KPSS 2012 Başvuru Formu Varmı?
-
:)
İşine yaradıysa ne mutlu, umarım bi talihsizlik olmadan halledersin.
-
ne formu ya ben okula gittim müdür bilgisayardan yaptı benim kaydı başka bişeyde mi yapmak gerekiyo
-
ösym pert. site blocked
-
Şimdi lise mezunları kpss ye başvuruda bulunabiliyor mu ?
-
sorun yapma başvuru süresi 11 temmuza uzatılmış
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi lise mezunları kpss ye başvuruda bulunabiliyor mu ?
-----------------------------tabi başvurabiliyor...
jetlag bunu yazdı:
sorun yapma başvuru süresi 11 temmuza uzatılmış
-----------------------------Başvuruyu yaptım zaten sorun kalmadı hocam...
-
Benim biraderde başvuracaktı lise mezunları sınav için nasıl başvuruda bulunuyor neler gerekli bi link v.s birşey varmı açıklayan ve son başvuru tarihi nedir hocam bilen varsa anlatırsa çok makbule geçer
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Benim biraderde başvuracaktı lise mezunları sınav için nasıl başvuruda bulunuyor neler gerekli bi link v.s birşey varmı açıklayan ve son başvuru tarihi nedir hocam bilen varsa anlatırsa çok makbule geçer
aynen biri etraflıca yazabilir mi :| -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Benim biraderde başvuracaktı lise mezunları sınav için nasıl başvuruda bulunuyor neler gerekli bi link v.s birşey varmı açıklayan ve son başvuru tarihi nedir hocam bilen varsa anlatırsa çok makbule geçer
-----------------------------ben birşey yazarak yanlış yönlendirmeyim dün giremedim osym sayfasına şuan girip başvurularla ilgili kısmı okuyabilirsin
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60200/h/adaylarinbasvurudaizleyecekleriyol2012ortaogretimadayla-.pdfbu linktende direk orta öğretim adaylarının izleyeceği yol mevcut oradan bakabilirsin diploma ve o doldurulacak form yeterli gidip yaptırıcak okadar fotoğraf çekiliyor sadece
-
4 temmuz tarihinde başvurularmı bitiyo arkadaşlar ben anlamadım bide 11 temmuz var birisi acıklayabilirmi. sehir dısındayım eger yarın sonra bugun geri dönmem lazım.