folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Koysepete.Com A Ne Kadar Güvenirsiniz?

Koysepete.Com A Ne Kadar Güvenirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı:
    -----------------------------

şurdaki fiyat uygun

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=35240&ref=akakce&v=1.11.3

hocam koysepete.com da kart finans a 12veya tek çekimde 967.72 YTL  (KDV dahil)

senin sitede peşin fiyatı 30ytl daha ucuz ama taksitlerde dediğim gibi 1.100 ü geçiyor koysepete.com da 12taksite bile %5indirim var 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    hacı o değilde geçen bi işlemci bakmıştım amazondan türkiyedekilerle arasında türkiyedeki fiyatı kadar fark var sadece işlemciler falan değil elektronık urunlerın tamamına yakını böyle buralardan sipraşi verince sadece kargo parası mı tuzlanıyor yoksa araya gümrük falan girce için aynı fiyata mı denk geliyor ? bu tip yabancı siteler uluslararası satış yapıyorlar mı ? yapıyorlarsa neden fiyatlarda ülkeler seçeneği,yada gümrük parası fiyata dahil değildir die bir uyarı olmuyor var mı bilen ?

bende baktım bi ara amazon un sitesine baya bi fark var ancak bu kur dan oluşuyor olabilir mesela Ero yüksekken yapılan ithalat lar da ürünlerin fiyatlarıda yüsek oluyor belli bir süre sora $ ve yuro düşse bile alış fiyatından sattıkları için palı geliyor bize durum böle yani + kargo + kdv + firmanın Kâr ı var 

yani örnek veriyorum apsent i bilirsin yeşil içki yüksek alkollü tekel bayilerinde veya en ucuz yerde bile 70c si 120 -140 arası değişir fiyatı ama sınırdan alırsan yada kaçak yurt dışından getirtirsen fiyatı 100 ün altına inio onun gibi düşün  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    koysepete diye sitemi olur koy dötüne

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
Toplam Hit: 2340 Toplam Mesaj: 14