KPSS, 6 Kasımda Açıklanacak
-
83 küsür aldım ya. Sıralamam 60 bin filan. Ortaöğretim. Zaten bişey beklemiyodum. Hem çalışmadım. Hem sınavı 30 dk filan erken terk ettim. Gerçi kalsaydımda genel kültür sayesinde bişey değişmeyecekti ya neyse :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Eziklik yapayım dedim :)T.C. Kimlik Numarası 262******* Adı ve Soyadı V*** SERKAN K**** Öğrenim Durumu ÖNLİSANS Mezun olunan/olunacak
program/alan1249 MUHASEBE Sınav Tarihi 21 Eylül 2008 TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI Genel Yetenek Genel Kültür Doğru Yanlış Doğru Yanlış 70 05 72 3 KPSSP93 099,562 Başarı Sırası 4 Aday Sayısı 360702
-----------------------------Sen girebilcen mi bari bir yerlere bu puanla :P
Almazlarsa karışmam...
-
Tekrar post...
-
T.C. Kimlik Numarası 46....... Adı ve Soyadı V.. B.... K... Öğrenim Durumu ÖNLİSANS Mezun olunan/olunacak
program/alan1249 MUHASEBE Sınav Tarihi 21 Eylül 2008 TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI Genel Yetenek Genel Kültür Doğru Yanlış Doğru Yanlış 040 022 024 035 KPSSP93 063.211 Başarı Sırası 213825 Aday Sayısı 360702 -
outmost bunu yazdı:
-----------------------------La girermiyiz bir yerlere?
Memleket(Adana) dışı mı yazsam garanti gelsin diye?
2 sene sonra bi daha girebiliyoz dimi la?
T.C. Kimlik Numarası - Adı ve Soyadı - Öğrenim Durumu ORTAÖĞRETİM Mezun olunan/olunacak
program/alan1595 FEN / FEN BİLİMLERİ Sınav Tarihi 21 Eylül 2008 TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI Genel Yetenek Genel Kültür Doğru Yanlış Doğru Yanlış 071 004 059 015 KPSSP94 091.072 Başarı Sırası 3519 Aday Sayısı 1384166
yerinde olsam, kurumların maaşlarını araştırırdım şimdiden,mesela maliye, özel idare, sağlık bakanlığı maaşları güzeldir. hastanelerde döner sermayeden de maaşına etkiler olur, iyi maaş alır yatarsın.
iç işleri bakanlığı, nüfus, kaymakamlık, emniyet, milli eğitim maaşları o kadar iyi değildir. üniversiteleri düşünebilirsin. birinci atamada giremezsen ikincide kesin girersin.
bence adana dışını tercih etmene gerenk yok, bu senden önceki 3519 kişinin hepsi adanada mı ? hayır :)) veya başka yerlerde tercih yapacaksan eğitim seviyesi düşük yerlerde yapman gerekir (çünkü ordakiler senin aldığın puanı alamamıştır) ki. bunu herkes yapıyor haberin olsun.
+ başka yerde işe girersen asaletin tasdik olana kadar tayin isteyemezsin onun süresi de 1 yıldır. tayin istesen bile torpil konuşur, bazı kurumlarda tayin işi zordur.
-
Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum lütfen
Slm arkadaşlar ben bir konuyu çok merak ediyorum lütfen beni aydınlatın.Ben Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunuyum.Sınavdan 69 Puan aldım.
Benim bir yere yerleşmem için kaç puan almam gerekli ?
Nereye yerleşebilirim yani bilgisayar teknolojisi okuyan adam nerelere alınır?
benim puan 69.Torpille falan bir yerlere yerleşme imkanım varmı?
Son sorum KPSS her yıl mı yoksa 2 yılda bir mi yapılıyor.
-
T.C. Kimlik Numarası 19********* Adı ve Soyadı E*** B******* Öğrenim Durumu ORTAÖĞRETİM Mezun olunan/olunacak
program/alan2425 SOSYAL BİLİMLER Sınav Tarihi 21 Eylül 2008 TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI Genel Yetenek Genel Kültür Doğru Yanlış Doğru Yanlış 040 006 045 027 KPSSP94 072.876 Başarı Sırası 308022 Aday Sayısı 1384166 Tanıdık MiLLet VeKiLi Akrabası oLan Var Mı La :)
-
IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------T.C. Kimlik Numarası 19********* Adı ve Soyadı E*** B******* Öğrenim Durumu ORTAÖĞRETİM Mezun olunan/olunacak
program/alan2425 SOSYAL BİLİMLER Sınav Tarihi 21 Eylül 2008 TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI Genel Yetenek Genel Kültür Doğru Yanlış Doğru Yanlış 040 006 045 027 KPSSP94 072.876 Başarı Sırası 308022 Aday Sayısı 1384166 Tanıdık MiLLet VeKiLi Akrabası oLan Var Mı La :)
o puana millet vekili bile bi halt yapamaz :) sen direkt tayip e git :)