KPSS Başvuru Tarihi Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde yapılacak 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında alınacak.

2012-KPSS, ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde 23 Eylül 2012 Pazar günü, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacak.

Sınava ortaöğretim ve ön lisans mezunlarıyla mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek. Başvurular 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak ve başvuru merkezlerince yürütülecek.

Ortaöğretim kurumu müdürlükleri ve ÖSYM sınav merkezi yöneticilikleri KPSS’de başvuru merkezi olarak görev yapacak.

Sınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM’nin ”http://www.osym.gov.tr” internet adresinden 
    ulaşacak. Kılavuzun dağıtımı ve satışı yapılmayacak.

Kılavuzda, başvuru, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

burayı aldım.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

kpss başvuru merkezi neresi amk nerden bulcaz.

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Media bunu yazdı:
    -----------------------------

kpss başvuru merkezi neresi amk nerden bulcaz.

Lisans için yapılan kpss'ye başvuru için herhangi bir liseden yapılabiliyordu. Yakınındaki bir liseye gidip başvurabilirsin sanırım hocam sen de...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

zaten osym sitesinde belli değilmiydi yenimi belli oldu ?

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

Belliydi (: 2012 sınav takviminde... Sanırım bilgilendirme amaçlı olmuş... Şimdiden girecek olan arkadaşlara "Başarılar dileyip" çıkalım...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zaten belliydi dayi: )) bilmyenler icin hatirlatma olmus ama
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bide bilmeyenler  (ben )

hangi bankaya ne kadar para yatiyoruz ilk defa kpss ye giricemde.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

_PesimisT_ bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:

Belliydi (: 2012 sınav takviminde... Sanırım bilgilendirme amaçlı olmuş... Şimdiden girecek olan arkadaşlara "Başarılar dileyip" çıkalım...

e hiç söylemiyorsunuz başvuruların bugün başlayacağını.! ah sizi gidi 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Sınav Ücretinin Yatırılabileceği Bankalar: Ziraat Bankası, VakıfBank, Halk Bankası, Akbank ve Garanti Bankası.

2012 KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınav ücreti ise 35 TL olacak

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

osym'nin sitesinde lisans kılavuzu var önlisans göremedim ben ?

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
Toplam Hit: 2894 Toplam Mesaj: 26