Koyun Sapığı Türk Yakalandı:))
-
arkadaş ben bir türk olarak bu durumdan irençlik duyuyorumm ama bunu yapan bi insanında türk olduğunu sanmıyorum nedur bu türklerlen uğraştığınızzz
-
galip bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaş ben bir türk olarak bu durumdan irençlik duyuyorumm ama bunu yapan bi insanında türk olduğunu sanmıyorum nedur bu türklerlen uğraştığınızzz
-----------------------------olm sen ne diyorsun tavuğa tecavuz girişiminde bile bulunan vardı.Komşunun tavuuğuna komşu yakalamış o daha ilginç bişey diyor.Hadi yapıcaksın civcivlerinin önünde yapmasaydı bari diyor :D kırıldım.
-
Dünyadaki tüm canlılara cinsel temas yapabilme özelliğine sahip tek ırkız:)
-
Tavukmu :D Ohaaa Çsss
-
ByALeX bunu yazdı:
Tavukmu :D Ohaaa Çsss
-----------------------------askerde vanli bi cocuk vardi, hindi ile olan macerasini anlatmisti, hindinin basina gelen pismis hindinin basina gelmemistir. sonunda hindi mefta tabi.
-
ne o askerde anlatırken hosunamı gıttı ben olsam o cocugu orda duvar sokardım y asen ne yaptın sadece bakktın yanı dımı kardesım
-
byoztrk bunu yazdı:
ne o askerde anlatırken hosunamı gıttı ben olsam o cocugu orda duvar sokardım y asen ne yaptın sadece bakktın yanı dımı kardesım
-----------------------------sen yenisin galba ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------byoztrk bunu yazdı:
-----------------------------sen yenisin galba ?
-----------------------------byoztrk 4/5/2007 10:42:00 AM 4/5/2007 2:25:00 PM
ÖyLeymiş (: -
muahah :D alpin ne iş olm :D rersim avatar filam olmaz yani.
-
bizim arkadas var paçalı tavuklar varya takla atan onlardan çalmışlar satmak için pazardada satılmayınca inşaatın tepesinde arkadas iki sokuyo çekiyo sonra tavuğu bırakıyolar tavuk önce kendi etrafında dönmüş sonra garip bi sesle devrilmiş anlıcanız ölmüş varya hatırladıkça hala gülüyom yaaa... diyomki para ulup seni karhaneye götürcem diyom gerek yok diyo delik olsun yeter bacaya bile sokarım diyo kopmustum yaaaa