Kpss Başvuru Yapanlar Bi El Atın
-
Beyler bu kpss başvuru formunu bizmi doldurup başvuru merkezine götüreceğiz yoksa orada bilgisayar ortamında kendilermi dolduyor, şu yüzden soruyorum
Eğitim bilgileri bölümünde lise üni okul kodları var 10 tane farklı kod var bunlarıa internetten bakındım bulamadım yıllar önce mezun oldugum okul kodunu vs nereden bulayım anlamadım
okul türü kodu
okul alanı kodu
alan adı kodu
okul adı kodu
okul numarası
bir sürü muhabbet var
-
Hocam lise ve üniversite mezunu isen diplomanın fotokobisini alıp götürüyorsun onlar bilgisayar ortamında kayıt yapıyorlar zaten son gün ayın 24 dü.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam lise ve üniversite mezunu isen diplomanın fotokobisini alıp götürüyorsun onlar bilgisayar ortamında kayıt yapıyorlar zaten son gün ayın 24 dü.
tamam hocam formu internetten indirip doldurmaya gerek yok diyosun doğrumu? orada okul kodu numarası ararken şişmeyelim gecikmişiz zaten.
-
Formu doldur öyle git. Form oradaki görevlinin iş yükünü azaltmak içindir, heleki yoğunluk varsa seninle kimse ilgilenmeyebilir.
-
ne mezunusun hocam, ben sana göndereyim kodları.
-
Darkparadise bunu yazdı
ne mezunusun hocam, ben sana göndereyim kodları.
ön lisans, lise bölümü ne olcak okul adı okul adı kodu vs okul numarası bende renkli printerda yok, siyah beyaz
-
Hocam oradaki görevli kendi formu dolduruyor zaten 2 dk da , diplomana bakıyor hangi bölüm hemen kodunu kendi yazıyor zaten diploma fotokobisini al yola düş sen kendileri hallediyorlar zaten birde 3 TL para ayarla kayıt için.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam oradaki görevli kendi formu dolduruyor zaten 2 dk da , diplomana bakıyor hangi bölüm hemen kodunu kendi yazıyor zaten diploma fotokobisini al yola düş sen kendileri hallediyorlar zaten birde 3 TL para ayarla kayıt için.
tamam hocam bencede öyle olması lazım. internette şim aradım el ile doldurulmuş bitane forum yok. hep bilgisayar ortamında.
sabahtan okula çöküyüm hallediyim. eywallah
-
siyahbereli bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
tamam hocam bencede öyle olması lazım. internette şim aradım el ile doldurulmuş bitane forum yok. hep bilgisayar ortamında.
sabahtan okula çöküyüm hallediyim. eywallah
Aynen hocam sabah 8 de kalk git kimseler olmuyor o zaman.
-
ben parayı yatırıp ösym sitesinden kendim başvuru yapmıştım... winamp kurar gibi next next diyorsun bilgilerin görünüyor orada
-
BLank bunu yazdı
ben parayı yatırıp ösym sitesinden kendim başvuru yapmıştım... winamp kurar gibi next next diyorsun bilgilerin görünüyor orada
abi benzetme süper. Winamp +10