folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    gozkopat bunu yazdı

1 adet elektronık devre var gundelık yasamı kolaylastıran cinsten ve ppıyasada olmayan bırsey yalnız

teknık olarak projeyı gerceklestırebılmem ıcın % 50 60 bılgıye sahıbım 

urunun tasarım arge sınde yardımcı oluyorlarmı acaba 

Şimdi bahsetmiş olduğun şey biraz kosgeb dışında, teknogirişim gibi bir program vardı 500.000 tl hibeye kadar yardımcı oluyorlar diye biliyorum kosgebde muhabbeti geçmişti onu araştırabilirsin hacım.

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Birazdan bölgemdeki kosgebe gidip belgelerimi vereceğim ardından iş planımı sunup onay süreci için bekleyeceğim. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz akşam geldiğimde cevaplamaya çalışırım.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    1. İlla üni. mezunumu olmak gerekiyor?
    2. Sen işi açıyosun onlar sonra mı veriyo parayı ?
    3. Projeyi nasıl sunmalıyız yani cafe için ne yazabilirim?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    1. İlla üni. mezunumu olmak gerekiyor?
    2. Sen işi açıyosun onlar sonra mı veriyo parayı ?
    3. Projeyi nasıl sunmalıyız yani cafe için ne yazabilirim?

1- Hocam üni mezunu olmana gerek yok, benim grubumda ilkokul mezunu da vardı makina mühendisi de, öğretmen de,

2- İkinci mesaj da anlattım

3- Gerekli projeyi nasıl sunacağın sana eğitimler kapsamın öğretiliyor. Cafe için neler yapacağını ne satacağını ne masraflar yapacağını hepsini zaten iş planında ayrıntılı bir şekilde anlatcaksın.

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Birazdan bölgemdeki kosgebe gidip belgelerimi vereceğim ardından iş planımı sunup onay süreci için bekleyeceğim. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz akşam geldiğimde cevaplamaya çalışırım.

İnşallah hayırlısı olsun bakalım ben sertifikamı almadım ama beni de bilgilendirirsen sevinirim :)

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    MiLK bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

İnşallah hayırlısı olsun bakalım ben sertifikamı almadım ama beni de bilgilendirirsen sevinirim :)

sertifika başvuru için gerekli değil almış olman ve sisteme eklenmiş olması yeterlidir hocam.

Şu ana kadarki olan aşamaları kaba taslak yazayım ikinci mesajı editlersin hocam.

1. İşkur veya Kosgeb'in yetkilendirdiği dernek/odalar tarafından yapılan girişimcilik kursuna katılıyorsunuz.

2. Kursu başarı ile tamamlayıp sertifika almaya hak kazanıyorsunuz.

3. Kursta size anlatılan bilgiler doğrultusunda İş Planı hazırlıyosunuz.

4. Şirket kuruyorsunuz.

5. Şirketi kurduktan sonra kosgeb.gov.tr üzerinden kaydınızı yapıyorsunuz. Ve size 2 tane belge veriyor. Bunları indirip çıktısını alıyosunuz. Kaşe ve imzalıyorsunuz.

6. Asıl kaydı tamamlamak için gerekli belgeleri tamamlıyorsunuz. (İmza Sirküsü, Faaliyet Belgesi ve Ticaret Sicil Gazetesi) Belgelerin aslı olmalıdır.

7. Size sistem otomatik olarak bir Kosgeb müdürlüğü atamasıo yapıyor.

8. Bu müdürlüğe giderek gerekli belgeleri teslim ediyorsunuz. Ve şirketinizin kosgeb kaydı başarı ile tamamlanıyor.

9. Kosgeb.gov.tr üzerinden iş planı gönderilecekmiş sanırım. Sitede bu şekilde bilgi yer alıyor. Siz yinede kayıt için gittiğinizde yanınızda iş planınız bulunsun oradaki yetkili görünümlü insanlardan kısaca göz atmalarını isteyin.

10. İş planı onaylanıyor.

11. Hayırlı olsun :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

takipdeyim...

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

açıklama çok güzel olmuş eline sağlık hocam bir kenarda dursun okul bitince başlayalım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek
    onparlak bunu yazdı

güzel konu çizik

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Hacım ne yaptın var mı bir gelişme.

Hoop.
Toplam Hit: 7551 Toplam Mesaj: 21