KPSS A Ve Askerlik Yüksek Lisans
-
Bu gün a kadrolar açıklandı filan. Şartlarda askerlikle ilişkisi bulunmaması diyor. ( ertelenmiş yada yapmış oalrak)
şimdi benim 2015 haziranda bitiyor tecil.
kpss sınavı 2015 temmuzda sonrasında işte gireceğim yazılı sınav filanda kasım sonunda oluyor.
dolayısı ile ben asker kaçağı olmuş oluyorum.
şimdi kpss a ya hazırlanıp bu durumda olanlar varmı?
birde yüksek lisans başvuru süreci tarihleri vs ne zaman. Paralı şekilde herkes yapabiliyormu uzaktan filan?
bu ay olan Ales sınavına giriyorum 70 üstü birşey alıp hemen yüksek lisans falan koşturabiliyormuyum beli tarihleri vs oluyormu?
-
kadrolar acıklandı derken arkadas dıyordu guy alımı olcak dıye onu mu dıyorsun ?
hipokondriyak tarafından 13/Kas/14 17:30 tarihinde düzenlenmiştir -
aynen guy. 1500 kişi
-
Ewt guy aciklandida benim soruma ne diyorsunuz:-)
-
patates bunu yazdı
Ewt guy aciklandida benim soruma ne diyorsunuz:-)
puanların nasıl , p35 kaç .
askerlikle ilişiği olmamak su anda askerde olmaman anlamına geliyor .
kurumu ara
edit:
e sen daha yenı gırecekmıssın sana vurmaz bu
arkadaslarımın hepsı askerlıgını yapmadan hakimlik müfettişlik uzman yard. kadrolarına atandı.
hipokondriyak tarafından 13/Kas/14 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
70 üstü yazmışlar.
-
istersen merked denetmen yardımcılığıda var :D
kpss a 85 yds 80 istiyor :D
-
patates bunu yazdı
Bu gün a kadrolar açıklandı filan. Şartlarda askerlikle ilişkisi bulunmaması diyor. ( ertelenmiş yada yapmış oalrak)
şimdi benim 2015 haziranda bitiyor tecil.
kpss sınavı 2015 temmuzda sonrasında işte gireceğim yazılı sınav filanda kasım sonunda oluyor.
dolayısı ile ben asker kaçağı olmuş oluyorum.
şimdi kpss a ya hazırlanıp bu durumda olanlar varmı?
birde yüksek lisans başvuru süreci tarihleri vs ne zaman. Paralı şekilde herkes yapabiliyormu uzaktan filan?
bu ay olan Ales sınavına giriyorum 70 üstü birşey alıp hemen yüksek lisans falan koşturabiliyormuyum beli tarihleri vs oluyormu?
Asker kaçağı konumunda hiç bir a kadroya sınavlarını kazansan bile atanamazsın. Yapman gereken şey Bahar döneminde uzaktan eğitim yüksek lisans programlarından birine başvurmak. Sakarya var bildiğim ya da özel üniversiteler... Bazıları ales bile istemiyor tezsiz yüksek lisanslar.
-
bahar dönemi başlamadan herhangibir yüksek lisansa ales puanıyla başvur. özellerde yada tezsiz olanlarda uzaktan eğitimli olanlar var.
-
Eyvallah basvuular ne zamanlar basliyor ben 10 gun sonra alese giricem 70 i alirim yds nanay. Uzaktan tezsiz ozel vs ne olursa olsun tecil oluyo degilmi?
Birde bolumum iktisat iste en kolay en basit yoldan yapilicak ne olabilir bilgisi olan varmi en ucuz en kisa.yoldan tecil ettirmek amac.
-
Bu yukardaki cogu sorumu hallettimde tezsiz olay cok pahali
soyle yapsak olurmu baslayip ilk donem 3.5 luk harci yatirip sonra gitmesem filan tecil ettiremezmiyim?