı desteklerim ama yeri gelince sevdiğim sanatçınıda kazanmasını isterdim aslında ama böyle bişey söz konusu değil türkiyeden dinlediğim bi müzisyen yok diğerleride türkiyeye umut bile bağlamıyo bağlamasınlarda.. biz geri bırakılmış bi ülkeyiz bunun devletde farkında bak telekoma download a limit koyuyo niye? insanlar chat yaparken 6gb+ download bandı yapmaz warezdir o bandı yiyen.. ee korsanında piyasası var bedava değilki.. telekomda kazansın biraz nede olsa dünyanın en süper hizmetini veriyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    ortalama olarak en ucuz bi ktabın fiyatını 5ytl civarı olarak kabul etsek ki bu fiyat 15 25 ...... gittkce gidebiliyo bazı insanlarda vardırki kitap okumadan duramazlar.
    bizler insanız benciliz arkadaslar birisi kitabı 5e almak varken gidip 15e almak istemez istisnai durumlarda.

ekonomik yönden bakınca ülkemizde bu söylenenler zor gibi gözüküyo bana kalırsa.

albüm dersek sagopa kajmerinkini almıştım en son =)

film dersek korsan alırım yada sinemada izlerim,kücük bi ihtimal orjinal alırım denk gelirse.

sonuc olarak dediklerin dogru olablr ama tamamen duygusal =)
    sevdgimiz sanatcıların yazarların şairlerin oyuncuların eserlerine destek verelim.
    hepsine destek vermeye kalkarsak zaten biz biz olmayız yasayamayız bu ülkede =) gecndirebilcek bi ailemiz alem yapıcak bi kız arkadasımız zor olur =)

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    walla korsan almak bi boyut değistirdi yani gerci bi kere bi yazı okumustum nerde okudugumu hatırlamıorum simdi ama böle oyun program falan ureten firmalar o malı fiyatlandırırken orjinal alıcak kesimi bilerek bir fiyat belirliyorlarmıs yani bir nevi korsancıların parası orjinal alan kesimden cıkıyor denebilir bu yuzdende fiyatalr almıs basını gidiyor tabi turk kitaplara gelince ucuz yayınlar war acıkcası böle cok satanlarda olan edebiat deeri belirsiz fiyatları abartılı reklamı bol içeri dar kitaplarıda orjinal almasaakta olur gibi filmlerde aynen yane hele bi turk filmlerimiz war böle 82365893465 tane yapcaklarına adam gibi butceyle guzel 2 3 film cekseler yada guzel projeleri destekleseler fena olmaz dorusu..
    muzik konusundada sahsen yeni cıkmıs ve taktir ettim birileri warsa onları desteklemek adına bi albumlerini alıorum ama o sektor kesinlikle baska bi cozum getircektir bi sekilde ya canlı performansa yonelcekler ya bi show falan belki ortalık temizlenir eline mikrofonu alıp kameraı goren bide 3 5 kurus parasıla arkası olan tipler album yaptım die ortalıa cıkmaz..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
Toplam Hit: 3785 Toplam Mesaj: 35