Kotayı Aşmadığım Halde 73 Ytl Fatura
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------
tamam ilk fatura oldugu icin yuksek gelmıstır. baglantı ücreti vergiler falan.
-----------------------------kampanyalı aldığım için bağlantı ücreti yok,hadi 2 ayın parasını aldılar diyelim üzerine 33 ytl lik vergimi eklicekler ?
-
Ciddi anlamda gereksiz insanlarsınız. Burada konu açmışsın, küfür ediyorsunuz ve kim sana yardımcı oldu ? Hakkınızı aramak yerine sadece küfür etmek ile egonuzu mu tatmin etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Acınacak haldesiniz...
Buna itiraz ediyorsan, aç telefon 444 0 375, sonra 3 e tuşla, sana gerekli açıklama yapılacaktır. Buradan sadece son 2 dönem kota miktarını göstermek ile, ki gerçek olduğu bile meçhul, suçlama yapıyorsunuz. Burada konu açıp itiraz edenler, ttnet e telefon açınca gelen faturanın doğru olduğunu anladılar. Yada bana pm ile abi neden bu kadar fatura gelmiş, hizmet numaramı vereyim bak dediler, gittim baktım gelen fatura doğru, açıklamasını yaptım anladılar. İlla ki konu açıp küfür etmek yerine, hakkınızı arayın, kendinizi küçük düşürmekten başka yapabilitenizde var. karanlığa küfür edene kadar, ışık yakın...
Ben ttnet çalışanı olduğum için savunmam ttnet i, ben her zaman haklının yanındayım.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ciddi anlamda gereksiz insanlarsınız. Burada konu açmışsın, küfür ediyorsunuz ve kim sana yardımcı oldu ? Hakkınızı aramak yerine sadece küfür etmek ile egonuzu mu tatmin etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Acınacak haldesiniz...
Buna itiraz ediyorsan, aç telefon 444 0 375, sonra 3 e tuşla, sana gerekli açıklama yapılacaktır. Buradan sadece son 2 dönem kota miktarını göstermek ile, ki gerçek olduğu bile meçhul, suçlama yapıyorsunuz. Burada konu açıp itiraz edenler, ttnet e telefon açınca gelen faturanın doğru olduğunu anladılar. Yada bana pm ile abi neden bu kadar fatura gelmiş, hizmet numaramı vereyim bak dediler, gittim baktım gelen fatura doğru, açıklamasını yaptım anladılar. İlla ki konu açıp küfür etmek yerine, hakkınızı arayın, kendinizi küçük düşürmekten başka yapabilitenizde var. karanlığa küfür edene kadar, ışık yakın...
Ben ttnet çalışanı olduğum için savunmam ttnet i, ben her zaman haklının yanındayım.
-----------------------------forumu tamamen okumamışsın anlaşılan,aradım müşteri hizmetlerini faturanızda hata olduğundan şüpheleniyorsanız telekom müdürlüğüne gidin dedi,bende şehir dışına çıktığım için henüz gidemedim.hee bide merak ettim acaba son 2 dönemin faturasını 1.5 ay önce bağlattığım için göstermesin emirreis ? " Burada konu açıp itiraz edenler, ttnet e telefon açınca gelen faturanın doğru olduğunu anladılar" demişin,tamam ozaman ben sana hizmet numaramı verim benimkinede bak kotayı aşmadığım halde neden 73ytl gelmiş ?
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------Kotayı aşmadığım halde 73 ytl fatura geldi ? bu nasıl olabilir ? daha önce kotayı aşmadığı halde fazla para gelen oldumu ?
2008 Haziran 453.565.865
(432,554 MB)3.237.872.600
(3,016 GB)2008 Temmuz 497.232.607
(474,198 MB)2.712.215.886
(2,526 GB)
geçikme faizi fln olabilirmi ama bu kadar gelmez heralde geçikme faizi -
sonunda japonyadan hat çektirecem adsl satmaya başlıcam deli etiler artık kendilerini aştılar benim sadece adsl degil 23 ytl telefon faturası telefon görüşme ücreti ise 1ytl 20 kuruş geri kalan vergi sanki telekoma bunu ödemeye borçluyum sırf adsl için telefonu açık tutuyorum yoksa telekomun da sahibinin de sülalesinin de gelmişinin geçmişinin de neyse küfür etmicem deymez o totoşlara :) beyler sinir yapmayın adı üstünde türktelekom ttnet :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ciddi anlamda gereksiz insanlarsınız. Burada konu açmışsın, küfür ediyorsunuz ve kim sana yardımcı oldu ? Hakkınızı aramak yerine sadece küfür etmek ile egonuzu mu tatmin etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Acınacak haldesiniz...
özlenen emir reis bu ya :Dneydi o bir zamanlar ttnet kötü kaka smile a geçin diyen reis :D
sanırım depresyondaydı o dönemlerde :D
-
ben kotalıyım ve bu ay 40 gb download yaptım, hala da yapıyorum :|
en fazla 61,25 YTL gelmesi umuduyla yaşıyorum, 400 milyon gelirse gider basarım telekomu :|
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ben kotalıyım ve bu ay 40 gb download yaptım, hala da yapıyorum :|
en fazla 61,25 YTL gelmesi umuduyla yaşıyorum, 400 milyon gelirse gider basarım telekomu :|
sen o umutla son 5 günü iyi geçirmeye bak :D ay sonu görürüm ben seni -
ben normalde 29ytl lik tarife kullanıyorum 1 yıl oldu bu ay 4mb aşmışım kotayı ve 68 milyon fatura geldi.
-
hehe o da bişey mi :| sen en azından kullandıgın halde bişeler ödüyosun. bizim ev telefonu aramalara kapalı. hiç bi şekilde arama yapılmıyor ama aylık 12-13 ytl gibi bi fatura geliyor. sabit ücret dalgası :| ne desem boş.
kotadan olmasa gerek cünkü 4gb tarife kullanıyorum. 18GB yaptıgım ay 60 ytl fatura geldi. aynı şekilde 9,12,6GB olan aylarda da 60ytl geldi :D