folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Koysepete.Com A Ne Kadar Güvenirsiniz?

Koysepete.Com A Ne Kadar Güvenirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum tabi taksitle ancak internette en düşük fiyat bu sitede gibi yani hepsiburada gibi sitelerle arasinda 100ytl fark var

en önemli özellik ise diğer sitelerde taksit sayısı artarken fiyat da artar yani 1milyarlik alet 12taksitle 1.400e kadar çıkabiliyor 

bu sitede ise 12taksit e kadar bazı kartlara 900de kaliyor tüm ürünlerde 12taksit e fazla atrış uygulamıyor ilk defa kullandığım bir site olsada ismini çok

duydum acaba bu site güvenilirmidir ? hiç alışveriş yaptınızmı burdan ? 

ilgili arkadaşlar a şimdi den teşekkürler nerden baksanız 12taksitte diğer sitelerle arasında 400ytl fark çıkıyor :S  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Evet bu konuyu ben de açacaktım. Bilgisi, deneyimi tecrübeleri olanlar bize aktarırsa seviniriz. Ben de ordan Flash Disk ve SonyMP3 çalar alacam da site nasıl diye merak ediyorum.

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Evet bu konuyu ben de açacaktım. Bilgisi, deneyimi tecrübeleri olanlar bize aktarırsa seviniriz. Ben de ordan Flash Disk ve SonyMP3 çalar alacam da site nasıl diye merak ediyorum.

siteden alışveriş yapan bi arkadaş var idi online olunca soram. yanlız biz burda parasızlıktan kırılıyoz kötü aytekin soni mp3 alıyor :| allahtan revamı lan bu :| aytekin yarın 200 lira geç benim hesaba lan:f

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

site çok güvenlidir bi 2+1 ses sistemi traş makinası kulaklık falan aldım sorun çıkmadı sadece biri 2 gün geç gelmişti

bu arada telefon ne ? www.hizlial.com burası da güvenilir ve bayağı ucuz kargo ücreti yok burda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:

NighT-7 bunu yazdı:

siteden alışveriş yapan bi arkadaş var idi online olunca soram. yanlız biz burda parasızlıktan kırılıyoz kötü aytekin soni mp3 alıyor :| allahtan revamı lan bu :| aytekin yarın 200 lira geç benim hesaba lan:f
    haha :D ya kredi kartıyla alacam ayda 20 ytl veya küsüre geliyo ve vade farksız :F O yüzden :D

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    telefonun modeli ne samsung u900 mü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek

gitti gidior salam ilk olark parayı gitti gidior alıor kargo gelior bakıorsun bir sorun çıkmazsa gitti gidior onaylıor ve parayı yolluor  o site de de öledir heralde

Pc Kopat izmir_love_1988@hotmail.co.uk Msn?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

site sağlam ve son derece hızlıdır ben tel aldım ordan 2 gün sonra elimde oldu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    telefonun modeli ne samsung u900 mü

n95

bu arada yorumlar için tşkklr herşeyde taksitlerde neredeyse hiç fiyat artmıyor güzel site beğendim ^^ 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hacı o değilde geçen bi işlemci bakmıştım amazondan türkiyedekilerle arasında türkiyedeki fiyatı kadar fark var sadece işlemciler falan değil elektronık urunlerın tamamına yakını böyle buralardan sipraşi verince sadece kargo parası mı tuzlanıyor yoksa araya gümrük falan girce için aynı fiyata mı denk geliyor ? bu tip yabancı siteler uluslararası satış yapıyorlar mı ? yapıyorlarsa neden fiyatlarda ülkeler seçeneği,yada gümrük parası fiyata dahil değildir die bir uyarı olmuyor var mı bilen ?

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 2342 Toplam Mesaj: 14