folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kotayı Aşmadığım Halde 73 Ytl Fatura

Kotayı Aşmadığım Halde 73 Ytl Fatura

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Delegado_Zero bunu yazdı:
    -----------------------------
    tamam ilk fatura oldugu icin yuksek gelmıstır. baglantı ücreti vergiler falan.

kampanyalı aldığım için bağlantı ücreti yok,hadi 2 ayın parasını aldılar diyelim üzerine 33 ytl lik vergimi eklicekler ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Ciddi anlamda gereksiz insanlarsınız. Burada konu açmışsın, küfür ediyorsunuz ve kim sana yardımcı oldu ? Hakkınızı aramak yerine sadece küfür etmek ile egonuzu mu tatmin etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Acınacak haldesiniz...

Buna itiraz ediyorsan, aç telefon 444 0 375, sonra 3 e tuşla, sana gerekli açıklama yapılacaktır. Buradan sadece son 2 dönem kota miktarını göstermek ile, ki gerçek olduğu bile meçhul, suçlama yapıyorsunuz. Burada konu açıp itiraz edenler, ttnet e telefon açınca gelen faturanın doğru olduğunu anladılar. Yada bana pm ile abi neden bu kadar fatura gelmiş, hizmet numaramı vereyim bak dediler, gittim baktım gelen fatura doğru, açıklamasını yaptım anladılar. İlla ki konu açıp küfür etmek yerine, hakkınızı arayın, kendinizi küçük düşürmekten başka yapabilitenizde var. karanlığa küfür edene kadar, ışık yakın...

Ben ttnet çalışanı olduğum için savunmam ttnet i, ben her zaman haklının yanındayım. 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Ciddi anlamda gereksiz insanlarsınız. Burada konu açmışsın, küfür ediyorsunuz ve kim sana yardımcı oldu ? Hakkınızı aramak yerine sadece küfür etmek ile egonuzu mu tatmin etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Acınacak haldesiniz...

Buna itiraz ediyorsan, aç telefon 444 0 375, sonra 3 e tuşla, sana gerekli açıklama yapılacaktır. Buradan sadece son 2 dönem kota miktarını göstermek ile, ki gerçek olduğu bile meçhul, suçlama yapıyorsunuz. Burada konu açıp itiraz edenler, ttnet e telefon açınca gelen faturanın doğru olduğunu anladılar. Yada bana pm ile abi neden bu kadar fatura gelmiş, hizmet numaramı vereyim bak dediler, gittim baktım gelen fatura doğru, açıklamasını yaptım anladılar. İlla ki konu açıp küfür etmek yerine, hakkınızı arayın, kendinizi küçük düşürmekten başka yapabilitenizde var. karanlığa küfür edene kadar, ışık yakın...

Ben ttnet çalışanı olduğum için savunmam ttnet i, ben her zaman haklının yanındayım. 

forumu tamamen okumamışsın anlaşılan,aradım müşteri hizmetlerini faturanızda hata olduğundan şüpheleniyorsanız telekom müdürlüğüne gidin dedi,bende şehir dışına çıktığım için henüz gidemedim.hee bide merak ettim acaba son 2 dönemin faturasını 1.5 ay önce bağlattığım için göstermesin emirreis ?  " Burada konu açıp itiraz edenler, ttnet e telefon açınca gelen faturanın doğru olduğunu anladılar" demişin,tamam ozaman ben sana hizmet numaramı verim benimkinede bak kotayı aşmadığım halde neden 73ytl gelmiş ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    elmasekeri bunu yazdı:

Kotayı aşmadığım halde 73 ytl fatura geldi ? bu nasıl olabilir ? daha önce kotayı aşmadığı halde fazla para gelen oldumu ?

2008Haziran453.565.865
     (432,554 MB)
    3.237.872.600
     (3,016 GB)
    2008Temmuz497.232.607
     (474,198 MB)
    2.712.215.886
     (2,526 GB)

geçikme faizi fln olabilirmi ama bu kadar gelmez heralde geçikme  faizi

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    sonunda japonyadan hat çektirecem adsl satmaya başlıcam deli etiler artık kendilerini aştılar benim sadece adsl degil 23 ytl telefon faturası telefon görüşme ücreti ise 1ytl 20 kuruş geri kalan vergi sanki telekoma bunu ödemeye borçluyum sırf adsl için telefonu açık tutuyorum yoksa telekomun da sahibinin de sülalesinin de gelmişinin geçmişinin de neyse küfür etmicem deymez o totoşlara :) beyler sinir yapmayın adı üstünde türktelekom ttnet :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

özlenen emir reis bu ya :D

neydi o bir zamanlar ttnet kötü kaka smile a geçin diyen reis :D

sanırım depresyondaydı o dönemlerde :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

ben kotalıyım ve bu ay 40 gb download yaptım, hala da yapıyorum :|

en fazla 61,25 YTL gelmesi umuduyla yaşıyorum, 400 milyon gelirse gider basarım telekomu :| 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:

ben kotalıyım ve bu ay 40 gb download yaptım, hala da yapıyorum :|

en fazla 61,25 YTL gelmesi umuduyla yaşıyorum, 400 milyon gelirse gider basarım telekomu :| 

sen o umutla son 5 günü iyi geçirmeye bak :D ay sonu görürüm ben seni

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek
    ben normalde 29ytl lik tarife kullanıyorum 1 yıl oldu bu ay 4mb aşmışım kotayı ve 68 milyon fatura geldi.

bazen inanmak en büyük kumardır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hehe o da bişey mi :| sen en azından kullandıgın halde bişeler ödüyosun. bizim ev telefonu aramalara kapalı. hiç bi şekilde arama yapılmıyor ama aylık 12-13 ytl gibi bi fatura geliyor. sabit ücret dalgası :| ne desem boş.

kotadan olmasa gerek cünkü 4gb tarife kullanıyorum. 18GB yaptıgım ay 60 ytl fatura geldi. aynı şekilde 9,12,6GB olan aylarda da 60ytl geldi :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 5214 Toplam Mesaj: 41