folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Koyun Sapığı Türk Yakalandı:))

Koyun Sapığı Türk Yakalandı:))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galip
    galip's avatar
    Erkek
    arkadaş ben bir  türk olarak  bu durumdan irençlik duyuyorumm ama bunu yapan bi insanında türk olduğunu sanmıyorum  nedur bu türklerlen uğraştığınızzz

üç yıl kapımda baktığımım köpeğim memati bile terk etti gitti.2013 çok şey öğrendim çok şey kaybettim >>>(((:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

galip bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaş ben bir türk olarak bu durumdan irençlik duyuyorumm ama bunu yapan bi insanında türk olduğunu sanmıyorum nedur bu türklerlen uğraştığınızzz

olm sen ne diyorsun tavuğa tecavuz girişiminde bile bulunan vardı.Komşunun tavuuğuna komşu yakalamış o daha ilginç bişey diyor.Hadi yapıcaksın civcivlerinin önünde yapmasaydı bari diyor :D kırıldım. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    Dünyadaki tüm canlılara cinsel temas yapabilme özelliğine sahip tek ırkız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Tavukmu :D Ohaaa Çsss

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    Tavukmu :D Ohaaa Çsss

askerde vanli bi cocuk vardi, hindi ile olan macerasini anlatmisti,  hindinin basina gelen pismis hindinin basina gelmemistir. sonunda hindi mefta tabi.  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byoztrk
    byoztrk's avatar
    Erkek
    ne o askerde anlatırken hosunamı gıttı ben olsam o cocugu orda duvar sokardım y asen ne yaptın sadece bakktın yanı dımı kardesım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

byoztrk bunu yazdı:
    ne o askerde anlatırken hosunamı gıttı ben olsam o cocugu orda duvar sokardım y asen ne yaptın sadece bakktın yanı dımı kardesım

sen yenisin galba ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

byoztrk bunu yazdı:

sen yenisin galba ? 

byoztrk4/5/2007 10:42:00 AM4/5/2007 2:25:00 PM

ÖyLeymiş (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    muahah :D alpin ne iş olm :D rersim avatar filam olmaz yani.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

bizim arkadas var paçalı tavuklar varya takla atan onlardan çalmışlar satmak için pazardada satılmayınca inşaatın tepesinde arkadas iki sokuyo çekiyo sonra tavuğu bırakıyolar tavuk önce kendi etrafında dönmüş sonra garip bi sesle devrilmiş anlıcanız ölmüş varya hatırladıkça hala gülüyom yaaa... diyomki para ulup seni karhaneye götürcem diyom gerek yok diyo delik olsun yeter bacaya bile sokarım diyo kopmustum yaaaa

Toplam Hit: 4047 Toplam Mesaj: 24