Kpss 2010 Başvuruları Başladı...
-
Kpss başvuruları dün itibari ile başlamış bulunuyor.
10-21 Mayıs tarihleri arasında başvurular devam edecekmiş.
Gerekli bilgiler için OSYM sayfası===> buradan
Şu konu hakkında kesin bilgisi olan varsa paylaşabilir mi...: "Mühendislik mezunları için hangi oturumlara girmek kafidir?"
-
Vatan millete hayırlı uğurlu olsun.
Yukarıdaki soruya ek olarak ben de bir iki tane sorayım. Bilgisayar mühendisliği mezunları için iş durumları nasıl? Çalışabilirler mi? Çalışabiliyorlarsa nerelerde ne kadar maaş / imkanlarda çalışabilirler?
-
Üniversite okuyorum, bu sınava girebilirim değil mi ? Ne yapmam gerekir ?
-
10-21 mayıs 2010 tarihleri arasındaki başvurular 2010 KPSS LİSANS için,
31 mayıs 2010 - 2 temmuz 2010 arasındaki başvurular 2010 KPSS ORTAÖĞRETİM/ÖNLİSANS için,
Ayrıca şöyle bir bilgi edindim;
"Mühendis kadrolarına yapılacak atamalar için müracaat edecekler KPSS-B'ye girmektedir. Buna göre mühendis kadrolarına atanmak isteyenler sadece genel kültür ve genel yetenek sınavına katılacaklardır. Bu kadrolar için adayların yabancı dil veya pazar günü oturumlarına katılmalarına gerek yoktur. Diğer taraftan,
alım yapılan ve KPSS-A olarak adlandırılan bazı müfettiş, uzman, kontrolör, denetmen yardımcılıklarına mühendislik fakültesi mezunlarının da başvurusu kabul edilmektedir. KPSS-A türü müfettiş, uzman, kontrolör, denetmen yardımcılıklarına girmek isteyen lisans mezunu adayların Cumartesi sabah oturumuna ek olarak yabancı dil ve pazar günü yapılacak Alan Bilgisi (Maliye, İktisat, Muhasebe, Hukuk vb.) oturumlarına da katılmaları gerekmektedir." -
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hangi bölüm okuyorsun hocam, ona göre fazladan oturuma girme?
-
takipteyim
-
Lise mezunları giriyormu bu sene alınmayacak falan diye haberler dolanıyordu sanal alemdede ?
-
konuyu takip edelim çizik attım.
form düşmesin 2. güne karaborsaya :|
-
elminster bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Hangi bölüm okuyorsun hocam, ona göre fazladan oturuma girme?
-----------------------------Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği..
-
verdigin linkte lisans diyor liseliler için başvuru ne zaman başlıyor odamı bu tarihte daha ilk defga girecemde kusuruma bakmayın cahillik işte :)
-
Yalnızca lisans diyor kılavuzda .. En azından ben öyle anladım..
Lİse ve ön lisanslar 26 eylülde ayrı bir sınavda diyor