Kpss Başvuru Yapanlar Bi El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Beyler bu kpss başvuru formunu bizmi doldurup başvuru merkezine götüreceğiz yoksa orada bilgisayar ortamında kendilermi dolduyor, şu yüzden soruyorum

Eğitim bilgileri bölümünde lise üni okul kodları var 10 tane farklı kod var bunlarıa internetten bakındım bulamadım yıllar önce mezun oldugum okul kodunu vs nereden bulayım anlamadım

okul türü kodu

okul alanı kodu

alan adı kodu

okul adı kodu

okul numarası

bir sürü muhabbet var

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam lise ve üniversite mezunu isen diplomanın fotokobisini alıp götürüyorsun onlar bilgisayar ortamında kayıt yapıyorlar zaten son gün ayın 24 dü.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hocam lise ve üniversite mezunu isen diplomanın fotokobisini alıp götürüyorsun onlar bilgisayar ortamında kayıt yapıyorlar zaten son gün ayın 24 dü.

tamam hocam formu internetten indirip doldurmaya gerek yok diyosun doğrumu? orada okul kodu numarası ararken şişmeyelim gecikmişiz zaten.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Formu doldur öyle git. Form oradaki görevlinin iş yükünü azaltmak içindir, heleki yoğunluk varsa seninle kimse ilgilenmeyebilir.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

ne mezunusun hocam, ben sana göndereyim kodları.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

ne mezunusun hocam, ben sana göndereyim kodları.

ön lisans, lise bölümü ne olcak okul adı okul adı kodu vs okul numarası bende renkli printerda yok, siyah beyaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam oradaki görevli kendi formu dolduruyor zaten 2 dk da , diplomana bakıyor hangi bölüm hemen kodunu kendi yazıyor zaten diploma fotokobisini al yola düş sen kendileri hallediyorlar zaten birde 3 TL para ayarla kayıt için.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hocam oradaki görevli kendi formu dolduruyor zaten 2 dk da , diplomana bakıyor hangi bölüm hemen kodunu kendi yazıyor zaten diploma fotokobisini al yola düş sen kendileri hallediyorlar zaten birde 3 TL para ayarla kayıt için.

tamam hocam bencede öyle olması lazım. internette şim aradım el ile doldurulmuş bitane forum yok. hep bilgisayar ortamında.

sabahtan okula çöküyüm hallediyim. eywallah

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

tamam hocam bencede öyle olması lazım. internette şim aradım el ile doldurulmuş bitane forum yok. hep bilgisayar ortamında.

sabahtan okula çöküyüm hallediyim. eywallah

Aynen hocam sabah 8 de kalk git kimseler olmuyor o zaman.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

ben parayı yatırıp ösym sitesinden kendim başvuru yapmıştım... winamp kurar gibi next next  diyorsun bilgilerin görünüyor orada

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    BLank bunu yazdı

ben parayı yatırıp ösym sitesinden kendim başvuru yapmıştım... winamp kurar gibi next next  diyorsun bilgilerin görünüyor orada

abi benzetme süper. Winamp  +10

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 1524 Toplam Mesaj: 13