KPSS Başvuru Tarihi Belli Oldu
-
Ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde yapılacak 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında alınacak.
2012-KPSS, ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde 23 Eylül 2012 Pazar günü, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacak.
Sınava ortaöğretim ve ön lisans mezunlarıyla mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek. Başvurular 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak ve başvuru merkezlerince yürütülecek.
Ortaöğretim kurumu müdürlükleri ve ÖSYM sınav merkezi yöneticilikleri KPSS’de başvuru merkezi olarak görev yapacak.
Sınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM’nin ”http://www.osym.gov.tr” internet adresinden
ulaşacak. Kılavuzun dağıtımı ve satışı yapılmayacak.
Kılavuzda, başvuru, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor. -
burayı aldım.
-
kpss başvuru merkezi neresi amk nerden bulcaz.
-
Media bunu yazdı:
-----------------------------kpss başvuru merkezi neresi amk nerden bulcaz.
-----------------------------
Lisans için yapılan kpss'ye başvuru için herhangi bir liseden yapılabiliyordu. Yakınındaki bir liseye gidip başvurabilirsin sanırım hocam sen de... -
zaten osym sitesinde belli değilmiydi yenimi belli oldu ?
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------zaten osym sitesinde belli değilmiydi yenimi belli oldu ?
-----------------------------Belliydi (: 2012 sınav takviminde... Sanırım bilgilendirme amaçlı olmuş... Şimdiden girecek olan arkadaşlara "Başarılar dileyip" çıkalım...
-
zaten belliydi dayi: )) bilmyenler icin hatirlatma olmus ama
-
bide bilmeyenler (ben )
hangi bankaya ne kadar para yatiyoruz ilk defa kpss ye giricemde.
-
_PesimisT_ bunu yazdı:
-----------------------------HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------zaten osym sitesinde belli değilmiydi yenimi belli oldu ?
-----------------------------Belliydi (: 2012 sınav takviminde... Sanırım bilgilendirme amaçlı olmuş... Şimdiden girecek olan arkadaşlara "Başarılar dileyip" çıkalım...
-----------------------------e hiç söylemiyorsunuz başvuruların bugün başlayacağını.! ah sizi gidi
-
Sınav Ücretinin Yatırılabileceği Bankalar: Ziraat Bankası, VakıfBank, Halk Bankası, Akbank ve Garanti Bankası. 2012 KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınav ücreti ise
35 TL olacak -
osym'nin sitesinde lisans kılavuzu var önlisans göremedim ben ?