KPSS, 6 Kasımda Açıklanacak
-
şu saat itibari ile hala açılmıyor rezillik
-
işlem kodu gözükmüyor :S
-
Hala açılmıyor rezillik diz boyu
-
Eziklik yapayım dedim :)
T.C. Kimlik Numarası 262******* Adı ve Soyadı V*** SERKAN K**** Öğrenim Durumu ÖNLİSANS Mezun olunan/olunacak
program/alan1249 MUHASEBE Sınav Tarihi 21 Eylül 2008 TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI Genel Yetenek Genel Kültür Doğru Yanlış Doğru Yanlış 70 05 72 3 KPSSP93 099,562 Başarı Sırası 4 Aday Sayısı 360702
-
Beceremediler galiba :S İşlem kodu gelmiyo..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Eziklik yapayım dedim :)T.C. Kimlik Numarası 262******* Adı ve Soyadı V*** SERKAN K**** Öğrenim Durumu ÖNLİSANS Mezun olunan/olunacak
program/alan1249 MUHASEBE Sınav Tarihi 21 Eylül 2008 TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI Genel Yetenek Genel Kültür Doğru Yanlış Doğru Yanlış 70 05 72 3 KPSSP93 099,562 Başarı Sırası 4 Aday Sayısı 360702
-----------------------------Tebrikler :)
-
Hala açılmıyor yahu. Yazıklar olsun..
-
arkdaşlar içenizde bilenleriniz vardır benim kuzen önlisanstan girmişti radyo ve tv mwzunu 76 puan almış biyerlere girebilme şansı nedir??
-
zaten sistem götüm gibi birde kendisi giremeyen akrabalrını aryor siz girebiliomusunuz diye.1 kişi için 5 kişi girmeye çalışınca zaten götüm gibi olan sistem bunu hiç kaldıramıyor.skiyim böyle işide sistemide be.
-
HolyReform bunu yazdı:
zaten sistem götüm gibi birde kendisi giremeyen akrabalrını aryor siz girebiliomusunuz diye.1 kişi için 5 kişi girmeye çalışınca zaten götüm gibi olan sistem bunu hiç kaldıramıyor.skiyim böyle işide sistemide be.
TRT :)) hacı bilmiyorum normal memurluk yazabilir sanırım oda 76 puanla zor gibi artık 5-6. atamalarda olursa olur
Toplam Hit: 8710 Toplam Mesaj: 69