Koyun Sapığı Türk Yakalandı:))
-
Almanya’da Frankfurt yakınlarında bir Türk koyunlara tecavüz ettiği iddiasıyla yakalandı. Gross Gerau kentinde koyunlarına tecavüz edildiğinden şüphelenen bir sürü sahibinin şikayeti üzerine ahırlara kameralar yerleştirildi. Polis yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, kamera kayıtlarında yakalanan Türk vatandaşının zaman zaman ahırlara geldiği ve koyunlarla cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi. Polis yetkilileri bu konuda şu açıklamayı yaptı: "44 yaşındaki Türk vatandaşı gözaltına alındıktan sonra sorgulanıp serbest bırakıldı. Bu kişi hakkında hayvanlara taciz suçundan dava açıldı. Bu kişiyi üç yıla kadar hapis ya da para cezası bekliyor."
-
hayvanlarla sex yaygın şaşırmıcaksın:D(yüksek irençlik katsayısı nedeniyle sildim:D)
-
belki kendini koyun sanıyor eleman :P olamazmı yani derinlere inmek lazım.
-
Çocukluğuna inmek lazım :D
belkide çocukken hayvanlar tarafından tecavüze uramı$tır :P
-
http://img407.imageshack.us/img407/377/ekrangrntspy9.jpg
zuhhahahahhaah sabah sabah gülmekten öldüm yaw yapmnayın bööle şeyler.Hadi adam açtı alpin sne yazma bari bi müddet :D direk dikkat çekiyorsun be abi.
-
ulen zümsük kendime ceza vermiştim dayanamadım olum len hiç fark etmedim yarıldım resmen yaa
:))))))))))))))))))))))))))))
-
Bence mc yargictir tecavüz eden o sapıktan her bir halt beklenir =)
-
oLay Tamamen ReziLLik, Zumsuk Senin oLayına GeLince Dehşetsin oLim :D Nerden AkLına GeLdi (: Ben Sandiydimki Sapığın Resimi Var.. Amma Sen Başka Bir BağLantı Kurmuştun :D
-
Koyuna kayarken kendi fanteziesini nasil tatmin etmis oda ilginç dogrusu :S
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------
oLay Tamamen ReziLLik, Zumsuk Senin oLayına GeLince Dehşetsin oLim :D Nerden AkLına GeLdi (: Ben Sandiydimki Sapığın Resimi Var.. Amma Sen Başka Bir BağLantı Kurmuştun :D
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ulen zümsük kendime ceza vermiştim dayanamadım olum len hiç fark etmedim yarıldım resmen yaa
:))))))))))))))))))))))))))))
-----------------------------Hocalar zor tuttum kendimi ama dayanamadım muhaaa :D süper oturdu ama napim :)
-
muhahaaa zumsuk helal olsun iyi yakalamissin :)