Kotayı Aşmadığım Halde 73 Ytl Fatura
-
Kotayı aşmadığım halde 73 ytl fatura geldi ? bu nasıl olabilir ? daha önce kotayı aşmadığı halde fazla para gelen oldumu ?
2008 Haziran 453.565.865
(432,554 MB)3.237.872.600
(3,016 GB)2008 Temmuz 497.232.607
(474,198 MB)2.712.215.886
(2,526 GB) -
2 kelime telekoma "kafam girsin"
-
faturayı tarama imkanın ya da orda yazan dalgaları yazma imkanın varmi :B ayrıca tarife deişikliği flan yaptınmı
-
fatura ayrıntılarında nası ücretlendirme yapılmış merak ettim valla.
ayrıca telekoma komple ben gireyim.
-
geçen ayın faturası dicem geçen ayda aşmmışsın ttnete benliğinle girmek istiyorum :|
-
ben sınırsıza geçtikden sonra da bana aynı fatura geldi sınırsızmı senin net ? ne zaman bağlattın ?
-
Bi önceki aylarda kalan borcun varmı herhangi bir taksitlendirme falan ? Eğer yoksa da sana özel bir bindirme ücreti alıyolardır telekoma git araştır hesabını.
-
fatura gelmedi daha babam önceden ödeme yapmış,il dışına çıkacağımız için.tarife değişikliği falanda yapmadım.
-
İçimden Geldi.
Tüm Ülkeyi Olduğu Gibi TT'uda İbnelere Peşkeş Çeken,
Arap Kürt Partisine (Akp)'ye ve TT'a Çİn Girsin.
Çinden Hindistan, Ondan Sonra Pakistan vs.vs.vs.
-
telekom bu işin felaket bokunu çıkardı ne olcak bilmiorum hayırlısı arkadaşlarım. telekoma türkiyede ne kadar elektrik direği warsa hepsi girsin boyda boyaaa :))
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
ben sınırsıza geçtikden sonra da bana aynı fatura geldi sınırsızmı senin net ? ne zaman bağlattın ?
-----------------------------hayır sınırsız değil. 15 haziran da bağlattım 1 ay olmadı daha ve kampanya olduğu için sabit ücret falanda ödemiceksin demişlerdi.
Toplam Hit: 5209 Toplam Mesaj: 41