Koysepete.Com A Ne Kadar Güvenirsiniz?
-
arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum tabi taksitle ancak internette en düşük fiyat bu sitede gibi yani hepsiburada gibi sitelerle arasinda 100ytl fark var
en önemli özellik ise diğer sitelerde taksit sayısı artarken fiyat da artar yani 1milyarlik alet 12taksitle 1.400e kadar çıkabiliyor
bu sitede ise 12taksit e kadar bazı kartlara 900de kaliyor tüm ürünlerde 12taksit e fazla atrış uygulamıyor ilk defa kullandığım bir site olsada ismini çok
duydum acaba bu site güvenilirmidir ? hiç alışveriş yaptınızmı burdan ?
ilgili arkadaşlar a şimdi den teşekkürler nerden baksanız 12taksitte diğer sitelerle arasında 400ytl fark çıkıyor :S
-
Evet bu konuyu ben de açacaktım. Bilgisi, deneyimi tecrübeleri olanlar bize aktarırsa seviniriz. Ben de ordan Flash Disk ve SonyMP3 çalar alacam da site nasıl diye merak ediyorum.
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
Evet bu konuyu ben de açacaktım. Bilgisi, deneyimi tecrübeleri olanlar bize aktarırsa seviniriz. Ben de ordan Flash Disk ve SonyMP3 çalar alacam da site nasıl diye merak ediyorum.
-----------------------------siteden alışveriş yapan bi arkadaş var idi online olunca soram. yanlız biz burda parasızlıktan kırılıyoz kötü aytekin soni mp3 alıyor :| allahtan revamı lan bu :| aytekin yarın 200 lira geç benim hesaba lan:f
-
site çok güvenlidir bi 2+1 ses sistemi traş makinası kulaklık falan aldım sorun çıkmadı sadece biri 2 gün geç gelmişti
bu arada telefon ne ? www.hizlial.com burası da güvenilir ve bayağı ucuz kargo ücreti yok burda
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------siteden alışveriş yapan bi arkadaş var idi online olunca soram. yanlız biz burda parasızlıktan kırılıyoz kötü aytekin soni mp3 alıyor :| allahtan revamı lan bu :| aytekin yarın 200 lira geç benim hesaba lan:f
haha :D ya kredi kartıyla alacam ayda 20 ytl veya küsüre geliyo ve vade farksız :F O yüzden :D -
telefonun modeli ne samsung u900 mü
-
gitti gidior salam ilk olark parayı gitti gidior alıor kargo gelior bakıorsun bir sorun çıkmazsa gitti gidior onaylıor ve parayı yolluor o site de de öledir heralde
-
site sağlam ve son derece hızlıdır ben tel aldım ordan 2 gün sonra elimde oldu
-
jayde bunu yazdı:
telefonun modeli ne samsung u900 mü
-----------------------------n95
bu arada yorumlar için tşkklr herşeyde taksitlerde neredeyse hiç fiyat artmıyor güzel site beğendim ^^
-
şurdaki fiyat uygun
http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=35240&ref=akakce&v=1.11.3
-
hacı o değilde geçen bi işlemci bakmıştım amazondan türkiyedekilerle arasında türkiyedeki fiyatı kadar fark var sadece işlemciler falan değil elektronık urunlerın tamamına yakını böyle buralardan sipraşi verince sadece kargo parası mı tuzlanıyor yoksa araya gümrük falan girce için aynı fiyata mı denk geliyor ? bu tip yabancı siteler uluslararası satış yapıyorlar mı ? yapıyorlarsa neden fiyatlarda ülkeler seçeneği,yada gümrük parası fiyata dahil değildir die bir uyarı olmuyor var mı bilen ?