folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kpss 2010 Başvuruları Başladı...

Kpss 2010 Başvuruları Başladı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

Spyware__007 bunu yazdı:
    -----------------------------

ya millet bitane form indirip doldurup götürcekmişiz şuan bn ünivde okuorm öle söylediler bana fakat bu formu indiremedim gitti varsa elinde olan atabilirmi.. :|

Ardığın form ve diğer kılavuzlar bu dosyanın içinde mevcut.

http://rapidshare.com/files/388929753/Kae_lavuz.rar

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

bankaya sınav harcını yatırcaktım,sistem çökmüş.yarında tatil,iş kaldı perşembeye. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

ilk defa eylülde yapılacak kpss b ye girecem. başvuruyu internet üzerinden yapabilirmiyim ? ösym sınav merkezlerine gitmeden ?

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

ilk defa eylülde yapılacak kpss b ye girecem. başvuruyu internet üzerinden yapabilirmiyim ? ösym sınav merkezlerine gitmeden ?

hayır sistem şöyle ilk defa giriosan ilk önce hesap nosunu alıosun bankaya parayı yatırıosun sonra liseye gidiosun onlarda porgram var senin kaydını yapıolar fotonu çekiolar sonra internetten şifre ile giriosun bundan sonraki senelerde parayı yatır netten güncelle

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar önceden kpss ye girmiş olanlar sadece parayı yatırıp bilgilerini internet üzerinden güncellesin yeter.

onun dışında ben gibi üni devam eden arkadaşlar, okuduğu üniden öğrenci belgesi alıyor yani okuduğuna dair, sonra sınav ücretini tc kimlik nosu ile yatırıyor, sonra ösym bürosuna başvurup işlemlerini tamamlıyor,

kayıt yaparken yanınızda öğrenci belgesi + adaybilgi formu ve dekont(şart değil ama bulunsun) olmalı, bu aday bilgi formlarını ösym merkezleride 25kr gibi rakama size verir bulucam diye uğraşmayın ,formu eksiksiz dolduyorsunuz mezunsanız mezuniyet tarihinizi bilmeniz şart gerisi rahatlıkla doldurulacak şeyler.

bunun dışında b grupları için sadece gk + gy oturumu için 35 tl yatırıyorsunuz, b gruplarında dil oturumuna falan gerek yok diye biliyorum.

kolay gelsin.

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
Toplam Hit: 2930 Toplam Mesaj: 26